Лаковe за нокти - 141

• 31 140
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Може би наистина е до партида. Харесва ми като ефект и ще си купя друга. Надявам се да не ми оцветява.

# 76
# 77
Маме, как да е без декорация? Grinning Този лак, сам по себе си, си е декорация Wink Аз много си го харесвам и стои добре на почти всичко- като принцесата.

# 78
Хммм, чудя се тази шаренийка дали би се получила с обикновени лакове Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=fDwvWqwAQsI

# 79
Блъд, като знам колко съм се мъчила да пресъздам нейни рисувания с обикновени лакове, и как все не е ставало същото, малко се съмнявам.

# 80
https://www.instagram.com/p/CClTaK-DdiK/?igshid=9z08wvy2xbjg

Каквото и да кажа за този лак, малко ще е... Номерът се вижда на втората снимка, но мисля тази серия, че е спряна.

# 81
Маме, как да е без декорация? Grinning Този лак, сам по себе си, си е декорация Wink Аз много си го харесвам и стои добре на почти всичко- като принцесата.
Като знам как си падам по шаренкото... Чисто си е на" голо" това.... 😀😀😀

# 82
Арабеск, лакът е чуден, но кажи на средния пръст какво/как направи? Blush Имам донякъде подобно зелено китайче, но по-скоро като цвят, не като ефект. Този Кико много интересно блещука! Heart
Блъд, и аз не вярвам да става с обикновен лак- или поне ще трябва доста да почакаш до пълно изсъхване. Бегло подобен ефект съм постигала когато си свалям лака (след като съм пробвала по няколко нови лака отгоре Grinning )- с памучето напоено в лакочистител... Joy
Маме, не е късно да го доукрасиш, ако ти доскучее! Grinning

# 83
Долче, ваденки, душо Joy И на двата пръста декорацията е такава.

# 84
Ха Ха, Арабеск, понеже от известно време все гледам как правят подобни дизайни с лак и реших, че и ти си се заиграла Stuck Out Tongue Winking Eye

# 85
  • София
Flormar Full color FC 02 и да не остана по-назад - акцента с dry brush техника Blush

# 86
До момичетата от Пловдив....До р-т Ривиера в Каменица 2 има един магазин за домашни потреби, козметика и т.н. Имаше няколко блестящи цвята на Флормар и голяма купа с лакове на Бел. Имаха и цветова карта. Като цена бяха 1,60лв., Флормар-2,50 лв. Видях дори един на Бел, на който пишеше база+топ. Ще се радвам да прочета отзиви за него.

# 87
  • Пловдив

Един неон, който не се разбира, че е неон и едни конфети поставени с гъба, които станаха ужасни.

# 88
Блондибери, аз на Бел не си спомням дали съм виждала такъв продукт- поотделно база и топ- да. Като че ли и прозрачен заздравител+ база 2 в 1. Ама база и топ в едно... Thinking Мнението на момичетата тук за повечето продукти "база+ топ в едно" май е по-скоро отрицателно. Такива са ми впечатленията.
Десислава, това флормарския Neon yellow ли е? Blush
Скрит текст:
 Слагам в скрит текст, за да не дразня момичетата които се оплакват, че лаковете им падат бързо Hug
Аз лекичко се оплаквам, че лакът ми не ще да пада...или поне да се отлющи някое ъгълче! И определено го отдавам на активния заздравител на Перфект- преди нямах много твърди нокти-  ноктите ми са твърди, почти като изкуствени ги чувствам. Жал ми е да трия почти непокътнат лак. Дори връхчетата не са оголени почти никак, само израства и има едва забележими леки одрасквания по топа. Добре, че дизайнът ми харесва много и засега го изтърпявам. Чувствам се като с гел лак Grinning

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 19:25 от dolce miele

# 89
Влюбих се в този цвят Heart Eyes Pink Seriously NI 360

https://www.instagram.com/p/CClzjwQjYg5/?igshid=15uiq81y6te54

Общи условия

Активация на акаунт