Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 851
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Гледам вече има палете без амоняк. И че и доста евтина.. Не залагам големи надежди за нея ама рекох тук да подпитам. Нещо за нея?

# 256
  • София
Фрау много хубава прическа си избрала Heart Eyes. Изглежда ми като дълго каре сякаш, предните кичури по-дълги ли са? И малко ми розовее, но може да ми е от монитора. Много харесвам розовеещо русо. Аз като един тъмен шоколад цял живот, много харесвам добре поддържана и подстригана руса коса. Да покажеш снимка после.

# 257
Фрау, кое на голдуел ползваш за отенъците, шампоан или маска?
А в арлен маската е “намалена” на 25лв/ в нотино е 18 на редовна цена. Тия луди ли са, забравят, че са онлайн магазини ли, какво?

# 258
Искрица не знаех че има такива предпазващи за скалп. Не знам и как се ползват ще се поинтересувам.
Аз мислех до Коледа да не я пипам ама май няма да стане. Червеното трябва да се махне и боята да се насити.
 Ще запиша час за фризьор при една дето е добра колористка при нас но не ми се иска да ползвам силна амонячна боя.
Не знам чудя се какво да правя. От една страна червеното не ми пречи но от друга искам вече тъмен наситен цвят. Освен да отида на фризьор да ми го направи там чиста 3 ка натурална и после да си го поддържам само.
Хелия и при мен е същото положението. Сто неща. Микс от профи и дрогерийни. Имам две от хранити на Гарниер и Лореал Абсолют рипеър маска и балсам. Редувам маските като от Гарниерските съм по-доволна,от Лореалската вече никак не съм. Просто не ми действа,трета опаковка ползвам. Маските на Гарниер ги ползвам и за балсам и за финиш и ми се отразяват много добре,оформям си чупките с тях.
Имам няколко шампоана лечебни и професионални. И тях редувам взависимост от състоянита на скалпа ми.
За финиши ползвам -Милк шейк балсам,Лорел златното олио Екстраординари (силно препоръчвам),кристали на Алфапарф, бадемово,арганово масло, с тях правя и маски. Маските с масла ги правя поне веднъж в седмицата. Сега ще ги редуцирам преди боядисване.
Нямат изхабяване тези продукти. От месеци не съм купувала нищо за да ги изхабя и да започна на чисто.

# 259
  • София
Мис, ако е добра колористка, не просто ще насити цвета със силна боя, а ще знае какъв коректор да ползва, за да неутрализиране червеното. Има си начин.

За козметиката съм пас, че напоследък не купувам нищо. Купих на Балеа за преди и след слънце, но съм много недоволна. Както някой писа, че не харесва аромата, аз пък харесвам само аромата, иначе не струва.

# 260
Фрау, кое на голдуел ползваш за отенъците, шампоан или маска?
А в арлен маската е “намалена” на 25лв/ в нотино е 18 на редовна цена. Тия луди ли са, забравят, че са онлайн магазини ли, какво?
Ползвате ли техни продукти и аз видях,че в Арлен са намалени ,но нямам отзиви.

# 261
Подчертавам, че в арлен не са намалени, а са по-скъпи, прочетете мнението ми пак.
Но голдуел, по мое мнение, са най-хубавите и трайни бои, друга тяхна козметика не съм ползвала и за това и аз търся мнение.

# 262
  • Deutschland
На Голдуел ползвам шампоан и балсам, ето тези:

Харесват ми, въпреки че не стоя с тях дълго време. Аз се отказах от розово русо, направихме сиви оттенъци. Ще кача снимка вероятно утре, сега няма как. Отрязахме доста, но така ми е по-добре

# 263
Фрау, качи снимки моля те. Аз доста се чудих на розовото русо,  за есента мислех да се барна така, сега съм със сиви отвнъци, които поддържам с Фанола No Yewoll.

# 264
Шампоан или балсам ползвате против жълтеене, или и двете? Колко често, слагате ли друга маска след това?

# 265
  • Deutschland
Веднъж седмично ползвам шампоана и балсама Голдуел, имам чувството, че ми опреснява цвета.
Не знам доколко са се получили сивите оттенъци, правиха ме с Алфапарф, цели три бои, защото косата ми е гъста. Някой питаше за предните кичури, да, по-дълги са. Накрая ме изсушиха и сложиха крем Ми аманте, много ми хареса и ще взема да си купя

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 21:45 от Фрау Скитница

# 266
Фрау, косата ти е много хубава.

# 267
Веднъж седмично ползвам шампоана и балсама Голдуел, имам чувството, че ми опреснява цвета. На кафе съм и не съм много за снимка, но качвам. Не знам доколко са се получили сивите оттенъци, правиха ме с Алфапарф, цели три бои, защото косата ми е гъста. Някой питаше за предните кичури, да, по-дълги са. Накрая ме изсушиха и сложиха крем Ми аманте, много ми хареса и ще взема да си купя

Кои точно на Goldwell,за руса коса ли?

# 268
А Ми амантето за какво точно е, бях го вземала на дъщеря ми, забравих да питам доволна ли е, фризьорката  ми го похвали тогава

# 269
  • София
Аз сега съм си взела шампоан и маска Елсев за тониране. Вчера ги ползвах и двете. Не знам има ли ефект, аз още по сиво искам.

Общи условия

Активация на акаунт