На море в България 2020 г.! - 5

• 38 622
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Какво мислите за Синеморец, но не Бела виста, че не искам ол ин, някакъв хубав апартамент с изглед към морето? Някой знае ли нещо? И прилични заведения наоколо за хранене? Аз видях в нета, но друго си е реален отзив. Не съм била никога в Синеморец.

# 436
Колежки от години ходят на Аполония в Синеморец, хубави снимки споделят.

# 437
Фаталина, знаеш защо се отказах от Серенити, имам един порок и не искам някой да ми го ограничава, и то на открито. 😀 За Белла Виста знам, приятелката ми беше там, мислех си за него, но не виждам телефони за да се свържа директно с хотела. През агенции не искам, още чакам да ми върнат парите от пловаленото турско море. 😀

Вариантът за по-ниската цена за Белла Виста е агенция. За Визит съм сигурна,за друга агенция не знам,тъй като само чрез тях резервирам. Докато бяхме в хотела трябваше да запазя за мои близки и на рецепция ми казаха, че при тях цената е висока. Да резервирам през агенция.
Когато имам някакъв въпрос аз им пиша на мейл,за да имам комуникацията черно на бяло за всеки случай  Simple Smile

Bellavista@medplaya.com това е мейла и отговарят бързо.

# 438
  • There I was on a July morning
Вариантът за по-ниската цена за Белла Виста е агенция. За Визит съм сигурна,за друга агенция не знам,тъй като само чрез тях резервирам. Докато бяхме в хотела трябваше да запазя за мои близки и на рецепция ми казаха, че при тях цената е висока. Да резервирам през агенция.
Когато имам някакъв въпрос аз им пиша на мейл,за да имам комуникацията черно на бяло за всеки случай  Simple Smile

Bellavista@medplaya.com това е мейла и отговарят бързо.
Аз съм се свързвала и по телефона с тях 059 066 138. Но и аз предполагам, че през агенцията ще излезе по-изгодно. Но не пречи да се провери и през рецепция.

# 439
Милитана, това за Дюни хич не звучи добре! Щом е там е зле положението, не знам какво вече да търся?  Не искам само нощувки, не ми се обикаля всяка вечер по заведенията и да тръпна в очакване на поредната изненада.... Отвън го гледаш добре изглеждащ ресторант, има хора (уж това е ориентир за добра храна) и накрая ти сервират пилешко с лед под кожата! Ако не намерим подходящият хотел, пътят към София ще зни зове, поне ММ ще е доволен. Наистина  ли няма нищо читаво на ОИ на юг?
Ами аз ти препоръчах Серенити, но ти се отказа. Виж и Бела Виста. До сега отзивите от този сезон са добри.
Понеже и аз продължавам да търся и следя и гледам Серенити ми излиза 400 лв на ден с ОИ за 2 възрастни и две деца и рейтинг 7.1 по букинг. Ми много ясно че ще се откаже Simple Smile Виж Бела Виста има някакъв шанс с по-ниска цена и по-добри отзиви.
Не ползвам букинг. Цените са в пъти по-ниски. Дамата търси наистина качествен хотел по възможност с 24 часов ОИ. Това струва пари. Нямам предвид само храната, а цялостната услуга.
Да добавя, че с две деца почти навсякъде излиза цифра. Изключение правят хотели, които настаняват 2 деца до 13г. безплатно. Това обаче мен не ме вълнува. Не ходя на море с деца от много години.
Може да поглеждаш букинг информативно поне за рейтинга. Опитът ми показва, че общо взето ако рейтинга е под 7.5, нещата на място може да се окажат доста зле.

# 440
  • Sofia
Ако и в Дюни е спаднало качеството...не знам къде ще има читав AI. Само там и на Гергана имаше сносна храна и хубаво море.
Бела Виста проучвах преди време, но доколкото помня се коментираше, че няма качествени продукти за хранене там. Да уточня, че за мен това означава чисто месо на скара, изобилие от зеленчуци и салати и сирене/салами без заместители за закуска. Има ли такива там?

# 441

Някой може ли да даде съвет за нещо чистичко в Сарафово, близо до плажа?

https://m.olx.bg/ad/sobstvenik-otdava-dvustaen-apartament-za-nos … 7V9r.html?reason=

# 442
  • Точно където трябва
А вие вярвате ли, че има салам 100% месо, че го очаквате на ол инклузив?

# 443
Няма и никога не е имало. Мен ми е чудно защо се набутват по 150-200 лева на човек на ден, ако държат само на скара и зарзават. Донякъде разбирам хората с малки деца, които ходят на ОИ заради анимацията, разбирам ги и тези, които ходят заради яденето и пиенето на корем, но тези с по едната пържолка с голяма салата не ги разбирам.

# 444
  • Монтана
Здравейте, търсих тема за св.Константин и Елена, но поне аз не открих.Бихте ли препоръчали хотел?
Благодаря предварително

# 445
  • Sofia
Няма и никога не е имало. Мен ми е чудно защо се набутват по 150-200 лева на човек на ден, ако държат само на скара и зарзават. Донякъде разбирам хората с малки деца, които ходят на ОИ заради анимацията, разбирам ги и тези, които ходят заради яденето и пиенето на корем, но тези с по едната пържолка с голяма салата не ги разбирам.
Тези с по една пържола също имаме деца Simple Smile
На мен също ми е чудно как може да плащам 200лв/човек на ден и хотела да не може да осигури една свястна пържола.

# 446
Милитана, това за Дюни хич не звучи добре! Щом е там е зле положението, не знам какво вече да търся?  Не искам само нощувки, не ми се обикаля всяка вечер по заведенията и да тръпна в очакване на поредната изненада.... Отвън го гледаш добре изглеждащ ресторант, има хора (уж това е ориентир за добра храна) и накрая ти сервират пилешко с лед под кожата! Ако не намерим подходящият хотел, пътят към София ще зни зове, поне ММ ще е доволен. Наистина  ли няма нищо читаво на ОИ на юг?
Ами аз ти препоръчах Серенити, но ти се отказа. Виж и Бела Виста. До сега отзивите от този сезон са добри.
Понеже и аз продължавам да търся и следя и гледам Серенити ми излиза 400 лв на ден с ОИ за 2 възрастни и две деца и рейтинг 7.1 по букинг. Ми много ясно че ще се откаже Simple Smile Виж Бела Виста има някакъв шанс с по-ниска цена и по-добри отзиви.
Не ползвам букинг. Цените са в пъти по-ниски. Дамата търси наистина качествен хотел по възможност с 24 часов ОИ. Това струва пари. Нямам предвид само храната, а цялостната услуга.
Да добавя, че с две деца почти навсякъде излиза цифра. Изключение правят хотели, които настаняват 2 деца до 13г. безплатно. Това обаче мен не ме вълнува. Не ходя на море с деца от много години.
Може да поглеждаш букинг информативно поне за рейтинга. Опитът ми показва, че общо взето ако рейтинга е под 7.5, нещата на място може да се окажат доста зле.
Както казах не ме интересува Букинг, нито тяхните измислени рейтинги. Разчитам само на личното ми впечатление и то вече 4-та година там.Хотелът се упривлява от TUI и държат безапилационно ниво. Поне до сега беше така. Не налагам мненито си, просто придлагам нещо от личен опит. На който ни му харесва или му се вижда скъпо ми подминава поста и всичко е наред.

# 447
  • Пловдив
Относно Белла Виста, бяхме в хотела от 21 до 30 юни. Хареса ни много. Но храната беше много еднообразна.  Казвам го за двамата потребители,които се насочват към този хотел, а прочетох че имат високи изисквания към храната,да не се разочароват.  Може пък сега в активен сезон нещата да стоят по друг начин...

# 448
  • Beyond the stars
Ма не знам кой те кара да разбираш Grinning Половин пържола даже в моя случай, ма не желая да я търся по кръчми или да я готвя. Спокойствието да не мисля за храна ми е особено ценно Blush

Синеморец - стари са ми отзивите, но Каза Доминго беше много симпатичен хотел и с добър ресторант.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 18:12 от AnMary

# 449
Тези с по една пържола също имаме деца Simple Smile
На мен също ми е чудно как може да плащам 200лв/човек на ден и хотела да не може да осигури една свястна пържола.
За хората с малки деца е разбираемо, но някои продължават и когато децата им вече не са толкова малки и не им трябва анимация. За двеста лева на човек на ден трябва на ръце да ви носят.

Ма не знам кой те кара да разбираш Grinning Половин пържола даже в моя случай, ма не желая да я търся по кръчми или да я готвя. Спокойствието да не мисля за храна ми е особено ценно Blush
Ти май спомена, че сте с малко дете. Иначе продължавам да не разбирам какъв е тоя напън да се плаща за неща, които не се ползват.

Общи условия

Активация на акаунт