Лаковe за нокти - 141

• 31 167
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Папурче, стискам палци всичко да е наред! Hug
Момичета, чудни сте! Blush
Аз моите крачета не обичам да мажа много често с крем- чувствам ги някак мазни после и не ми е комфортно. Особено сега лятото когато не нося чорапи...Но и докато открия крем за ръце от който да нямам подобно чувство...минаха години...Обичам да си правя вана на крачетата като слагам във водата най-обикновена сода- омекотява. Кисна и махам каквото има с пемза, понякога използвам ел. пила за пети или ел. пила за нокти- според желанието и мързела. Най-обикновена метална пила с остър връх използвам за кожичките около ноктите, ако ме е домързяло да вадя ел. пилата. Blush Имам и крем-скраб за стъпала, днес си взех и спрей за крака+ крем за уморени крака от Лили (тяхна марка, на промоция са сега) и дано да са хубави като скрабчето и да се спогодим!

# 631
Папурче, смелост и вяра, че всичко ще е наред! С теб сме! Лакът е чуден, трябва си настроение в такъв момент Blush

# 632

https://www.instagram.com/p/CDan2oGj75p/?igshid=1f37r3tmtft5f
Момичета ,ето и една крайна лудост от мен...забравих номера на лака...ще го добавя после ☺️

# 633
  • Берлин
Благодаря ви, момичета
Маме, баш такава лудост ми трябва сега

# 634
Здравейте, момичета! Както винаги красотата е навсякъде в темичката Heart Аз нашляпах нещо набързо още вчера- цял един ден издържах без никаква украса и днес напечатах Grinning Безимения изглежда крив... на живо не го виждам така Thinking

# 635
Ооо, Брейн, страхотно е. Heart Eyes

# 636
Джаста, благодаря! Flowers Tulip На мен много ми хареса твоята пяна, надъхах се да пробвам Smiley Чудя се ако първия слой лак е един цвят, а втория-друг дали ще стане нещо изобщо Simple Smile

# 637
Брейн, пробвах с два цвята, като долния беше добре изсъхнал, но не ми се получи. Може би с някои лакове не се получава, а с други да. Трябват си проби. Grinning

# 638
Много красота и техника в последните страници. Да се чуди човек от кой да почерпи вдъхновение.
Лаковете мат на Тренд на Дм дали са с добра покривност и издръжливост ?

# 639
Папурче, стискам палци всичко да е наред! Hug
Свеки ми подари едни ейвънски лакчета и аз да ги пробвам. Добра комбинация стана.

Mauve и Zen moment от ляво на дясно.

# 640
Блъдче, просто прекрасно. Голям талант си. Пу Пу. Heart Eyes Hug

# 641
Много благодаря! Blush

# 642
И моите цветове от последните 4-5 дни:

[

Би ли споделила от къде си купила тези цветове на OPI?

# 643
  • Пловдив
Видях страхотни маникюри 😍

# 644
Влизам да похваля новите продукти за крака които взех вчера от Лили.
Скрит текст:
 Нямам голяма база за сравнение, защото не съм използвала много продукти/кремове за крака- като човек който не обича особено да се маже с кремове. Но ми харесаха! Heart Кремът за уморени крака е син, гелообразен повече отколкото кремест, мирише на нещо като камфоров спирт (мисля, че имаше ментол или евкалипт в съставките). Попива ужасно бързо и добре! И макар да е миришещ когато е близо до носа, нанесен на краката не усещах силен мирис. Не знам дали от същата марка имат и обикновен крем за стъпала или за омекотяване на пети, но съм склонна да пробвам, ако имат!
Спреят за крака също е много приятен, мирише на някакви цветя според мен, леко охлажда и създава чувство на свежи и сухи крака (в смисъл немазни както след някои кремове). Пише, че помага да не се потят стъпалата. Имам спрей за крака с лимон от Лидъл- той мирише много силно на лимон, нанасям само на отворен прозорец. Добър е, но прави направо задушаваща мъгла ако се натисне леко повече...
Забравих да спомена- малкият ми трик за освежаване и овлажняване на крачетата без да им слагам крем е да ги обтрия с мокри кърпички. Blush

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 17:29 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт