Лаковe за нокти - 141

• 31 456
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, само ви гледам тези дни! Прекрасни сте всички! Аз за съжаление мнооого дълбоко изкъртих точно средният си нокът на лявата ръка и се наложи да скъсявам всички останали, та... не става за декорации. Мацнала съм едно брокатче на Есенс, колкото да не е без хич.
Видях, че сте коментирали УВ топа на Тренд ит ъп... това за мен лично е топ лакът, наистина. Съхне изключително бързо, без значение ден, нощ, с лампа или без, с него маникюрът ми издържа по 7 дни без да мръдне, не се отдръпва... просто най-най-любимият ми топ лак и го препоръчвам с всичките си възможни крайници хахахаха.  По едно време бяха спрели доставките му, но сега с радост открих, че го има отново. Та така... казах си непотърсеното мнение Grinning  Надявам се в най-скоро време отново да се включвам с ноктЯ Grinning Heart

# 556
Наплясках се, прилагам снимки. Много ме кефи цвета на Корес - It’s bananas, и най-много съжалявам, че не мога да декорирам красиво като вас, щеше да се получи още по-добре.

# 557
Наплясках се, прилагам снимки...

Pandora, подсещаш ме че този глитър на She го имам и аз и не съм го пробвала даже, а е купуван миналия юни Smiley Все се чудя какво ще му подхожда и все не го слагам, мисля с някое розово да го комбинирам, време му е.
Даже Мамето беше пускала маникюр с някой от тези глитър лакове на She и заради нея си го взех, но нейният май беше лилав? Може и purpletka да е била, то с това лилаво Stuck Out Tongue Която и от двете да е, да се чувства отговорна за покупката Smiley
Много свежо жълто Yellow Heart Аз така и не се възприех с жълт маникюр, даже наскоро подарих бившият форумен любимец Rimmel Lemon Drop.

# 558
Наплясках се, прилагам снимки. Много ме кефи цвета на Корес - It’s bananas, и най-много съжалявам, че не мога да декорирам красиво като вас, щеше да се получи още по-добре.

Crystal-че 😀😀😀(това е българо английски обръщение)Аз бях с омбре в синьо и лилаво !Много си го харесвам този лак ....фин ,но много блестящ!
Пандора ,комбинацията с жълто много ми допада...ще опитам и аз ❤️

# 559
Пак съм в свои води с цвета Grinning На живо е малина, но телефонът мисли другояче Grinning

# 560
О, страхотно е жълтото с този скейл ефект отгоре! Крада идеята за другия път Grinning

# 561
BEL 53, BEL 79 + GR extreme glitter shine 203. Ще видя зор с махането, брокатите са на 2 слоя. 😂

# 562
Малко блясъци по софийските улици 😸

# 563
Много си харесах един маникюр, но понеже не мога да рисувам, реших да сложа стикери. Да кажем, че бива 😂
Нужни бяха 4 пласта за добиване на прилична плътност, в резултат на което половината нокти вече са развалени 😅

А това е вдъхновението:
Скрит текст:
Много ми харесва!

# 564
  • София
Dolce, за мен малкото и голямото оранжево са идентични. Ако имам големия бел, не бих взела минито. Но! Купих това в дясно. 😂 Много приятен корал.

# 565
  • на последния етаж
Страхотно, Lemy! Heartpulse
Имам същите гривни. Smirk

# 566
Момичета, хагледах се на красотички! Heart Eyes
Тези скейлчета стоят хубаво на всички лакове Blush
Пупси, помниш ли кои бяха номерата? Ти кой номер си взе? Четките на минитата какви са (като имаш предвид, че на големите им лакове ми идват големи и ми е трудно да съм прецизна)? Т. е. идентични ли са с големите четки?
Леми, Heart
Елмайра, кой е по-светлият лак? Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 18:41 от dolce miele

# 567
Perfect 01, много е нежен и приятен.
Синьото е Flormar Navy Blue.

# 568
  • София
Значи...или тя ги е разместила, или съм голяма патица 😂 Залагам на второто! 😀
Големият бел е номер 27. Иначе уж съм купила дясното от снимката, но то се оказа същия номер като това в лявата част 😂

# 569
Ха ха Joy Почти сигурна бях, че големият Бел е номер 27 Blush Много искам такъв, но по някаква причина го откривам все разслоен, все едно е супер стар лак- а съм сигурна, че скоро са го заредили в близкото Лили. И го бойкотирам засега. Laughing Има и друг подобен цвят, номерът е 100 и нещо- и той е така разслоен... Thinking
Значи...си имаш двойник на Бел 27, така ли? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт