Лаковe за нокти - 141

• 31 442
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Берлин
Attractive, ГР на два пласта, шимър на ГР и мат топ отгоре. Не виждам номер

# 121
  • Мюнхен
Момичета, препоръчайте ми топ лак, моля Innocent

Реформулирали са абсолютно любимия ми топ лак на Essie - Gel Couture Platinum Grade и сега се свива, съответно виждам разликата между слоевете. (снимка в скрития текст) Зачетох се и много други хора също се оплакват от това, доста ме е яд. Страшно добър е, лъскав, издържа много, не се бели, ама това свиване ме изкарва извън нерви, защото се лакирам кадърно, но уви.
Скрит текст:

# 122
dolce miele Масурка е да RelaxedМamaNaMiro, чакам да видя телепатията Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Ето една импулсивна снимка днес докато пишех... Още не съм го качила официално, но трябваше да ти покажа!!!!

# 123
Аз днес съм скромна и блестяща....
п. с. Отдавна се каня да се направя с вестник. Преди ми беше един от любимите дизайни. Май това ще е следващото. 

# 124
п. с. Отдавна се каня да се направя с вестник. Преди ми беше един от любимите дизайни.
И аз отдавна се каня да си направя  маникюр с вестник. Разликата е, че никога не съм пробвала такъв маникюр Stuck Out Tongue Winking Eye

# 125
Папурче, ако ваденките са от Али, метни ми един линк, моля Blush

За декорацията с вестник да споделя, че при мен се получаваше най-добре със спирт 90 градуса. И да не е гланцирано листчето.

# 126
Какъв е този маникюр с вестник? Споделете за непросветените 😀

# 127
Амини, newspaper manicure Grinning Прави се с парченца вестник, има различни начини- топи се вестника в спирт/във вода, топят се ноктите в спирт и отгоре се слага вестник и т. н. Буквите се отпечатват на маникюра и става много интересно. Аз лично си харесах и горен маникюр с вестник Laughing (рисува се "изгорено" на места).
Арабеск, спирт от аптеката ли се купува? Аз се колебаех между 70 и 90 градуса...все си мисля 90 да не изтрие от лака? Thinking

# 128
Амииии Thinking Чак да го изтрие не вярвам... Аз вземах от аптека, даже сега покрай вируса пак си бях купила една бутилка и разреждах за дезинфекция. Но не съм си правила такъв от години, може да пробвам скоро. Иначе ще гледам да изровя някоя снимка стара моя. Ето го от нета:

# 129
Арабеск, много е добре Heart Eyes И с изгорен ефект Grinning Хубавото е, че могат да се използват различни шрифтове. Simple Smile

# 130
Амини, newspaper manicure Grinning Прави се с парченца вестник, има различни начини- топи се вестника в спирт/във вода, топят се ноктите в спирт и отгоре се слага вестник и т. н. Буквите се отпечатват на маникюра и става много интересно. Аз лично си харесах и горен маникюр с вестник Laughing (рисува се "изгорено" на места).
Арабеск, спирт от аптеката ли се купува? Аз се колебаех между 70 и 90 градуса...все си мисля 90 да не изтрие от лака? Thinking
Долче, много си права за 90 градусовия спирт. Покрай началото на тази епидемия се бях засилила да чистя бравите на вратите у дома точно с такъв спирт. И още при първите ми почиствания, след приключването, лака беше на половина изтрит. Със сигурност и търкането подълнително е нанесло щети на лака, но бързо бързо ми приключи желанието за този тип почистване. За изсушаването на кожата и на кожичките няма дори да говоря...
Разбира се не изключвам варианта, че с такъв спирт маникюрът с вестник се получава най-добре. Просто аз от тогава да ме биеш, 90 градуса - не пипам! 😄😄

# 131
Атрактив, на тази мисъл ме наведе и факта, че някои дезинфектанти (които не са 90 градуса, а по-малко) в магазини "топят" част от топ лака...уж контактът с тях не е много дълъг... Tired Face

# 132
Хахха май всички сме изпатили от това чистене Grinning Ще пробвам да го направя и ще споделя какво се е случило Blush

# 133
# 134
МamaNaMiro, вярно се били на една вълна Satisfied Но твоя е много по-хубав- професионална работа Heart

Общи условия

Активация на акаунт