Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 823
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Редактирам, защато забравих да благодаря за съветите и за предложените бои. Имам още време и ще събирам още мнения, май ще избера между permess и lacme collage 😊
Мис Бингли, нямах голям проблем с махането, защото се боядисвах много рядко, по някакво чудо не ми стоеше неприятно измито като мине време, а някак естествено и категорично отказах да се боядисвам всеки месец, за три години имам може би 6 - 7 боядисвания и може би не ми се е наслоил много цвета 🤔. Тъй като изчетох всички теми до тук 😊 та съм запозната с твоята коса, доста по-червено от моето и постоянно поддържан цвят, за разлика от при мен. Между другото сегашния ти цвят ми харесва много повече 😊 Окончателно всичко при мен падна след последното ми боядисване, исках потъмняване и фризьора ми сложи накаква нова и безизвестна профи боя, пак амонячна но падна бързо и заедно с нея падна всичко което беше останало от предните боядисвания. Още не мога да си обясня как стана това, но факт, че за има няма два месеца останах само по моята коса и белите косми лъснаха дори по дължината 😁 Иначе и естествената ми коса си има лек червен отенък, та съм свикнала с това и не ми пречи.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 13:45 от Анонимен

# 226
Аз ползвам Пермес, откакто я внесоха в България.
Ползвам 1:1 пропорция, боядисвам се с 6ца. Също имам бели коси и ги покрива супер.
Косата ми е до средата на бюста, нормално гъста и една боя ми стига за 2 пъти - корени + матиране.
Засега само в ЗР се продава.

# 227
Значи на мен точно ще ми стигне една кутия.

# 228
Аз ползвам Пермес, откакто я внесоха в България.
Ползвам 1:1 пропорция, боядисвам се с 6ца. Също имам бели коси и ги покрива супер.
Косата ми е до средата на бюста, нормално гъста и една боя ми стига за 2 пъти - корени + матиране.
Засега само в ЗР се продава.
Ако може да попитам има ли някакво изсушаване на косата с нея? Като блясък как е? Описанието й е много хубаво, изпълнява ли обещаното?

# 229
По темата за боята Permesse, понеже също бях чела колко е хвалена и я видях на промоция пред около 2 седмици в рибката и си я взех. Боядисах се в петък, обаче ми разказа играта на скалпа... В момента е някакъв ужас, корички по цялата глава, бели се, сърби ... Ужас!
Цвета не е лош, сякаш стана една идея по-тъмен от показания. Използвах оксидант 3%, защото нямам бели коси.
Засега единствената боя, която не ми е раздразнила скалпа е Compagnia del colore, обаче нали видях Permesse на промоция и да пробвам...
Та имайте го в предвид ако сте с чувствителен скалп...

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 15:29 от Mamma_knows_best

# 230
Аз и преди съм писала, че добър фризьор маха червеното от раз и никога повече не избива. Ето ме мен, от червено (7.77) в златисто само с боя и коректор.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 231
Косата ми става много бляскава. По-късно мога да кача снимки. Не съм изсушаване, късане или каквото и да било. Миризмата не ме задушава, нямам рани, зачервявания, косопад от нея и т.н.
Но все пак всички тези неща са индивидуални.

Довечера ще се постарая да пусна няколко снимки с различни тоналности на 6ци, с които съм се боядисвала.

# 232
Аз също имам доста бели косми. Това беше и една от причините да се изсветля, надявам се да личат по-малко. Безамонячните бои не покриват нищо при мен. С професионали имам опит с Кюн, Алфапарф и Луксори.  Кюн ми идваше доста силна и изсушаваща. Луксори сякаш ми понася най-добре .С нея ми правиха кичурите.Косата ми не е изтощена, въперки, че имаше и обезцветяване.  Но и аз се правя в последно време само на фризьор. Искам цветове, които не мога да направя сама.

# 233
Аз съм с проблемен скалп. Добре,че сподели,няма до рискувам. Ще търся други варианти. Лошото е, че на мен повечето професионални бои ми докарнат проблеми,което наистина не си го обяснявам,защото няма логика. Уж са по-хубави,по-качествени и по-щадящи. Няма как да знам дали и при мен така ще повлияе така,но по-добре да не опитвам.

# 234
https://s13emagst.akamaized.net/products/3485/3484849/images/res … 0ef8e5472eebe.jpg

Тази боя смело мога да кажа ми хареса повече от Алфапарф, много добро покритие, трайност, цвят. Може 7-ца да пробвам сега

# 235
  • София
Аз много харесвам Permesse, дълго време ползвах само нея, огромна е 100 мл. Аз мажа корени + взимам 8-10 см за матиране на дължини и една боя ми кара доста време. Боядисвам корени на 3-4 седмици. Покрива ми идеално белите коси, като аз преди това им правя препигментация по рецепта от профи темата на @принцесата . Мисля, че става по-тъмна от каталога. Аз съм ниво 6, като за корени слагам чиста 6.00 а за дължини 6.1, боядисвам с оксидант 6%, но ставам към 5. С нея и матиране + син коректор почти разкарах червеното Sunglasses

Сега се боядисах с Ревлон - Revlonissimo, бях си поръчвала от makeup 6.1. Също стана много добре и покри идеално белите коси. Ще ъпдейтна след 2 седмици как се измива.

# 236
Аз съм се боядисвала няколко пъти с Compagnia del colore и бях доволна. Последно се правих с дрогерийна HD на Farcom. Минавам от 7 на 6 и обратно. Дълго време бях само 7.3 и 7.4, защото косата ми е светла и с червен оттенък. Спрях да се боря с него. Сега много харесвам металически и opalescent нюанси и се чудя коя боя да избера.

# 237
Аз от Алфапарф също съм доволна, както и от Гарние (но аз ползвах Garnier color sensation)  като агресия и поркитие на бели коси. За трайност явно не съм критерий, защото всичко се измива при мен. Кюн за мен също беше прекалено силна и агресивна, ако не се гони нещо русо като резултат няма смисъл. Сега от Lumia  също съм доволна, предния месец се правих лилава пак с нея. И тя е 100 мл. и покрива.

За 10 дни ми се вижда коренът Astonished Милиметри са, но... Направо съм в потрес от себе си. Вярно, че разликата корен - цвят е голяма, но чак тъй... Тази сутрин се сплетох на две датски плитки и като ми лъсна пътя... Хубаво, че расте бъро, ама ако може не чак толкова бързо Grinning

# 238
Хич не ща да расте, аман от тия бели корени и при мен

# 239
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Лакме Колаж е перфектна за блясък Simple Smile, прави косата изключително мекичка, Но с белите коси не се справя. Аз съм ползвала  осмица и не можах да преглътна този факт. Опитах 3-4 пъти, но много си личат белите коси. Нискоамонячна е и продавачката от ЗР ми каза, че чудеса не мога да очаквам. Пробвах да намаля оксидант, но уви.

Общи условия

Активация на акаунт