Лаковe за нокти - 141

• 31 459
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Flormar 420 Neon yellow

# 526
Блъд, разкошно! Heart

# 527
  • София
Специално за Dolce 😀 (най-отзад са големите БЕЛ) .

Четката на мини-тата е плоска и широка. На мен ми харесва. Лакирах си краката, защото не мога да изтърпя Simple Smile)) Доволна съм  Simple Smile

# 528
Утре и аз ще отида за един ей такъв красавец. Направо ме побъркахте с това жълто, толкова настроение носи !

# 529
# 530
Жестоко е това жълто, Агент. Дали подобно ще седи на много светла кожа ?

# 531
Пупси, мерси Blush Какви са сладурчета Heart Eyes И сега се чудя...този оранжевият Бел (третият горе вляво) дали е номер 27...и дали оранжевото мини долу вляво е същият цвят Joy
Агент, харесва ми лакът ти, но и името му е забавно Grinning

# 532
Блъд, много е свежарско 🙋

# 533
Май само на мен не ме грабна BEL
Едно червено преди да е станало на чаршафи, и преди да изчистя кожичките. Максимум му давам 2 дена.все пак е Golden Rose Rich color,essence ,а броката е от новите на Golden Rose

# 534
  • София
Пупси, мерси Blush Какви са сладурчета Heart Eyes И сега се чудя...този оранжевият Бел (третият горе вляво) дали е номер 27...и дали оранжевото мини долу вляво е същият цвят Joy

😂😂😂
Утре мога да погледна. Аз имам един жълт бел и минито ми се видя същото. Твърде вероятно е и тези да са еднакви. 😀

# 535
Всъщност, и отдясно има оранжево мини Blush Да, на пръв поглед някои от стандартните лакове и брокати Бел са еднакви с минитата...

# 536
Жестоко е това жълто, Агент. Дали подобно ще седи на много светла кожа ?
Според мен по-скоро не!
Признавам си без бой, че понякога си купувам лак заради името, а не заради цвета му Grinning Например:

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 22:24 от Agent Provocateur

# 537
  • на дъното
Здравей 😊!Скоро пристигна и моя к-т от фолиа,но имам проблем с запечатването 🤔Би ли ми казала какъв топ лак използваш?

# 538
  • Варна
Здравей! Сега съм с топ лак на Бари М (wet set quick dry) нямам проблем с него, а върху един нокът сложих и uv топ лака на trend it up, също се държи добре. Преди ми се е случвало с други топове (GR gel look например) да не мога да запечатам добре фолиото, все едно лепилото и самото фолио поемат целия топ, и ноктите ми стоят лепкави и без блясък, отделно фолиото се изтъркваше лесно.
Пробвай да сложиш 2-3 слоя топ или си вземи някой с по-плътно покритие, редките топове, които правят съвсем тънък слой не стават за фолиа.
Всъщност ползваш ли лепило или слагаш фолиото върху недобре изсъхнал лак?

# 539
  • В полите на Пирин планина
Zoya Destiny:

https://www.instagram.com/p/CDQt5sRjz0J/?igshid=ui6v3aft21t

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 12:35 от Lady Brinne

Общи условия

Активация на акаунт