На море в Гърция 2020 - V

• 64 687
  • 784
  •   1
Отговори
# 465
Ееее, това счупи тъпомера на въпросите, зададавани в темата.
Кое е тъпо?
Просто попитах,защото виждам,че тук пишат хора,които вече са минали по този път.В Софиямед най-ранен час има за 3 август,което не ме устройва.
Благодаря!

# 466
Алгара, не беше към теб, а към поста над моя.

# 467
  • София
Кое е тъпо?
Просто попитах,защото виждам,че тук пишат хора,които вече са минали по този път.В Софиямед най-ранен час има за 3 август,което не ме устройва.
Благодаря!
В Рамус, имат лаборатории на много места. Сутрин има много хора, после няма никой. До 48 часа излизат резултатите.

# 468
  • София
Във всички лаборатории на Рамус ли вземат проби за PCR-тест? Останах с впечатление, че само в централата го правят.

# 469
  • София
Във всички лаборатории на Рамус ли вземат проби за PCR-тест? Останах с впечатление, че само в централата го правят.
На доста места взимали - четох за Сточна гара, Студентски град, при ВМА, даже и в Люлин. 😆 Но в неделя работи само централната в Дружба.

# 470
В Софиямед изобщо не е задължително да си с час. Поради което и да си с час, пак ще си отвисиш.

# 471
На доста места взимали - четох за Сточна гара, Студентски град, при ВМА, даже и в Люлин. 😆 Но в неделя работи само централната в Дружба.

Това ми излезе :
https://ramuslab.com/spisak-adresi-ramuslab-covid19-koronavirus/

# 472
Здравейте. Имам следното питане.  Мъжът ми е гръцки гражданин (нямаме официален брак) и съответно искам да отида при него за поне един месец. Ясно ми е за теста и декларацията, но дали на границата ще ми искат някакви документи за резервация и т.н., защото фактически не съм турист, нито местен гражданин.

# 473
Нищо няма да ти искат относно резервация Simple Smile

# 474
  • Атина
Здравейте. Имам следното питане.  Мъжът ми е гръцки гражданин (нямаме официален брак) и съответно искам да отида при него за поне един месец. Ясно ми е за теста и декларацията, но дали на границата ще ми искат някакви документи за резервация и т.н., защото фактически не съм турист, нито местен гражданин.
Не. Само при QR декларацията, посочи неговите данни за престой и контакт.
Лек път.

# 475
Алгара, не беше към теб, а към поста над моя.

Kое му е тъпото? Не познавам Гърция и гръцкия манталитет и попитах най-човешки дали е практика да лъжат клиентите?

# 476
Не мисля, че е практика да лъжат, даже напротив - редовно си тръгвам с комплименти, особено на места, на които се връщам. Но и по места тип тур-капани не пазарувам.

Само пример - в пекарната, в която се отбивахме поне по веднъж на ден, често и по два пъти, редовно дребната щерка си тръгваше с близалки, а на нас поне 3 пъти за последната седмица от престоя ни не ни взеха пари за сутрешните фрапета/кафета.

# 477
Може да е санторински манталитет при положение, че в 2 различни магазина ми се случи. Отделно на много места липсват цени и гледат да ти съобщят когато вече тръгваш да плащаш. Струва ми се дори, че на различните контингенти клиенти съобщават различни цени.  Прави много лошо впечатление.

# 478
  • София
Както се казва, във всяко стадо има и мърша. Некоректни търгаши има навсякъде. За съжаление Гърция едва ли е изключение. Особено на мега туристик място като Санторини. Но масово са внимателни, коректни и вежливи, и те коткат така, че да се върнеш.

# 479
Да, не е общовалидна практика, за щастие. През последния ни престой ни се случи собственик на таверна да тича след колата ни, за да ни върне пари, които са надписали по грешка в сметката. Човекът знаеше, че ни е последен ден в Кефалония, бяхме разговаряли, можеше спокойно да си спести усилията. To Pyrgi се казва таверната. Порциите не са от най-обилните, но беше вкусно.
Хвърляйте по едно око в Трип-а, когато може. Спестява понякога подобни ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт