Сега е 1.42 през нощта и ние още не сме заспали, дано да устискаме без ядене до сутринта като снощи
- 17.12
Да е жива и здрава сладураната.
После малко сън и даване на биба. И сега го чакам да се събуди и до тогава
Вчера след цял ден мъркане и колики..снощи заспахме само с 50 грама мляко и в 3.00 часа се събудихме с такъв рев,че целия блок ни чу...а...аз спала само 3 часа едва докретах до кухнята за млякото...ужас...
, а аз го отдавах на поява на колики. Май като чета само Ния няма колики или поне са много леки и рядко ни измъчват.
Гениба - радвай се, че нямате колики
Иначе виждаш какво е 
После се събудихме към 5 и пак до 7 сутринта имаше танци
и водичка
Обаче сега спрях да и слагам захар във водата и хич не я харесва, страшно се мръщи като пие 
всяка сутрин съм като зомби
Гениба - радвай се, че нямате колики
Иначе виждаш какво е 
После се събудихме към 5 и пак до 7 сутринта имаше танци
и водичка
Обаче сега спрях да и слагам захар във водата и хич не я харесва, страшно се мръщи като пие 
всяка сутрин съм като зомби

Само съм забелязала, че последните две нощи, в който не яде, коремчето и не е толкова напрегнато и не къркори така силно.. Явно неяденето има някакъв ефект все пак...
И ние имахме, но още в болницата я натъпкаха с антибиотик и се оправиха за 10 дни. А нашите пъпки ми се струва, че някак си започнаха да изсъхват (аз спрях да нося една блуза, която си мислех, че е памучна, но явно не е била, та може и педито да се окаже права) и много се надявам да изчезнат напълно
) обаче е факт, че наистина така не я харесва никак на вкус
Не мога да ви опиша какви физиономии правя, трябва да хвана да ви я снимам и да видите
Все едно не вода, ами не знам какво и давам да пие
МИналата нощ все още имаше подсладена вода и изпи едно шише, а тази нямаше захар и изпи по-малко от половината
.Милите ни те не им ли стигат мъките от раждането и коликите та и с тези имунузации да ги тормозим така, не е честно
.
Една седмица пих хапчета за спиране на кърмата( не че толкова я имаше , млаки количества колкото да ми се образуват топчета по гърдите , но както и да е...)и още не ми е дошла менструация..а се изчистх от лохиите....