На море в България 2020 г.! - 5

• 38 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
С ММ се спряхме на Серенити Бей, моля някой с впечатления от хотела да сподели. Благодаря предварително.

Тази година мисля , че никой от форума не е ходил там все още . За отзиви от минали години може да прочетете тук
https://www.bg-mamma.com/?topic=995159

Какво му е на плажа на Wave Resort ?

Стори ми се с повече камъчета, близостта до солниците .. Не съм ходила, да подчертая, но нещо не ме радваше на снимки.

Ще си дам мнението другата седмица, но това, което четох аз е, че повечето хора не харесват черния пясък. Аз там не съм очаквала и да е друг, така че едва ли ще чуете лошо мнение от мен за това. По-скоро камъчетата ме притесняват, но приятели ме увериха, че във водата няма камъчета, както и ивицата е пясъчна. Съвсем в началото на брега имало, ще видим. Но лично за мен близостта със солниците е плюс, не минус.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 15:53 от Ambrosia

# 526
Очевидно нищо няма да постигна. Те парите вече са ги взели и им е все едно. Другото лято дано няма забрани, корони, със сигурност ще е другаде.
Не знам от къде ти е резервацията, но ако си със Съни турс може веднага да им пишеш и да поискаш веднага да ти сменят хотела. Ако директно си платила в хотела, то си искш веднага парите от тях и сигнал в КЗП.
Короната не е оправдание за мръсна и некачествена храна! Явно този хотел тази година го  е ударил през просото.

# 527
Аз имам един въпрос - наясно ли сте с какъв капацитет работят хотелите по време на пандемията или за тях няма изискване? Става въпрос за хотели с ОИ, за чиито ресторанти предполагам следва да се прилагат изискванията за максимална заетост.

# 528
  • Пловдив
Благодаря за клипчето! Плажа- супер! А св Никола отзиви? Някакво малко хотелче и ми казаха, че е на плажа, но нямам познати , които са отсядали там? На букинг не го намирам

# 529
  • София
От години не съм почивала на нашето Черноморие. Тази година мисля да му дам шанс, но всичко е толкова променено.

Имам спомен, че Аркутино ризорт ми беше харесал, но нямам никакви отзиви оттам.

# 530
Аз имам един въпрос - наясно ли сте с какъв капацитет работят хотелите по време на пандемията или за тях няма изискване? Става въпрос за хотели с ОИ, за чиито ресторанти предполагам следва да се прилагат изискванията за максимална заетост.
Със сигурност има изискване за работа с намален капацитет,за по-голяма разстояние на масите една от друга, но не ми се рови в сайта на МТ. В Албена например сами бяха заявили, че ще работят до 70% заетост. Обаче колкото и да е разрешеният капацитет, то реално няма и 15 % заетост. Хотелите са почти празни. Само за уикенда има повече туристи, но и тогава е почти празно. Има хора по плажа, но те са приходящи.

# 531
Уейв е разпродаден за нашия период в букинг и се притесних, че ще е фул, а той е голям хотел. Наясно съм, че когато отиваме някъде на почивка има и риск, но понеже не очаквах хора и ... Simple Smile Ще видим, благодаря.

# 532
Топола вече е пълен на 80%, работи само 1 ет.на ресторанта обаче.Разстояния и дистанция м/у масите няма.Всичко си е както и предишните години.

# 533
  • Beyond the stars
Уейв е разпродаден за нашия период в букинг и се притесних, че ще е фул, а той е голям хотел. Наясно съм, че когато отиваме някъде на почивка има и риск, но понеже не очаквах хора и ... Simple Smile Ще видим, благодаря.

Предният уикенд като минавахме беше фул от коли покрай него.

# 534
Вчера , като за неделя вечер, имаше много коли !

# 535
Препоръчайте хотел с аквапарк и добър ол инклузив.

# 536

Този си избрах аз:
https://hotel-evrika.com/
Август ще сме там, нямам лични впечатления, но прочетох доста добри отзиви.

# 537
  • There I was on a July morning
Прочети поне последните 3-4 страници от темата, имаше няколко предложения.
....................................
Вчера имаше репортаж по Нова за курортите на морето.
За Южното черноморие, казаха, че разчитат предимно на уикенд туризма. Тогава чадърите им се запълват около 70 %, а през седмицата - около 30 %. За Албена - работели само 8 от 30 хотела. А на Слънчака им липсват англичаните, украинците и молдовците.

# 538
На Слънчев бряг в събота и неделя плажът беше пълен. Трудно си намирахме чадър и шезлонги. Днес е доста празно. Хотелът е пълен около 30%.  Чехи, поляци, унгарци и малко испанци. Днес дойдоха няколко български семейства. Направи ми впечатление, че в курорта има много турски семейства. Преобладаващо мнозинство са.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 20:05 от Marsela 17

# 539
Днес една позната съвсем случайно сподели, че ще ходи на детски лагер, после стана на въпрос, че явно не е точно детски лагер а някакво селище казва се еко селище Родни простори или нещо подобно. Било основно деца и тук таме някой придружител. И понеже ние това първото море/надявам се да има второ в Гърция септември/ го правим основно за децата си мисля, че това може да бъде много добра възможност. Това са някакви бунгала със съмнителни условия, но наблягат основно на децата, анимация за тях детски дискотеки и т.н. Мисля, си че на децата от такова място би им останал много по-силен спомен отколкото в който и да е ОИ 5 звезден хотел. Друг е въпросът, че ако мизерията е голяма ще е голям компромиса за нас с жена ми. Някой ако е ходил на подобно място може да сподели. Не намерих никакъв сайт на това място и ако човек не ти го каже няма и как да разбереш за него.

P.S. Има ли са всъщност фейсбук страница    https://www.facebook.com/camprodni

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 21:05 от axxxelll

Общи условия

Активация на акаунт