Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 155
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • Някъде там
Момичета, дайте съвети с каква боя да направя показания цвят, аз не се харесвам и това е най-важното в случая..
Мис, тя косата ми е здрава, все едно не е обезцветявана, търпи всякакви манипулации, но проблемът е че цветът в по-скоро като на втората снимка..
Хибискус погледни боите на Oway,
На обезцветената част няма смисъл да слагаш амонячна боя за да изтощаваш косата.
Каквато и боя да сложиш ,ще пада след време така ,че по добре да е без амоняк .
Оway имат богат каталог .
Aз се чудя как да си запазя по дълго цвета непроменен .
Имам в нас тониращ шампоан и балсам(маска на ФК) малки опаковки и ми се иска да си взема пълноразмерни продукти ,но съм объркана буквално от избора на продукти .
Основно се колебая от възстановяваща терапия на КМ и Джойко балсам .Или да си взема добавка https://agorabbeauty.com/dobavka-protiv-oranzhevi-ottenatsi-lore … d-perfector-15-ml която е синя защото все пак съм брюнетка която е изсветлила леко косата си .Моля за малко помощ в избора на продукти .
Ще помоля и  за отзиви ако някой е използвал въпросните продукти .

# 466
Искрице , в професионалната тема може би ще помогнат повече.
От мен тъмни красоти. Харесала съм си цвета на Кайли Дженър.Максимално близък до моя естествен.

Почти черно е. Но аз ще сложа много тъмно кафяво. Само не знам какво да правя с останалата боя на Кастинг-имам една опаковка. Хем изобщо не ми държи цвят,на пък и не искам да я оставям неизполвана. На мама не мога да я дам, че тя е с много бели коси,а и е червена в момента.
Хибискус на мен цвета ми изглежда някакво златно червеникаво, медено. Може би 6 ца с разни отетъци.

# 467
Хубав цвят и коса, но е почти черна. Даже май не е почти, ами си е.

Мис, ще ти отива на теб! Сигурна ли си обаче, че искаш толкова тъмно? Знаеш, че не се маха лесно...

# 468
И моят естесвен цвят е такъв и сега с тази ти мисъл, разбрах защо ми го хареса.
Но пък този цвят толкова да ми затваря лицето... 😀 и убива всичкото зелено в пъстрите ми очи.

# 469
  • Street of Dreams
Хибискус, Хелия май е с подобен цвят на този, който ти искаш. Обърни внимание, че на показаните снимки цветът е много плътен и наситен, което тръдно се постига с толкова светли бои в реалния живот.

# 470
Хубав цвят и коса, но е почти черна. Даже май не е почти, ами си е.

Мис, ще ти отива на теб! Сигурна ли си обаче, че искаш толкова тъмно? Знаеш, че не се маха лесно...

Да,сигурна съм. Била съм много пъти в такъв цвят. Не искам чисто черно,а кафяво-черно. Бях така миналата година,дори сложих 2 ка. Сега по-скоро проблема ми е,че не се задържа цвета. Бях почти черна допреди две сидмици. Сега няма следа от цвета. Идеята ми беше да се правя само с безамонячни бои,именно защото пада по-лесно цвета,знам си номера, доволна съм от боята и ще си го поддържам. Но този път не бях подготвена за такова бързо отмиване на цвета. Та затова си чудя с каква боя да се правя следващия път.

Анастасия, аз пък не мога да си представя по-як цвят от тъмно кафявото или черното за пъстрите очи. Доста актриси ми изникват в главата с такива очи,които са тъмнокоси. И моята дъщеря е с пъстри очи-лешниково кафяво с едва забележимо зеленко,косата й е светло кестенява.

# 471
Аз много харесвам тъмни коси. Моят естествен цвят е тъмно кестеняв. За жалост обаче имам доста бели косми и личат много..надявам се като съм по-светла да не бият чак толкова на очи. Преди две седмици правих кичурите и засега положението е добре. Ако бях с тъмната коса щяха отдалече да се виждат. Другата седмица ще ходя на фризьор.

# 472
На мен точно това ми е идеята да се върна към естествения цвят за да намаля процеса на побеляването колкото се може повече и да спра да я боядисвам в други цветове,а само да поддържам цвета на 2 месеца с боя. Имам 3 бели косъма,които са много малки и не се забелязват. Искам лъскава и здрава коса,а така и така цял живот тепърва ще я боядисвам т.е.ще става по-изтощена с времето. И точно този процес искам да го забавя.

# 473
ДА, определено мисля, че след една определена възраст много жени почват да се боядисват в светли цветове с цел да поприкрият побелелите коси и да разредят малко правенето на корени (за идеални тъмни корени се налага да се боядисва на 2 седмици, 3 ако косата расте относително бавно). За моя мъка и съжаление аз лично не само побелях относително рано (почнах на около 33 год), но и абсолютно не се харесвам със светла коса (всичко по-светло от 7-ца)... та така. Боядисвам се, какво друго ми остава.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 18:46 от Agent Provocateur

# 474
Мис, дано успееш! Специално твоята коса е толкова хубава, че малко жени биха я пипали, ако я имаха.
За побеляването - и аз доста рано започнах да се сдобивам с бели косми. На 25 някъде. Ген. Сега съм на 34 и няма как да не се боядисвам. Няма как и да мажа само побелелите места, много са.

# 475
По същата причина и аз се правех руса, наистина не си личат много корените. Обаче ми писна и започнах да се потъмнявм, сега се потъмних доста, от 6-ца на нещо около 4- ка, може би, не мога да кажа точно, защото ползвх къна. Много ми харесва, има страхотен блсък.
    [/list][/url]

# 476
    • Някъде там
    Аз по светло от 6 ца не бих могла да бъда, не си се представям.
    В момента съм така. На ниво 6.
    Като му се порадвам, ще си върна най тъмния цвят на косата ми

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 21:42 от Искрица

# 477
    • BG-DE
    Много ти е хубаво така, сигурно и с по-тъмна коса пак ще ти отива но сега е чудно 😍

# 478
    Много, много ми харесваш така!

Ще покажа и моя освежен цвят. Вчера боядисах само корени, а дължините ги облях последните минути с малко боя, разредена с вода.
    Боята е Syoss oleo intense 6-76 + 1 ампула Olioseta + 5мл Мароканойл.
    Скрит текст:
    Косата не е стилизирана. Хаотично е изсушена. На нея има термо на Olioseta и черното олио на chi.

# 479
    Anastasiya, много красива коса. Цветът също е разкошен.

Общи условия

Активация на акаунт