Лаковe за нокти - 141

• 31 418
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Това е невъзможно....3 дни !!!Трябва да е на живот и смърт ситуацията , за да оставя лака за повече време ! Сега една ситуация да се посмеем !
 Бях в болница след бъбречна криза и доктора ме пусна до вкъщи ...прибрах се ,изкъпах се и седнах да се лакирам !!! Мм ме гледа сякаш на бар отивам ,но си спести коментара !!!Връщам се в болницата и доктора пита ,защо съм закъсняла ,че ме пуснал за малко ...и слушам ММ как му отговаря !!! Докторе не питайте ,болна тема ,по-добре си мълчете !!!! Дори на смъртно легло да е ,лака трябва да е перфектен !!!
Просто си останах като гръмната 🤣🤣🤣
Имаше май такава народна песен, дето повели юнак Стоян да го бесят, а той искал ризата му да се белее и перчемът му да се ветрее Stuck Out Tongue Winking Eye

# 661
Маме, ха ха Joy
Лучия, да- мисля, че Фифито имаше 302 и май е малко повече зелено-жълт неон...поне през екрана и чрез снимките така си го представям Joy

Долче, моят е Габрини Неон №04.
По темата маникюр/педикюр - по цяло лято си ходя с френски педикюр, а на ръцете всяка седмица с различен.

# 662

Скрит текст:

Лаковете са на Габрини мат М01(бял) и Габрини нюд мат 01(телесен). Декорацията е ваденки. Топ лака е матиращия на ГР.

# 663
Джасте, много нежно се е получило. И тази форма на ноктите ти е супер Blush

# 664
Благодаря, Блъдче. Hug

Лучия, много сполучлива ти се е получила "репликата". Heart Eyes

# 665
Момичета, в ДМ са заредени, предполагам са нови. Останаха ми очите в тях 😍

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 12:24 от Преслава ♋️

# 666
Кой ме излъга, че ще съм без лак тези дни...
Лакът е Лумс 10. Точно за 10 минути направих това .. исках нещо много нежно и деликатно, и непретенциозно. 🎀

# 667
Момичета, в ДМ са заредени, предполагам са нови. Останаха ми очите в тях 😍

До колкото помня не са нови, преди години ги имаше пак, но това не пречи да са умопомрачителни ♥ Особено черния с преливащите частици ♥ Още имам от него, но ще го търся за резерва Grinning А, сивият и той е разкошотия, от него имам две неотворени шишета, кътам си го и ми е жал да ги отворя Grinning Щом, обаче, ги има пак, май ще почна да ги ползвам по - често ♥

Джаста, останаха ми очетата в маникюра ти ♥ Прелестен е ♥

Аз си чудя какво да намажа довечера и май клоня към френски с ваденка, но май и нещо лъскаво ще мисля да вмъкна, че съм като свраките - да има да блести Grinning

# 668
Джаста, разкошен маникюр, много нежен! Heart
Преслава, как не те е срам да показваш тук такива изкушения! Stuck Out Tongue Winking Eye От раз си харесах поне десетина, като на долните 2 снимки си показала 2 от фаворитите ми Heart Eyes Синьо- лилавият не ме блазни много, че имам същия на Перфект (иначе си е разкошен и той). Blush И черното загледах, и различните видове златисто...И аз съм като свраките май! Grinning

# 669
Момичета, минавам само да потвърдя, че от бюджетните топ лакове определено този на Trend it up UV Powergel High Shine ще ми стане фаворит. Готвене, миене и прочее два дни подред и всичко е супер с лака. Блясъка си стои, няма оголени връхчета и най-важното не се е отдръпнал както ми правят повечето. Само два дни са, но пак. Доволна съм. Пък ако задържи и до края на седмицата ще е чуден.

# 670
Блъд, ще чакам да споделиш и за трайността как е.

# 671
# 672
Диди, безупречно! А кой е лакът с фин брокат (така поне ми изглежда)?

# 673
Минавам само да кажа, че в дрогерия Лили има промоционална оферта - три лака Лумс на цената на два. Трите ги взимате за под 6лв, което е горе-долу колкото цената на два. 🎀

# 674
Един от любимите ми Ингланди - Titania a fairy queen. Холограмен е, но не мога да хвана на снимка ефектът. Харесва ми, защото може да се използва и като холограмен топ лак.

Общи условия

Активация на акаунт