Лаковe за нокти - 141

• 31 431
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Блъд, чуден маникюр! А и розовото е прекрасно Heart

# 91
  • Варна
Models own Beach bag. На първата снимка е по-реален цвета, но пак не е излязъл. По-розов е в действителност.

# 92
Страхотни маникюри, момичета!
Аз лакирах само едната ръка Stuck Out Tongue Winking Eye, утре другата. Габрини мат N24

# 93
Долче, като ти е омръзнал маникюра и си достигнала желаното състояние на ноктите те съветвам да направиш почивка от този заздравител, на практика нямаш нужда от това в момента.

# 94
Амини, да, ще правя пауза след следващия маникюр. Wink После мисля да го използвам при моментно омекване на ноктите (инцидентно) и още може би 2 курса по 3 седмици до края на годината. Общо взето, така е и по инструкции. Blush Не очаквах обаче чак такъв голям ефект от активния заздравител за толкова кратко време (не съм и пробвала други с формалдехид и тямах база за сравнение).
Тина, Фифи, много свежи цветове Heart Eyes

# 95
  • Пловдив
Долче, Флормар е #420, имам и Чайна daisy know my name?  и с нея не мога да се възприема.
Кикото е страхотно, аз имам едно зеленикаво, без тозш отенък #535 /ако някой има интерес към него да пише/

Напред се коментираха ГР Холидей серията, имам 5 от тях, оранжевият ми е любим.

# 96
Днес сутринта голямо премеждие с лакирането. Не бързам за работа, лакирам си се на спокойствие, телефона звъни, спешен работен ангажимент, хвръквам набързо, лака неизсъхнал добре, слагам лаковото снаряжение в чантата. Свършвам работата, отивам в офиса, оправям маникюра, доколкото ми е възможно.. и показвам. Не обръщайте внимание на кожичките, а и идеята беше малко по различна, но.. каквото - такова Stuck Out Tongue Winking Eye :

Скрит текст:

# 97
Джаста, като за такива премеждия направо си супер 😉 Аз много харесвам точно твоя "тип" маникюр.
От мен неонов СНБ.

# 98
Големи красоти момичета! Останаха ми очите! От мен нещо семппличко- големи планове имах , но никакво време и мацнах набързо... Много променя цветовете пустия телефон Confused

# 99
Brain bug абсолютно на една вълна сме... Скоро ще кача снимка на лака, с който съм в момента... И все едно сме coppy/paste... На една вълна Simple Smile, само че при мен декорацията е на всеки нокът ❤️

# 100
Минавам набързо да споделя, че вчера си взех от ДМ една розова фуксия на Miss Sporty и се сетих че някой търсеше онзи двойник на онзи холо лак на Flormar, №030 наживо много ми заприлича на него, колко и дали изобщо му е двойник не мога да твърдя, но може да е полезно:
https://www.miss-sporty.com/products/nail/effects-polish/glow-glitter-coat
Аз имам розовото №010 от тази серия, за мой срам не съм го носила, купих го супер импулсивно и само го пробвах на нокът върху черна и върху бяла основа. Топ лак с ефект е, дори не е желе, върху черно стоеше интересно, малко тип "котешко око", върху бяла основа ми дойде твърде русалско, ще трябва да поекспериментирам с каква основа ми харесва и дали ще го нося, най-много да го подаря.

# 101
Джаста, като за такива премеждия направо си супер 😉 Аз много харесвам точно твоя "тип" маникюр.
От мен неонов СНБ.

+1!
Джаста, направо си е много добре! Hug Тъп въпрос- на безименния пръст пясъчен топ ли е или на всички пръсти си с пясъчен лак, но само безименния си оставила без топ? Grinning Много еднакви са цветовете, за да са 2 лака май ...
Катерина, всеки път ми трепва сърцето от  това розово Heart
Брейнбъг, това Масура ли е? Blush

# 102
dolce miele Масурка е да Relaxed Много е красива, но не мога да я хвана изобщо... МamaNaMiro, чакам да видя телепатията Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 103
Брейнбъг, не се и съмнявам, че на живо е още по-красива Масурата Heart Eyes
Скрит текст:
А тъй като съм на DIY вълна напоследък Grinning  и имам едни частички в кутийка тип "начупено стъкло"- чудя се дали добавени в лак ще наподобяват дори бегло този тип лакове които са с частички вътре? Или да ги добавям направо в безцветен лак Thinking Взех ги с идеята да ги нанасям върху лак, обаче не ми допада, че част от частиците се разпиляват колкото и да внимавам. Иначе са различен размер частичките в кутийката, но най-големите не са твърде големи все пак.

Тези в розово и синьо и едни други извън кадър (те са като цветни пайетки) горе-долу се нанасят с някакви помощни средства, но "начупените" са по-трудни за употреба...

# 104
Долче, да, на безименния е пясък на Пърфект, номера се е изтрил. Идеята е за маникюр с различни текстури, на палците и безименните е пясък, на другите пръсти гланциран крем. Той е на ГР от серията Paris, номер 242. Идеята беше за нежна преливка на средния пръст на който декорацията от ваденки да се откроява повече, но поради бързината стана както дойде. Grinning

Катерина, благодаря. Hug
Ти си много свежа и лятна. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт