На море в България 2020 г.! - 5

• 38 799
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте, някой може ли да сподели отзиви за Шато Ахелой 2 в Ахелой? Не успях да открия такива във форума.

# 151
  • sofia

Скрит текст:
Последният коментар беше за предстоящите валежи в края на седмицата: "Е то е нормално, всички знаят, че в България не става за море"🙄
Joy Joy Joy
Ние бяхме на море точно, когато в София се изля потопа, а там и капка не капна. И други години е било така. В страната има райони със застудяване и дъжд, на морето - перфектно време.
Пожелавам ви хубаво време и да останете доволни от почивката!

# 152
  • Sofia
Vesi1, Благодаря Ви! 😊
Прекрасно лято и на Вас. 😀

# 153
  • София
А в Ахелой има ли плаж. Вече се притеснявам, че ще останем без море. Нищо не мога да намеря. Някакъв апартамент там гледах на брега, ама ако няма плаж, както е в нищото.... Ужас. Иначе ще отидем една вечер до Поморие, една Несебър и така. Ще мине времето, но поне плажа да става.

Гледах и някакъв Бриз в Златните ол инклузив, обаче ми се вижда много, много далеч от плажа.

# 154
  • Beyond the stars
Тъкмо мернах, че хотела, който похвалих в Слънчев бряг е на още по-симпатична цена в Booking. 145лв за двама all in. Ако някой му е полезно инфото

http://www.booking.com/Share-sQ6m65

# 155

Има ли къмпинг близо до Перла?
Ами то Перла си е било къмпинг до 70-те години на миналия век, когато построяват резиденцията. И после се чудят защо хората ходят на диво къмпингуване на това място ами спомени от миналото. Сега не съм чул да има официален къмпинг наоколо.

Същото е с КЪМПИНГ Корал. Там и доста след 70-те е било, ама сега всячески не се споменава "къмпинг", а само Корал или "плаж Корал"..
Вече съм го казвал, но ще повторя. Хотели, къмпинги и т.н. след комунизма ги приватизираха. Съответно сега са частни. Точно както е и в останалата част на Европа. А както знаем частната собственост е неприкосновена. Съответно нямате право да влизате там без разрешение на собственика.
.

# 156
А дали на северното Черноморие ще е по-студено септември, отколкото на юг?По пътя на логиката би трябвало да е така...
Може ли да кажете Златни пясъци и Се.Константин и Елена как са за деца,в смисъл дали  има плаж плитък като в Приморско, Кранево? ММ иска септември да отидем във Варна на плаж( тъй като ни е най-близо,от Русе сме),а аз незнам защо съм предубедена за там.И се спрях на Златните и Св.К и Е,обаче нашите миналата година ходиха във втория и нещо не ми хареса плажа на който бяха на снимките.Ама то пък сигурно не е един ...

# 157
  • В градината...
А дали на северното Черноморие ще е по-студено септември, отколкото на юг?По пътя на логиката би трябвало да е така...
Може ли да кажете Златни пясъци и Се.Константин и Елена как са за деца,в смисъл дали  има плаж плитък като в Приморско, Кранево? ММ иска септември да отидем във Варна на плаж( тъй като ни е най-близо,от Русе сме),а аз незнам защо съм предубедена за там.И се спрях на Златните и Св.К и Е,обаче нашите миналата година ходиха във втория и нещо не ми хареса плажа на който бяха на снимките.Ама то пък сигурно не е един ...
Понеже ходим само в Шабла и последните години следя температурите на Север и на Юг. Оказва се доста често, че на Север е понякога по-топло. Времето се променя. Според местните преди сезонът е бил само 2 месеца, а сега е доста удължен.

# 158
В момента съм в " Топола Скайс ", перфектно е !! Нивото е в пъти по- добро от предни години.Чистота,част от басейните отоплеми, страшно вкусна храна.Хотела е на 50% пълен,  доста румънци, днес дойдоха и поляци.Ако някой се тревожи за вируса, персонала дезинфекцира постоянно !!

# 159
Тъкмо мернах, че хотела, който похвалих в Слънчев бряг е на още по-симпатична цена в Booking. 145лв за двама all in. Ако някой му е полезно инфото

Може ли малко повече инфо, за Зорница резидънс? С ММ сме в голяма дилема, дали да изберем него или Лунна пътека на Свети Влас?
Ако някой може да даде отзиви за Свети Влас, ще съм благодарна Simple Smile

# 160
Може ли да кажете Златни пясъци и Се.Константин и Елена как са за деца,в смисъл дали  има плаж плитък като в Приморско, Кранево? ММ иска септември да отидем във Варна на плаж( тъй като ни е най-близо,от Русе сме),а аз незнам защо съм предубедена за там.И се спрях на Златните и Св.К и Е,обаче нашите миналата година ходиха във втория и нещо не ми хареса плажа на който бяха на снимките.Ама то пък сигурно не е един ...
На к.к. Слънчев ден е най-хубавият плаж, но тази година хотелите там няма да отварят, което не пречи да се ходи на плаж. На Златните морето не е с плавен преход, затова не е най-удачният избор за малки деца.

Относно температурите  - през 2019 г. напр. и първата седмица на октомври ставаше за плаж, но дори синоптиците не могат да гарантират какво ще е времето след 10 дни, какво остава за септември.

# 161
В момента съм в " Топола Скайс ", перфектно е !! Нивото е в пъти по- добро от предни години.Чистота,част от басейните отоплеми, страшно вкусна храна.Хотела е на 50% пълен,  доста румънци, днес дойдоха и поляци.Ако някой се тревожи за вируса, персонала дезинфекцира постоянно !!
Здравей, може ли малко повече описание за храната, ти ли си сипваш...
Плажа е далеч, нали? Има ли осигурен транспорт?
Ако ходиш с кола къде ходите? Има ли къде да спрете колата? Платено ли е?

# 162
  • Beyond the stars

Може ли малко повече инфо, за Зорница резидънс? С ММ сме в голяма дилема, дали да изберем него или Лунна пътека на Свети Влас?
Ако някой може да даде отзиви за Свети Влас, ще съм благодарна Simple Smile

От Moonlight ме отказа плажа и сгъчканата в ъгъла детска площадка. На Зорница чадърите са на централен плаж в Слънчев бряг, който беше много чист и празен. По напред дадох подробен отзив, може да ми пишете на ЛС, ако нещо конкретно ви интересува.
Ако трябва да търся минуси - алкохола беше прилично разреден, но не очаквам много в тази посока на All in. И паркингът се плаща допълнително.

# 163
Здравей, може ли малко повече описание за храната, ти ли си сипваш...
Плажа е далеч, нали? Има ли осигурен транспорт?
Ако ходиш с кола къде ходите? Има ли къде да спрете колата? Платено ли е?
Храната я сипва персонал зад витрината.Няма струпване и бутане,при най- малката опашка веднага идват на помощ други от колегите им.Дори така ми се вижда по- целесъобразно,не се разхищава храна и не се мърси.
Да, плажа е далеч, на 1 км.Има шатъл от хотела до най- близкия " Кибелла".Наоколо обаче има и много други плажове.Винаги има места за спиране на автомобили Simple Smile

# 164
  • под тепетата
dussi, въженият лифт работи ли? Има ли кучета в комплекса?

Общи условия

Активация на акаунт