-mas:
-mas:
-mas: Да сте здрави и щастливи, весели и красиви, големи късметлии и само хубави неща да ви се случват!
-mas:
-mas:
-mas:

не знам какво и става
и вчера по тая система яде 5 пъти 
Нашите пъпки плъзнаха и натам, а тя понеже е много дебеличка и има 3 гънки на гушката, те се навряха точно там гадните пъпки и сега вратлето и така зачервено между гънчиците че не е истина
през няколко часа и слагам крем Здраве обилно, ама не се оправя
Не само пъпките, ами и самата и кожа се зачерви 

. Може и при тебе това да е причината.... 
.Аз все ви питах за моя проблем с кърменето и все пишех,че имам мляко.Мляко наистина има,но явно не достатъчно за бебо.Снощи изцедих от едната гърда 90 мл.Първо го сложих на гърдата и той сука 10 минути,после му дадох изцеденото мляко и аз мислех,че вече се е наял,когато той с рев потърси още.Тогава го сложих на другата гърда.И от нея сука още 10 минути и тогава заспа.Направо съм за убиване,уж имам опит,а какви ги върша.Сега пия една билка за увеличаване на кърмата.Не знам дали ще има ефект.
.Аз все ви питах за моя проблем с кърменето и все пишех,че имам мляко.Мляко наистина има,но явно не достатъчно за бебо.Снощи изцедих от едната гърда 90 мл.Първо го сложих на гърдата и той сука 10 минути,после му дадох изцеденото мляко и аз мислех,че вече се е наял,когато той с рев потърси още.Тогава го сложих на другата гърда.И от нея сука още 10 минути и тогава заспа.Направо съм за убиване,уж имам опит,а какви ги върша.Сега пия една билка за увеличаване на кърмата.Не знам дали ще има ефект.
и за това да има малък проблем който за ден два ще изчезне, само бъди спокойна