Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 847
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
  • Някъде там
В петък съм на фризьор за връхчета и се чудя дали да не подстрижа така косата ?

# 331
  • София
Това което показахте на Престиж боядисва косата. Тази година боядисахме на щерката 4-5см от косата в синьо. Отми се след 2 седмици и стана зелено. Добре,че е малко и ще го отрежем на следващото подстригване.

# 332
  • България
Разбрах го по трудния начин. Вчера си сложих и косата ми стана лилава на цвят, а не само тонирана.
Това за зеленото е плашещо. Confused

# 333
  • Street of Dreams
Лилавото може и да не стане зелено, стискам палци да се измие възможно най-красиво. Да кажеш какво е станало.

Искрица - страхотна прическа.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 11:17 от OnDiNe_

# 334
  • София
Искрица - недей.

Аз непрекъснато си слагам тониращи балсами, не съм имала издънки досега.

# 335
Искрица, прическата е супер, но мисля че ще съжалиш че си отрязала хубавата здрава коса. Ако беше изгорена и късаща се и в нездрав вид съм с две ръце да се реже екстремно... ама аз близо 2 години бях с къса коса и колкото и секси  и младежко да ми седи, друго си е женствеността на дългата коса... Макар че аз много харесвам къси къси прически ала Крис Дженър, даже мисля като стана на нейните години да се подстрижа така 🤣 ама до тогава има бая време

# 336
Аз не обичам къси коси и карета тъй,че моят отговор на дилемата на Искрицата е ясен-не.☺ друго си е дългата коса,за мен тя винаги е била по-женствена и красива.

# 337
  • София
Според мен по-късите прически си стоят точно като прически. Дългите коси, пък са просто дълги. И двете си имат своето очарование и зависи на кой какво му отива. За мен оптималната дължина е до средата на гърба. Всичко над ми изглежда самодивско 🤣. Показаната прическа би стояла страхотно на плътна и гъста права коса, защото ще си стои по този начин. Имам приятелка, чиято опашка като си върже косата е колкото китката ми 😁. Стои и уникално къс боб. За по фина коса с по малък обем, за да стои така добре ще се нуждае от хубаво ежедневно издухване с четка, за да се придаде формата. Което си е сериозно топлинно третиране.

# 338
  • В полите на Пирин планина
Съгласна съм, че прическата е до човек, излъчване и прочие, а също и дължината. На мен, примерно, с моята тънка, чуплива коса ми стои добре само етажирана коса и по-добре някаква средна дължина - под раменете, защото косата ми и без това се накъдря и се скъсява. Simple Smile

# 339
Колкото и да харесвам дълги коси,идва момент,в който ми писва. Преди 10 години пак отрязах коса под сутиена на късо каре. С гол врат бях,но бързо расте и иска на всеки 3-4 седмици оформяне. Сега още не съм намерила кой начин ми допада най-много да си нося новата прическа. Първия път я измих и оставих да изсъхне,но не ми хареса. Изправих я,ок е. После още след измиването се суших и издърпвах с пръсти,пак не ми допадна съвсем,та пак изправях. Онази вечер легнах с мокра коса,супер ми е. Накъдри се,точно небрежни вълнички. Та за сега оставам на тези два варианта-изправена или спане мокра. 😁
Вчера една позната каза,че много променена визия съм имала,заради новата прическа. Едва ме познала. И мъже дори забелязват промяната и ми честитят,което знаете,че е рядкост. 🤣 Та така.

# 340
Аз имам други наблюдения. За мен каре не стои на тежа и гъста коса. Защото схлупва лицето. Карето стои най-добре на средно гъсти или редички коси,които не се чупят,защото ще се поддържа най-лесно. Гъстата,чуплива коса изглежда най-добре на леки етажи. Всичко зависи най-много от формата на лицето. Карето не отива на всеки. Средна дължина също. Била съм и аз с коса до и под раменете. Еми ни ми отива. И на дълго каре съм била-не ми отива.
За мен по-късата прическа отива на много малко жени. Не познавам почти жена,която да изглежда по-добре с къса коса,отколкото с дълга. 😊
Иначе и на мен ми писва и аз режа редовно. И после съжалявам и ме е яд,не ми отива толкова и това е.

# 341
Каква термозащита да си взема от ДМ? Нямаме друга верига тук

# 342
  • Street of Dreams
Каква термозащита да си взема от ДМ? Нямаме друга верига тук
Toni&Guy Prep - обожавам я.

# 343
Съгласна съм,че зависи от косата,лицето и т.н. Не съм съгласна,че е за редички и прави коси. Аз писах за моята,която е леко чуплива,средно гъста и с не много дебел косъм. Освен това ми е филирана и изобщо не схлупва лицето. Пусках снимки. Етажите нали ги коментирахме много пъти,аз съм казвала,че са ми супер,но пък били страшно демоде. 😆 Не че това би ме отказало от тях. Просто 10 години една и съща визия ми омръзна.
Това направих аз:

# 344
За мен няма демоде. Даже бих казала,че вече всяка втора е на черта. Каквото ти отива това. Всъщност и чертата и етажите са си точно две абсолютно класически прически,коитж винаги ще са на мода и от години това са си основните прически.

Общи условия

Активация на акаунт