Лаковe за нокти - 141

• 31 165
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Папурче, кураж и аз стискам палци всичко да бъде наред Heart
Моите пети лятото се напукваха, но поне за мен открих какво работи - всяка сутрин докато си пия кафето ги намазвам с масло от ший, след един час обирам излишното и готово.

# 646
Красотата на Bloodflowers ме вдъхнови да опитам нещо подобно. Ето моят вариант, като разбира се, съм далеч от нейната прецизност  Simple Smile

Скрит текст:

# 647
Лучия, кой е яркият лак? Blush

# 648
Знам че е питано и преди, извинявам се, но какви четки ползвате за рисуване с лак? И с всеки лак ли се получава или е като при печатите, трябва да е по-гъстичък?

# 649
Уж си казах, че няма да харча за други, освен с изчистен състав, но не се сдържах. Ши-то много ме грабна. Утре ще снимам и на светло, че броката не се вижда добре.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 650
Luchia, много добре ти се е получило Blush Heart Eyes

# 651
Уж си казах, че няма да харча за други, освен с изчистен състав, но не се сдържах. Ши-то много ме грабна. Утре ще снимам и на светло, че броката не се вижда добре.
Скрит текст:
Скрит текст:
Кой номер е? 😍
Тази седмица няма какво да покажа ..без маникюр съм.

# 652
Лучия, кой е яркият лак? Blush
Долче, на ГР е, Айс Шик 306, но под него има бял лак, иначе никакъв го няма  :/

Blood, благодаря  Hug

PPS, аз рисувам с тези малки лакове с тънка четка. Или не е достатъчно тънка, или аз не мога да правя достатъчно фини линии. Подозирам,  че по малко и от двете  Grinning Според мен, за рисуване лакът трябва да е покривен - да не е желе, да не иска "подложки "(както е моят жълт неон, например) и по-скоро да не е гъст, за да не съхне и да не се сгъстява бързо.

Пише Orkide Art Ist или нещо подобно

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 23:03 от Luchia^^^

# 653
Момичета, толкова сте вдъхновяващи! Честно да си призная, си сменям лака на 2-3 дни, гледам да е в тон с облеклото ми.🤫 От години ми е този навик, затова и спрях с гел лаковете. Не успях да свикна  2-3 седмици да съм с еднакъв маникюр. За утре съм с 424 Bluish Green на Flormar.

# 654
Блондибери, много приятен лак. Той ми е един от най-старите лакове в колекцията Grinning
Лучия, нещо като неоново жълтия Флормар ли е цветът или е по-скоро жълто-зелен неон? Защото е моя списък с желания номер 302 е жълто-зелен неон...Иначе знам колко са "покривни", имам 304, 305 и още един оранжев (не помня номерчето му)... Laughing
И аз мисля, че за рисуване лаковете трябва да са покривни, но не гъсти. Но и не чак воднисти, за да могат все пак да съхнат и да не се размазват рисунките от топ лака.

# 655
Анастасия, номерът на Ши-то е 805.

# 656
  • София
Мисля, че бих полудяла 2-3 седмици с един и същ лак Wink

# 657
Долче, една идея по-жълто-зелен е от този на Флормар.  Номер 302 ли, хм, наистина ли и 302 и 306 са жълт неон,  толкова близки номера? Ето няколко снимки на шишенцето, едната е с филтър, мисля, че така цветът е по-реален:
Скрит текст:
filter:
No filter
П.п. quick dry леко ми размаза сегашните рисунки, при все, че изчаках да изсъхнат.

# 658
Това е невъзможно....3 дни !!!Трябва да е на живот и смърт ситуацията , за да оставя лака за повече време ! Сега една ситуация да се посмеем !
 Бях в болница след бъбречна криза и доктора ме пусна до вкъщи ...прибрах се ,изкъпах се и седнах да се лакирам !!! Мм ме гледа сякаш на бар отивам ,но си спести коментара !!!Връщам се в болницата и доктора пита ,защо съм закъсняла ,че ме пуснал за малко ...и слушам ММ как му отговаря !!! Докторе не питайте ,болна тема ,по-добре си мълчете !!!! Дори на смъртно легло да е ,лака трябва да е перфектен !!!
Просто си останах като гръмната 🤣🤣🤣

# 659
Маме, ха ха Joy
Лучия, да- мисля, че Фифито имаше 302 и май е малко повече зелено-жълт неон...поне през екрана и чрез снимките така си го представям Joy

Общи условия

Активация на акаунт