Лаковe за нокти - 141

• 31 457
  • 739
  •   1
Отговори
# 540

Малко по-различен маникюр от обикновенните цветя,които си използвам редовно 😋
 https://www.instagram.com/p/CDQPw9LDS7J/?igshid=6y91l9o9smv6

# 541
  • Поморие
Здравейте момичета, отдавна не съм писала (следя темата), но днес съм с едно толкова неоново, лепкаво китайче, че трябва да ви покажа Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нанася се ужасно, стана на балони, но ме заслепява с яркостта си и ще му се порадвам няколко дни
Ест, не мога да хвана реалния цвят, това може би се доближава
Скрит текст:

Котка не е впечатлена от светкавицата ми
Скрит текст:

# 542
Поздрав за всички, които писаха скоро, че правят ремонти Joy

# 543
Момичета, страхотни сте!
Олгарита, браво за изобретателност та 😉
И аз днес мацнах върху стария си маникюр (който всъщност беше непокътнат) GR Ice shic бял перлен и един холограмен, купен от магазин за левче, който не знам как се казва (лилавото), но много ми харесва 🙂
Извинявам се за кофти снимката, но така успях да уловя блясъка на лилавкото.

# 544
Привет,

Идвам да дам обещаните отзиви за новия топ Gel Shine на Golden Rose:

Не ми харесва Neutral Face Четката е излишно дълга, самият топ е някак "тънък", не дава плътен гел блясък, не съхне много бързо (усещах маникюра си "мек" поне 20-25мин), за финал - образува ми отвратителни балони (вярно, не на всички пръсти, но все пак...много мразя балони!) Ще го доизползвам върху педикюра (там не съм много претенциозна, който топ не ми харесва го преквалифицирам в топ лак за педикюр), добре че си открих (с връзки Smile ) едно шишенце от Quick Dry и ще си ползвам него занапред.  Бойкотирала съм Golden Rose заради ужасните и вечно дефектни четки на техните лакове, единствено Quick Dry купувам от портфолиото им. Утре мисля да сложа един нов розов неон, който си купих, ако успея да снимам (на моите бейби нокти) - ще покажа. Една приятелка каза че никога не ме е виждала с толкова къси нокти, колкото съм в момента, чак ахна Grinning

# 545
# 546
Момичета, Heart
Норагами, кой е този лак?
Кристал, чакам да видя "бейби" ноктите Blush
Арабеск, Бел 103? Честит ремонт Grinning

# 547
И аз с едно мини - номер 220. Четката му е в пъти по-хубава от тази на Gel Shine. Стана малко на балончета, но при тази жега... Ще го изтърпя няколко дни. Grinning

# 548

Скрит текст:

Блъд, прекрасни ананаси, и свежо жълто, но да те предупредя, че то боядисва ноктите! (поне моите)

И аз искам да видя бейби ноктите на Кристал Grinning

Brandywine, подобен цвят има на една марка W7, нанася се добре, съхне добре, маалко по-оранжево е, поне според мен, но е ярък, хубав лак и не се нуждае от бяла подложка.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 18:22 от Luchia^^^

# 549
  • София
Essence /от старите шишета/. Номера е 173, но името се е изтрило

# 550
Благодаря, Лучия Simple Smile Предупредих и аз момиченцето, на което правих ноктите дя си знае, но тя си го хареса този Blush Grinning

# 551
Джулс, прекрасен лак Heart

# 552
  • на дъното
Всъщност ползваш ли лепило или слагаш фолиото върху недобре изсъхнал лак?
Здравейте 😊 отново! Да ползвам и лепило на БорПрити,но явно е в топ лака ми(доста течен на Импала за блясък,уникален от много години само него ползвам,но за фолиото ще сменя😉) Благодаря ти много 🤗

# 553
Ето го хубавеца на Есенс с изтритото име Heart Eyes Обожавам такъв ефект, а цвета е много мой Heart

# 554
Спират Golden Rose wow.Тамън ми харесаха тези мъници.Мислех да се запася.Да ама и.това е стана -свършили са

Общи условия

Активация на акаунт