На море в България 2020 г.! - 5

• 38 650
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Сийке, точно така, аз като изразих отрицателен отзив за Дюни подчертах, че почти всички други го харесват и си ходят там всяка година. Не налагам мнение къде е по по най, а напротив, аз моето най не съм си го намерила още.

# 466
Ние нашето „най“ като го намерихме, та какво? Наложи се да го забравим заради несериозността на собствениците.
Тази година за трети път ще ходим на едно ново „най“, което открихме миналата година – да видим как ще е по време на криза. Нарочно слагам „най“ в кавички, защото нямам предвид идеални места, а такива, които покриват повечето от нашите нужди и плюсовете са повече от минусите. За нас. За други, в други семейни и здравословни конфигурации може минусите да са повече от плюсовете. За щастие и наш късмет. Simple Smile

# 467
Здравейте!Може ли мнение за хотел Рио Хелиос Бей ,Обзор -от тази година.

# 468
  • Sofia
Момичета много Ви  благодаря за контактите на Белла Виста.♥️ Ще им звънна утре да видя имат ли места и какво е положението. Фаталина много точно го е описала, ОИ не е само храна и други неща са важни. Когато си намерил нещо, което те устройва, където се чувстваш добре, имаш спокойствието и свободата да правиш каквото, и когато поискаш,  всичко това на нормална цена, е напълно логично да изисваш същото, че и повече, когато искат да платиш по-скъпо за същото! Да, ама нещо не ми се получават нещата, може и повредата да е в "моя телевизор"... Ние сме от хората, които могат да посещават един и същ хотел по няколко пъти и го правим, стига да ни харесал. Ол инклузив почивката в добър хотел е цялостно изживяване, което го пожелавам на всеки.

# 469
  • София
Като се замисли човек, то има опция да не се ходи никъде на почивка, ако парите се цедят до стотинка за какво се харчат и има 100 изисквания. Егати почивката. Не се шегувам. Особено тази година има още една голяма заплаха Ковид, та съвсем стана сложно. Ще се спестят много пари и още повече нерви. Confused

# 470
Лозенец е с пречиствателна станция от 2017г.

Корал НЕ е на концесия - целият е свободна зона Wink (достъпът е труден...пътя е разбит, има огради..т.е. малко места за паркиране)

Оазис - има свободни зони.

# 471
  • София
След две години на АI, установихме, че не е за нас.  И аз мислих, че с малки деца ще е удобно. Ама едното ми е злоядо, живее на кисело мляко, краставици, сирене, кашкавал, от храната яде пица и картофи. Другото не е злоядо, ама покрай брат си, копира.
Ние на море, а и по принцип, обичаме лека храна, салати, риба. На инклузива обаче се отпускаме, това да пробваме, онова да пробваме. И накрая имам чувството, че само ям и никога не мога са огладнея Joy. Сутрин спим до късно, почва едно бързане за закуска...За мен АИ е всичко друго, но не и свобода. Смотан алкохол, коктейли, кафе. Никаква хубава риба. Но опита ми е само със Серенити. Храната иначе като цяло беше хубава.
Децата вече са почти на 6, не е проблем да се храним на различни места, издържат и чакане и всичко.
Аз реших май да сме в Грийн Лайф, само със закуска / която няма да е в ресторант, а в кутии за стаята /. Лошо, хубаво, омръзна ми да търся.
Чакам потвърждение от съни турс.
Дано да ни хареса.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 20:52 от Нимерия

# 472
Ето според мен една много добра ценова и качествена оферта на хотел с висок рейтинг:

https://visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-paradayz-biych-sveti-vlas-23968/

Не е моя хотел, защото е прекалено огромен, но може би на някой ще му свърши работа, защото намалението е наистина реално според това което се предлага, а и имаше питане за Свети Влас преди.

# 473
  • София
А как е плажа във Влас? Изобщо нямам спомен. Плитък или как. И коя част на Влас е с хубав плаж, ако знаете?

# 474
Момичета много Ви  благодаря за контактите на Белла Виста.♥️ Ще им звънна утре да видя имат ли места и какво е положението. Фаталина много точно го е описала, ОИ не е само храна и други неща са важни. Когато си намерил нещо, което те устройва, където се чувстваш добре, имаш спокойствието и свободата да правиш каквото, и когато поискаш,  всичко това на нормална цена, е напълно логично да изисваш същото, че и повече, когато искат да платиш по-скъпо за същото! Да, ама нещо не ми се получават нещата, може и повредата да е в "моя телевизор"... Ние сме от хората, които могат да посещават един и същ хотел по няколко пъти и го правим, стига да ни харесал. Ол инклузив почивката в добър хотел е цялостно изживяване, което го пожелавам на всеки.
Ето ти я офертата за Белла Виста, има места и не ти трябва да звъниш, защото , както ти обясниха и по-горе, на рецепцията е по-скъпо.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-bella-vista-sinemorec-24379/

# 475
  • Sofia
А как е плажа във Влас? Изобщо нямам спомен. Плитък или как. И коя част на Влас е с хубав плаж, ако знаете?

Не съм запозната къде е този хотел, иначе плажът на Влас е хубав, чудесен за деца. Имам предвид двата плажа до яхтеното пристанище. Спомените ми са отпреди 5-6 години.

# 476
Като се замисли човек, то има опция да не се ходи никъде на почивка, ако парите се цедят до стотинка за какво се харчат и има 100 изисквания. Егати почивката. Не се шегувам. Особено тази година има още една голяма заплаха Ковид, та съвсем стана сложно. Ще се спестят много пари и още повече нерви. Confused
Че какво лошо има човек да иска да получава адекватна услуга срещу парите си!? Ако на някои парите им падат от небето, други работим за тях. Дай да не ходим на почивка, защото не желаем да плащаме анимацията или алкохола на някого. Айде по-леко с пренебрежителните коментари по отношение на онези, които сме си направили сметката, че не желаем да плащаме чужди екстри!

# 477
  • София
Аксел, виж Вила Ем в Лозенец. Попаднах на много хубав коментар в една група, пък и в Букинг е с много висок рейтинг.  Изглежда изключително приятно. Не знам обаче как е като цена, не съм търсила цени.

# 478
Милитана, това за Дюни хич не звучи добре! Щом е там е зле положението, не знам какво вече да търся?  Не искам само нощувки, не ми се обикаля всяка вечер по заведенията и да тръпна в очакване на поредната изненада.... Отвън го гледаш добре изглеждащ ресторант, има хора (уж това е ориентир за добра храна) и накрая ти сервират пилешко с лед под кожата! Ако не намерим подходящият хотел, пътят към София ще ни зове, поне ММ ще е доволен. Наистина  ли няма нищо читаво на ОИ на юг?
Аз не прочетох оплакване от качеството на храната. Пишеше за разредени безалкохолни напитки и много хора на вечеря, и то се говореше за миналата година, която беше супер силна. В момента не е ясно дали там е претъпкано. Отделно много похвалиха храната в Алгара. Както се видя това е един много добър хотел разположен на абсолютна първа линия.

# 479
Аксел, виж Вила Ем в Лозенец. Попаднах на много хубав коментар в една група, пък и в Букинг е с много висок рейтинг.  Изглежда изключително приятно. Не знам обаче как е като цена, не съм търсила цени.
Точно такова място търся и това изглежда супер. Бях се спрял на едно друго в същия район, но нямаше места. Този район в който е вилата е добре за мен, защото от него може да се отиде лесно на Корал, а също и на южния на Китен.  За съжаление в Букинг не излизат свободни места за датите които искам,  за тази вила, но ще питам и на място. Благодаря за предложението!
P.S. И допълвам, че явно в момента тези вили приемат резервации май чрез Букинг, никъде не може да излезе техен директен телефон, така, че явно и там няма да стане за съжаление след в Букинг не излизат свободни за моите дати.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 22:38 от axxxelll

Общи условия

Активация на акаунт