На море в България 2020 г.! - 5

• 38 650
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Доколкото знам гръцката фанта е с портокалов сок.
Предпочитаме хотели само със закуска или със закуска и вечеря. Или апартхотел без храна с добри ресторанти наблизо. Важен ми е хубавия плаж и прясната храна, плюс липса на шум и анимация.
И още съм в издирване на нашето място за началото на септември.

# 361
  • Beyond the stars
Сега отидохме към кой какво яде. И явно тези, дето ходим на All in, предпочитаме боклуци. Интересни заключения.
Може ли да се върнем към темата на темата или ще продължава селската седянка?

# 362
Сега отидохме към кой какво яде. И явно тези, дето ходим на All in, предпочитаме боклуци. Интересни заключения.
Май повечето плащате за неща, които не ползвате, но това си е мое мнение. Аз не обичам да ям от блок-маса, не пия алкохол, не ползвам анимация, та не виждам смисъл да плащам тия неща в пакета и да се съобразявам с часове за хранене.

# 363
  • София
Миналата година през юли платихме толкова пари за апартамент в Никити Гърция + хранене по таверни, че като теглих чертата на ден се върза цената на Дюни. Пак за 4ма. Grinning  Храната, плажа и условията в Дюни са доста по- добри от това, което имахме в Никити. Не че там е лошо. Но понеже се сравняваше къде имало и нямало хубаво хапване. Категорично Дюни, например, е по - добре и като качество и избор. На същата цена. За същия месец юли. Та затова.

# 364
Предпочитаме хотели само със закуска или със закуска и вечеря. Или апартхотел без храна с добри ресторанти наблизо. Важен ми е хубавия плаж и прясната храна, плюс липса на шум и анимация.
И в двете има портокалов сок, но топло, топло .. Simple Smile

# 365
Здравейте!
Тъй като повечето препоръчани хотели по нашето Черноморие са AL, може ли да помоля за препоръки за спокойно местенце по южното Черноморие. Единствените ми изисквания са да е близо до плаж и център, и да е с включена закуска
Няма такова. Може би Аксел ще ти препоръча нещо уникално с гръцка кухня. Тук в България е кофти. Ядем само и основно боклуци. Морето е адски мръсно. Навсякъде се въргалят пияни чужденци. Има неубоздани купони, които се провеждат без маски.
Пробвайте, да се доберете до отрицателен тест, почакате около 3 - 5 часа на Кулата и бегом в прекрасната Гърция. Тук не е за хора.  Добре, че се появи Аксел, че да ме просвети в кулинарните дебри. Ама аз съм беден плебей не мога да си позволя наем на къща и за това само в грозни бетонови хотели ходя
 Влече си ме беднотията и мизерията. Няма как ще се измъча още едно две морета до есента и то без да готвя. Направо ще се отровя от боклуци ама нищо. То си е за мен.

# 366
  • София
Трудно ми е да се сдържа. Как гореописаните кулинарни претенции се връзват с газирани джънкове? И през ум не би ми минало да пия Фанта, ако ще от луната да е.

В наши хотели сме попадали на доста добри AI или FB.

А по темата, някой знае ли как се наемат бунгалата на плаж Вая? Нищо не откривам, освен журналистически статии.

# 367
  • Сф
Мисля че трябва да се ориентираш към апартхотелите във Влас, по това което казваш.
Апелирам към всички да се придържаме към темата най- вече Hands V

# 368
  • Beyond the stars
Май повечето плащате за неща, които не ползвате, но това си е мое мнение. Аз не обичам да ям от блок-маса, не пия алкохол, не ползвам анимация, та не виждам смисъл да плащам тия неща в пакета и да се съобразявам с часове за хранене.

Вероятно сте много прав/а. Понякога не се прибираме за обяд, друг път за вечеря, ако не ми харесва алкохола, съответно си купувам бутилка вино за терасата вечер. Но не обичам да обикалям заведения, не искам да готвим като сме ваканция, та ми е удобно и ок като цена. Обикновено като не сме на all in даваме доста по-голяма сума.

Другата ми любима опция за почивка е къмпинга, но говорим за съвсем различна емоция и преживяване. Да готвим в апартамент на морето не ми е в представите. Виж на газово котлонче и скара до плажа - мога Joy Всеки с дефектите си.

# 369
Мисля че трябва да се ориентираш към апартхотелите във Влас, по това което казваш.
Апелирам към всички да се придържаме към темата най- вече Hands V
Мерси за идеята! Ще разгледам Влас, не се бях сещала за там...

# 370
Ще пътувам до Варна с дете под 3 г. и ми се иска по пътя (от Бургас нагоре )да нощуваме някъде,  да си починем,може и по един плаж да направим, може и две нощувки.
Моля, препоръчайте ми нещо, защото се лутам.
Около Бургас има ли нещо подходящо?

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 00:05 от Анонимен

# 371
Ще пътувам до Варна с дете под 3 г. и ми се иска по пътя да нощуваме някъде,  да си починем,може и по един плаж да направим, може и две нощувки.
Миналия месец като пътувахме за Албена спахме в самия Бургас, в апартамент до морската градина. Супер доволни сме от чистотата и удобствата.
Беше точно срещу Хепи. После се разходихме в морската градина Simple Smile

# 372
Хареса ми хотел "Бригантина" до Златните, някой има ли отзиви от първа ръка.
https://www.booking.com/hotel/bg/brigantina-beach.bg.html?aid=32 … 9bwUaAp_cEALw_wcB

Другият, който ми допадна е "Ной" на Кабакум, който е буквално на пясъка, а там плажът е чудесен, точно пред хотела.

# 373
Ще пътувам до Варна с дете под 3 г. и ми се иска по пътя да нощуваме някъде,  да си починем,може и по един плаж да направим, може и две нощувки.
Ще пътувате до Варна откъде обаче?
Ако е от София, защо през Бургас?

# 374
  • В.Търново
И аз тънех в заблуда, че темата е за почивка на море в България, а не само за ОИ, та не е зле да се добави, та да няма обърквации
Темата я следя от години и винаги се е обсъждало освен хотели ол инклузив, също така и апартаменти под наем, къщи за гости или хотели без изхранване. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт