Обсъждане на имотни обяви-16

• 35 370
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Спонтанно бих казал:

1. "Изложение запад и север" - сигурна ли си, че искаш?
2. Няма снимки на терасите и "гледката" от тях
3. Ако ти е важен гаража, особено ако ще го ползваш за 2 коли, както уж пише, задължително го пробвай или измери колко е широк. Виждал съм такива "двойни" гаражи дето стигат колкото на една кола да отвориш спокойно вратите, без да се удрят.

4. Пише, че апартамента се дава под наем. Бих попитал защо го продават тогава. Евентуално са на зор --> смъкваш цената.

5. Добро впечатление прави, че пералнята е Miele, което за апартамент под наем е доста необичайно. Вярно, не е първа младост, поне 8-10 годишна, но Мийле държат вечно и перат бързо.

6. Тая "скамейка" за сядане на кухненската маса не е най-елегантното решение, но може би е практично с оглед пространството. Там вече е въпрос на вкус.

# 541
И от видеото не изглежда по-голямо. Стаичките нямат място дори са гардероб, всичко изглежда доста тясно. Не знам откъде идват тези 110 квадрата, вероятно наистина терасите са включени и са много големи. Ако това е случаят, цената на квадрат жлищна площ идва доста повече реално.

# 542
Някакво мнение за тази обява? Възнамерявам да го гледам до края на седмицата, скосенията също не ме притесняват. Виждам, че е на приемлива цена, а и има гараж, което е доста важен детайл за имотите в София.
Бих предпочела този. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15763156517372 … k=5un7z4&f1=1 Най-вероятно биха се съгласили за същата цена от 205000 да включат и гаража. А размерите са несравними, плюс че има и една допълнителна тоалетна.
Имай предвид, че почти винаги двойните гаражи не стават за две коли.

# 543
Това второто е на Чехов и Люлякова градина, ако някой се интересува.

# 544
Не мога добре да преценя, но ми изглеждат по-ниски таваните и има доста трегери и чупки. Да не е ателие или таванско помещение?

# 545
  • София
2ят е изключително приятен. Изглежда точно 2 пъти по-голям. Холът 2 пъти, спалните 2 пъти, коридорът 2 пъти, кухнята 2 пъти и тн.

1ят е депресарски. "Холът", това е 1 диван в кухнята. 2та спалня е 2 метра широка, колкото за единично легло.

# 546
1ят е депресарски. "Холът", това е 1 диван в кухнята. 2та спалня е 2 метра широка, колкото за единично легло.

Хваща ме клаустрофобията още на снимки и видео, няма въздух. Представям си и хора/семейство в картинката. 400 000 лева нормална цена да се сбуташ на такова място? Поне на колата ще й е широко. Ако е сама, разбира се.

# 547
  • София
Здравейте, какво мислите за този апартамент А 52. Намира се в новострояща се много голяма сграда в Банишора. Мен лично само това ме притеснява, живущите са колкото едно голямо село 😁
Чистата площ е 129 кв.м. Цената е 140 000 евро.

# 548
Апартаментът от втората обява в Изток е добър, но е 4 ет. без асансьор. Което си е сериозен недостатък, който не може да бъде поправен.
Първата обява - съгласна с останалите коментари.

# 549
Изглежда прилично на чертежа. А изложението как е?

# 550
  • София
Изглежда прилично на чертежа. А изложението как е?
Югоизток и югозапад.

# 551

Този блок го строиха преди десетина години; стоя полудовършен години наред. Преди година-две пребоядисаха фасадата в безумни цветове. Можете да проследите еволюцията в Гугъл мапс, адресът е "22-ри септември" №3.

Предварително се извинявам за квалификациите, определенията и разказвателния стил по-долу, но дано спестя малко нерви на някого.

Блокчето го строи един крупен 'предприемач', близък до определени политически сили, с хотели по родното черноморие, . Доколкото си спомням, идеята е била с четвъртата му жена да си живеят там с част от домочадието... но се развели докато да го построят.

Октомври 2016-та гледахме с благоверната там апартамент, и тогава беше с акт 15, акт 16 беше 'въпрос на месец-два'. Уж се бяхме разбрали с представителя на въпросния господин и отиваме с капаро да подписваме предварителен договор. Спира отпред една чисто бяла, чисто нова S-класа и от шофьорското място излиза гордият 'бизнесмен' - господин на възраст, леко затлъстял, с черен анцуг и червен избелял пуловер на дупки и мазни лекета. Доста неприятен на външен вид. Спогледахме се с половинката, но - няма да се сродяваме все пак. Взима той проекто-договора, който неговият адвокат е писал, поглежда го и казва - "Цената е с 10к евро нагоре, ако искате ми ги дайте на ръка, ако държите, ще го пишем и в договора." Учтиво му обяснявам, че вчера сме се разбрали с неговите хора и не е коректно и тн. но той си държи на неговото. Ставаме и си тръгваме, а той гонейки ни по стълбите изръси нещо от рода на "Ама какво толкова са 10 хиляди евро, аз в жабката на колата имам повече в момента". Не сметнах за необходимо да му отговарям.

Иначе самото строителство не беше зле на фона на много други, локацията поне на мен много ми харесва. Малко беше мрачно вътре, но ние гледахме на 2-ри етаж, нагоре може и да е по-добре. Пак по спомен по-горните етажи май бяха останали на жената при развода, та може и да не се наложи да се занимава човек с гореописания, но без акт 16 рискът е огромен.

Иначе новите цветовете на сградата ми харесват, преди това бяло беше много умряло. Simple Smile

# 552
Значи този с ЕС-класата е щял да живее в сграда от тухли Форати и с преградни стени от картон???

# 553
Това да не е един блок на ""22-ри септември"?

# 554
  • София
Здравейте, какво мислите за този апартамент А 52. Намира се в новострояща се много голяма сграда в Банишора. Мен лично само това ме притеснява, живущите са колкото едно голямо село 😁
Чистата площ е 129 кв.м. Цената е 140 000 евро.

Купихме този на долния етаж 😁 Няколко познати също си взеха апартаменти. Ако искате някакво конкретно инфо, ми пишете.

Общи условия

Активация на акаунт