На море в България 2020 г.! - 5

• 38 623
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, дайте предложение за хотел с All и хубав Аква парк за 2 деца до 12г. на нормална цена(в общи линии търсим Турция..🥴.)

# 481
  • Beyond the stars
Здравейте, дайте предложение за хотел с All и хубав Аква парк за 2 деца до 12г. на нормална цена(в общи линии търсим Турция..🥴.)

Wave resort, Поморие имаха не лоша оферта юли, сега не съм гледала.
Aqua paradise resort Равда, но не е близо до плаж.

# 482
И аз оглеждах Wave
Отзиви от познати, че храната ти я приготвяли  на момента.. Верно ли? Дори сега?

# 483
  • Beyond the stars
Супер са отзивите като цяло.
Мен плажът и мястото ме отказаха, пък и сме с малко дете, което няма да се впечатли все още от Аква парк неща. Демек ще платим за неща, дето няма да ползваме, както каза някой напред.
Беше фул с коли като минавахме.

# 484
  • София
Аксел, виж Вила Ем в Лозенец. Попаднах на много хубав коментар в една група, пък и в Букинг е с много висок рейтинг.  Изглежда изключително приятно. Не знам обаче как е като цена, не съм търсила цени.
Точно такова място търся и това изглежда супер. Бях се спрял на едно друго в същия район, но нямаше места. Този район в който е вилата е добре за мен, защото от него може да се отиде лесно на Корал, а също и на южния на Китен.  За съжаление в Букинг не излизат свободни места за датите които искам,  за тази вила, но ще питам и на място. Благодаря за предложението!
P.S. И допълвам, че явно в момента тези вили приемат резервации май чрез Букинг, никъде не може да излезе техен директен телефон, така, че явно и там няма да стане за съжаление след в Букинг не излизат свободни за моите дати.

Жалко, след коментарите, които прочетох бях убедена, че ще е вашето място за почивка.

# 485
Румънците и аз не ги обичам. Руснаците и те много шумни и нахални. Три пъти съм махала хавлии от шезлонги и веднъж от басейн на Серенити на едни чехи. Ще го наоравя и тази година на Албена, ако трябва.
Ядосвам се и аз на българските хотели. Колко може да изяде един човек на ден, колко вода да изразходи, че да му струва 250-300лв дори 500лв на ден.? Не е нормално за мен.
На една приятелка в активен сезон за 6 нощувки за 2+2 за хотел Жерави в Приморско Визит им дават цена 1200лв.Ами съпруга й не е съгласен, било скъпо, скед като миналото лято в хотел само с нощувка, с басейн на плажа, дадоха 1000лв. Този път хотел Жерави пуснаха добра отстъпка в активен сезон.
За Серенити в Царево ли става въпрос???

# 486
  • ПЛОВДИВ

Wave resort, Поморие имаха не лоша оферта юли, сега не съм гледала.
Aqua paradise resort Равда, но не е близо до плаж.
Мерси, а друг хотел с повечко и разнообразни пързалки, работещи целодневно?

# 487
  • There I was on a July morning
Дефинирай понятието: "нормална цена" Wink
Аз се сещам за: Престиж хотел и Аквапарк, Златни пясъци, Грифид Болеро, Златни пясъци, к.к. Дюни, х-л Ралица Акваклуб, Албена.

# 488
Фаталина, знаеш защо се отказах от Серенити, имам един порок и не искам някой да ми го ограничава, и то на открито. 😀 За Белла Виста знам, приятелката ми беше там, мислех си за него, но не виждам телефони за да се свържа директно с хотела. През агенции не искам, още чакам да ми върнат парите от пловаленото турско море. 😀
Съни турс, предлагат Белла Виста. 2 години подред, ползвахме услугите им за този хотел и не сме имали проблем. В момента даже имат промоции за определени стаи Simple Smile

# 489
Аз се сещам за: Престиж хотел и Аквапарк, Златни пясъци, Грифид Болеро, Златни пясъци, к.к. Дюни, х-л Ралица Акваклуб, Албена.
Тъй като прегледах доста офери последните дни и въпреки че не търся ОИ нямаше как да не забележа и цените за тези оферти и в момента нещата стоят така, че за два възрастни и две деца за ОИ цените са около 400 лв на вечер, като най-ниската/и единствена/  която аз съм виждал в добър хотел е малко над 300 лв в един хотел на Свети Влас за който бях дал линк малко по-горе. Не знам дали са нормални тези цени за съфорумката, но това е положението за двама възрастни и две деца в момента. Има и други цени, но там вече качеството на храната ще бъде ясно какво.

# 490
С ММ се спряхме на Серенити Бей, моля някой с впечатления от хотела да сподели. Благодаря предварително.

# 491
Хотел Парадайз е почти в Елените.Тази година колежка беше в съседния Цезар Палас и каза че плажа е каменист.Въобще не са доволни от Цезар.

# 492
  • here and now
axxxelll, хотела във Влас, за който сте дали линк е хубав, но храната не е особено добра и разнообразна и чадърите и шезлонгите на плажа се заплащат допълнително. Цената му си отговаря на качеството.

# 493
  • В.Търново
tedi_ilieva, за махането на кърпите ли? Да, на Серенити беше, но през 2016г. преди да си сменят собствениците. Анимсцията им тогава беше супер, сега нищо не струва по описанието на други почиващи. Иначе нивото му е добро. Ресторанта му е в ниското, като в дупка, като в подлез.

# 494
  • There I was on a July morning
Тъй като прегледах доста офери последните дни и въпреки че не търся ОИ нямаше как да не забележа и цените за тези оферти и в момента нещата стоят така, че за два възрастни и две деца за ОИ цените са около 400 лв на вечер, като най-ниската/и единствена/  която аз съм виждал в добър хотел е малко над 300 лв в един хотел на Свети Влас за който бях дал линк малко по-горе. Не знам дали са нормални тези цени за съфорумката, но това е положението за двама възрастни и две деца в момента. Има и други цени, но там вече качеството на храната ще бъде ясно какво.
За този хотел - Престиж Хотел и Аквапарк, Златни пясъци бяха по-поносими цените, останалите действително излизат от порядъка на 400 лв. на ден, всъщност варират в зависимост от броя и възрастта на децата. Аз затова попитах, какво разбира под "нормална цена".

Общи условия

Активация на акаунт