Лаковe за нокти - 141

• 31 440
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Джаста, значи са 2 лака. Направо еднакви изглеждат, освен текстурата! Smirk

# 106
Долче, да, така е. Всъщност наистина като цвят са еднакви, само дето едното е пясък, а другото крем. Grinning

# 107

Момичета, преди побликувах в тема 140. Незнам защо ми изписва, че темата е заключена.

# 108
Запис на 8-ма стр!?!? Мерси, Миленита!

Тръгваме на път довечера, ще има време и да ви прочета Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 17:32 от Agent Provocateur

# 109

Cien 5 Magenta, под ваденката е Flormar 397 Rose Coral.

# 110
Heart Леле, Агент! Разкошно е това ОПИ Heart Eyes

# 111
Lqnipa, нормално е тема 140 да е заключена. Отчетните теми, каквито са и тези за лакове, се заключват на 50 стр., след което се прави нова тема с пореден номер, в случая номер 141. Пише го в правилата на форума.

# 112
  • В полите на Пирин планина
OPI Jinx ми е най-любимият пясък за лятото. Почти съм го свършила, което си е постижение при количеството лакове, които имам. Simple Smile
Агент, супер ти стои!

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 22:11 от Lady Brinne

# 113
  • София
След като две седмици бях с тъмния холограм на GR, без никакви забележки - много ме изненада това, днес ми писна да съм все с едни и същи нокти и си направих нов маникюр:
Скрит текст:
Скрит текст:
Много сте зареждащи, момичетаааааа Simple Smile

# 114
Golden rose Color expert 32. Бързосъхнещият топ на GR много добра работа ми свърши.

# 115
Момичета, пак оплакнах очички Heart Eyes
Искам лаковете Сиен и в България, не е честно да ги няма... Smirk
Марияна, и  ти ли с активния заздравител? Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Аз най-накрая издирих един двоен точкатор...на другия край на града! Scream Във всяко квартално левче ги имаше преди- даже 5 вида (и всеки за по 2 размера точки), сега зареждат някакъв тъп инструмент 2 в 1- точкатор+ резачка за кожички/гума...За утеха взех един изгоден комплект с прозрачен печат, стъргалка и шаблон (стъргалката също е шаблон) и разни насипни декорацийки в пликчета. В Лили пък срещнах случайно "свинското розово" Laughing и нещо като синия му събрат Joy ...и Перфект 190- разликата с номер 189 е, че частичките приличат на парченца накъсано фолио.

Доволна съм, засега мисля да поогранича силно лаковите покупки...освен ако не попадна на някаква находка...т. е. в краен случай Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 00:14 от dolce miele

# 116
  • Берлин
Откраднах си време и експериментирах в жълто

Красотата на шимъра май улових тук

Не очаквах жълтото да ми стои така добре

# 117
Папурче, доста е добре жълтото и ти отива. Sunglasses А пясъчно ли е, че не мога да разбера от снимката? Иначе шимърчето го видях още на първата снимка Blush

# 118
  • Берлин
Не. Просто шимър

# 119
Откраднах си време и експериментирах в жълто

Красотата на шимъра май улових тук

Не очаквах жълтото да ми стои така добре

Страхотно изглежда това жълто на ръцете ти, наистина. Много ти отива! Ваденката също е много красива.
А кой е жълтият лак?

Общи условия

Активация на акаунт