На море в България 2020 г.! - 5

• 38 619
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • There I was on a July morning
Изключително полезен пост. От години ползвам Букинг, бях забелязал че между мобилното приложение и другото има някаква разлика, но не бях обърнал внимание, че разликата е в цената. Иначе за рейтингите ясно, че е така.
Кешбекът не беше ли само до определен момент миналата година? Или още е валиден?

# 511
Изключително полезен пост. От години ползвам Букинг, бях забелязал че между мобилното приложение и другото има някаква разлика, но не бях обърнал внимание, че разликата е в цената. Иначе за рейтингите ясно, че е така.
Кешбекът не беше ли само до определен момент миналата година? Или още е валиден?
Аз сравних само цените между мобилното приложение и тези на основната им платформа и видях, че си дава бая разлика. За кешбека да каже съфорумката или съфорумеца, който писа поста.

# 512
  • Пловдив
Св Никола на Каваците, апартаментите им? Стават ли за 2-3 нощи - плажа за деца плитък ли е и чист? Уж питах по-назад , но май никой не се изказа?

Не е лош вариант като харесате нещо в букинг, да се обадите и лично. В букинг събират голеееми комисионни. Например аз отдавам апартамент в чужбина. Не че има значение къде, комисионната на сайта е една и съща . Но на 200 евро ми прибират около 50 евро грубо казано. Отделно искам за почистване 40 евро на престой. Т.е ако лично мога да дам и 60-80 евро на нощ, през букинг е най-малко 100 евро с всичките "натоварвания". А и от личен опит (особено за семейни хотели и апартаменти), винаги са ми правили по-добра цена! Това ми внение не важи за гооолеми комплекси, които се дават през агенции, или които имат отделни стаи ,пуснати на букинг!

# 513
Положението с храната в Белла Виста е трагично. Никакъв избор, няма плодове, и за капак маруля, цялата в кал от долната страна. (Съжалявам, че не мога да прикача снимка, много е голям размерът и не мога да я преоразмеря през телефона.) Като знам за тези пари какво е било в Турция... Не препоръчвам! А съм склонна да търся винаги положителното.

# 514
  • В.Търново
В момента сме на плаж SAXO BEACH Бургас. Има хора. Шезлонгите и чадърите са безплатни. Кафето е 2,99лв, сок Куинс 2,49лв.Шезлонгите са на по-голямо разстояние от друг път. Сервитьори и бармани нямат маски и шлемове, но сме на открито. Водата нв е от най-прозрачните. Но нв мисля, че е от бурното море. Има червен флаг, но пускат в морето. Царевицата на плажа е 2лв.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 13:57 от Русалка_1

# 515
  • Пловдив
Положението с храната в Белла Виста е трагично. Никакъв избор, няма плодове, и за капак маруля, цялата в кал от долната страна. (Съжалявам, че не мога да прикача снимка, много е голям размерът и не мога да я преоразмеря през телефона.) Като знам за тези пари какво е било в Турция... Не препоръчвам! А съм склонна да търся винаги положителното.
И при това положение ще стоите ли  там? Аз бих си търсила правата и една хубава разправия да им дръпна...

# 516
Направиха се, че не говоря на тях, когато им показах калното листо. Не повикаха никой. И аз реших да си запазя нервите, едва втори ден сме.

# 517
Ами ти си решаваш дали да замълчиш. Аз не бих, за торба пари така е. Следващото лято пак там.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 15:24 от Пролетно цвете

# 518
К.к. Златни пясъци - отзиви от вчера:
Не е навалица, но не е безлюдно, има си чуждестранни туристи, тийнейджърски групи и т.н. Обичайните сергии (и цигания) като навсякъде. Плажовете нищо особено - морето е чисто, но има камъчета, които прибоят блъска в краката ти - за малчовци изобщо не е вариант, пясъчната ивица е тясна, има много миди, а също и мушички. Чадъри и шезлонги по 2 лв., има и по-скъпи. Не съм се интересувала къде е въпросният паркинг по 3 лв., но имаше поне 10-15 коли със скоби, като репатрирането струва 70 лв.

К.к. Албена
По мнение на приятел - пренаселено, после попаднах и на тази статия:
http://pronewsdobrich.bg/2020/07/19/kilometrichni-opashki-ot-avt … 4hA1xanHUN3TgQhZc

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 14:34 от SamoDiva

# 519
Очевидно нищо няма да постигна. Те парите вече са ги взели и им е все едно. Другото лято дано няма забрани, корони, със сигурност ще е другаде.

# 520
Св Никола на Каваците, апартаментите им? Стават ли за 2-3 нощи - плажа за деца плитък ли е и чист? Уж питах по-назад , но май никой не се изказа?

Не е лош вариант като харесате нещо в букинг, да се обадите и лично. В букинг събират голеееми комисионни. Например аз отдавам апартамент в чужбина. Не че има значение къде, комисионната на сайта е една и съща . Но на 200 евро ми прибират около 50 евро грубо казано. Отделно искам за почистване 40 евро на престой. Т.е ако лично мога да дам и 60-80 евро на нощ, през букинг е най-малко 100 евро с всичките "натоварвания". А и от личен опит (особено за семейни хотели и апартаменти), винаги са ми правили по-добра цена! Това ми внение не важи за гооолеми комплекси, които се дават през агенции, или които имат отделни стаи ,пуснати на букинг!
По-назад бях постнал клипче, на което добре се вижда как е на Каваци и Смокиня.  П.П. https://www.youtube.com/watch?v=h9OZMBTS1YQ

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 14:58 от Анонимен

# 521
  • Sofia
Страшно ме изкушихте с Каваци, май ще се пренасочим към Green life. Какви бяха недостатъците там?

# 522
Страшно ме изкушихте с Каваци, май ще се пренасочим към Green life. Какви бяха недостатъците там?
Моите приятели казаха, че закуската я дават в огромни кутии и е вкусна, и супер обилна. Има много плодове, различни видове хубави кашкавали, колбаси и т.н. Като цяло много им хареса. Това е отзив от началото на месеца.

# 523
Моите приятели казаха, че закуската я дават в огромни кутии и е вкусна, и супер обилна. Има много плодове, различни видове хубави кашкавали, колбаси и т.н. Като цяло много им хареса. Това е отзив от началото на месеца.
Нико, а има ли много хора на плажа?

# 524
Нико, а има ли много хора на плажа?
Когато бяха те е било рехаво. Само в събота и неделя е било на 70 процента пълно. Сега вероятно ще е по-пълно.

Общи условия

Активация на акаунт