Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 146
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • Някъде там
Злодеида, така те харесвам. Защо да потъмняваш, като вероятно после ще съжаляваш. Казвам го от опит. Искрице, вече споделих, че ти е много добре така. Но да си призная честно няма съществена разлика нито в цвета, нито в дължините ти в последните месеци. Така че не влагай толкова енергия в косата. Живей си живота с усмивка. Само ти си забелязваш някакви не толкова видими неща и се фокусираш твърде много. Но се радвам, че се харесваш вече. Аз съм изпадала в шок като от черна, съм ставала жълта, като момиче от реклама на Али експрес. Също така няколко пъти съм се подстриигвала от дължина под нивото на сутиена до долната част на ушите. Това според мен е промяна.
E , не е много подстригана 15 см , ама имам психологическа граница и не исках да преминава над врата Grinning
Подстригах я понеже ми писна да и слугу̀вам , да харча пари и тя да си стои една и съща . Не цъфти, не с изтощени върхове , но винаги ми е една и съща , няма косопад ,има си нови разстежи  .
Дали ще я измия с дрогериен шампоан или с профи продукти  и с двата вида резултата е един същ .Дали ще и сложа терапия или не  пак е една и съща Grinning Това ме влудява и затова измислям все нещо ново в очакване да намеря нещо по добро а резултата винаги е същия .
Сега съм се поспряла с продуктите .
Чудя се къде бъркам в грижата за косата и защо се получава така .

# 496
  • Street of Dreams
Злодеида, толкова красиво боядисана коса, толкова труд е хвърлен по тези фини разноцветни кичури....направо е грях да я потъмниш.

# 497

Подстригах я понеже ми писна да и слугу̀вам , да харча пари и тя да си стои една и съща . Не цъфти, не с изтощени върхове , но винаги ми е една и съща , няма косопад ,има си нови разстежи  .
Дали ще я измия с дрогериен шампоан или с профи продукти  и с двата вида резултата е един същ .Дали ще и сложа терапия или не  пак е една и съща Grinning Това ме влудява и затова измислям все нещо ново в очакване да намеря нещо по добро а резултата винаги е същия .

И защо тогава даваш толкова пари за профи продукти??? Винаги съм ти се чудела, честно, защото и аз никаква разлика не виждах в снимките ти. Ако не ми се налага, бих си харчила парите с кеф за друго и не бих се втренчвала така. Имаш някаква обсесия на тема коса

# 498
  • Някъде там

И защо тогава даваш толкова пари за профи продукти??? Винаги съм ти се чудела, честно, защото и аз никаква разлика не виждах в снимките ти. Ако не ми се налага, бих си харчила парите с кеф за друго и не бих се втренчвала така. Имаш някаква обсесия на тема коса
Зашото виждам как се преобразяват другите коси с профи продукти и очаквам и при мен резултата да е същия а то не .
Затова взимам нови и нови неща и пробвам докато намеря нещо по добро ,но все не успявам .
Явно бъркам някъде .Както и да е  .Сега съм се поспряла малко Simple Smile

# 499
Ами често хвалиш определени продукти, сега казваш няма промяна след тях. Значи не работят.

# 500
Ее стига де, няма как да знаеш, ако не пробваш. Аз съм много “за” профи продуктите, а не шампоан,балсам и маска- 3 в 1 и накрая нищо не правиш.
Искрица, за мен не ти трябва коректор, особено щом се харесваш така(и на мен ми харесваш).Коректори и лилави шампоани след 8мо ниво за мен.
А разлика осезаема се вижда когато косата е супер изтощена и я подхраниш качествено.Твоята коса е здрава, какъв ефект очакваш?
Зло, айде преспи и пак си помисли, за мен ще е глупост да потъмняваш, при положение, че косата ти е супер в момента. Искаш нещо различно ли?

# 501
Искрица, напълно те разбирам... в последно време и аз по същия начин се чувствам. Косата ми е окей, каквото и да и сложа все си е хубава, но пък като гледам снимки от преди няколко месеца не е някаква уау промяна. Даже дължината не мърда... от последното подстригване което беше на 1-ви Май имам чувството че разликата е няма и 2 пръста. Междувременно за месец имам два пръста корен....
Профи козметиката дава видими резултати при много изстрадали коси, при здрави като моята са само добавка и глезотия, но не и необходимост...

# 502
  • Някъде там
Ами често хвалиш определени продукти, сега казваш няма промяна след тях. Значи не работят.
Хваля зашото се отразяват добре, но няма ефекта който очаквам в бъдеще .И като гледам снимки и сравянвам не виждам кой знае каква промяна . Може би очаквам твърде много .
Ето Пийч, ме разбира за какво става въпрос Simple Smile
Това с профи продуктите си е мания и глезотия .
Осъзнавам ,че нямам нужда от много от нещата които имам , но въпреки това все взимам по нещичко Simple Smile

# 503
  • България
Момичета, да се потъмня ли?
Така ми харесваш.
По-скоро бих си сложила червило, косата е хубава.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 14:54 от МоарейнД

# 504
Злодеида, и аз се включвам да потвърдя, че косата ти е в рядко сполучлив нюанс за изсветлена тъмна коса. И на кожата ти стои добре.
Ако си в период на търсене на някаква промяна по визията си - можеш да смениш рамките на очилата. Доста е демоде тази форма вече. Позволявам си да давам непоискан съвет, но е с най-добри чувства.

# 505
Злодеида, недей да си пипаш косата. Чудесна е и много хубаво ти стои! А и ти си много хубава жена.
Искрица не можах да я видя.

# 506
Благодаря момичета.
Морейн, може ли да редактираш поста си, за да не ми остава снимката тук? Червило не бих сложила, не се харесвам с грим, но тайно завиждам на тези на които им отива.
GGG_BG, имам и други очила аз, но  тея са ми за такива никакви дни като днес, в които ставам и отивам на работа,а другите уж за по официални.
OnDiNe,  не ми е толкова тъмна косата, естествения ми цвят е някаква 6ца, но май наистина сте прави всички, няма да я потъмня. 

# 507
Чаровна,нямаш ефект,защото косата ти е здрава. И моята е здрава,но е осезаемо суха е пробвах сума ти неща-и профи и не,ми не става,не се оправя. Когато беше много зле обаче се оправи от профи козметика. Ето тогава видях уау ефект наистина.
При мен манията за продукти не е така голяма,аз обаче обичам боите. Пуста суета да имам хубав и наситен цвят. Също ми е интересно и да пробвам различни видове бои. Нямам нужда да се боядисвам,но ми харесва да имам цвят. И отделно,че си експериментирам и с цветове. На мен червеното ми разказа играта,аз съм убедена. Така съм свикнала обаче с боя,че като не съм боядисана имам чувството,че косата е една вяла,безцветна. А реално истински здравата,непипана с боя коса е истински лъскава и блестяща. Това с боите е само временна заблуда и временен ефект  в началото косата е лъскава,след време цвета си избледнява и пак отначало. Но не мога да те откажа от красив и поддържан цвят,да не говорим,че моя ми е скучен,искам да е  по-наситен и подчертан. Та всеки "луд"с номера си.

# 508
Пропуснах снимката на Злодеида, но по спомен ми харесваше с последния цвят.
Хибискус, харесаха ми цветовете, които искаш, но аз имам слабост към тях. От 7 години, с леки залитания към 6-ци, въртя различни марки боя, но номерата 7.4, 7.3  и производни са ми редовни. Този цвят ми се получава вече от раз, до не е траен и след 2 седмици започва да жълтее. Аз имам наситен червен оттенък по рождение и вече не се боря с него, все избива тук там червено петно и затова поддържам тези цветове.
Мис Каролин, и аз мисля, че с напредване на възрастта доста жени залитат по светлите цветове. Аз съм също пример за това и признавам, че вече дори не ми отиват тъмни цветове. С тях изглеждам зле, бледа и състарена.
При мен няма разлика в използването на профи и дрогерийни продукти. Косата ми е все така заплетена, суха и с тънък косъм. Но пък виждам разлика след изсушаване, изглежда доста по-добре без сешоар, но пък няма обем.

# 509
Хелия, пробва ли да спиш на копринена калъфка за заплитането. Относно профи продуктите, аз почти никога не съм си купувала такива. Максимумът, който съм давала за шампоан е 15 - 20 лв. при това за литър. За маска и други продукти също в този диапазон. Косата ми беше като от реклама, когато не я третирах толкова. Сега, когато е изрусена е суха. Самото изрусяване е равно на "умъртвяване" на косъма. Каквото и да сложиш, може да се позаглади, но косъмът е мъртъв благодарение на извличането на цвета му. Затова аз не давам много пари за скъпи продукти.

Общи условия

Активация на акаунт