Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 144
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
зЛОДЕИДА, защо си мислиш, че не ти отива грим. Няма жена на която да не й отива, поне малко грим-един фдт, дори само едно червило и хубава спирала, и всичко се променя. Даже и лицето и чертите и цвета на косата изпъква с грима, дори да е само лек, ежедневен и умерен грим, който да подчертава хубавите черти-а ти имаш такива. Знаеш ли как ще ти светне лицето с малко грим. Аз без грим изглеждам като болна, защото съм тип Мортиша. Опитай, дори нещо мъничко.

# 511
И аз така мисля. Както и да се боядисаш е все тая, защото лицето ти е малко "измито". Не го казвам с лошо!
Сложи един СС крем, бронзър да затоплиш лицето.. една спирала, червило.
Идеята за нова рамка на очилата  също не е лоша.
Просто забрави идеята "на мен грим не ми отива". На всяка жена й отива грим, просто намери твоята му версия .. дали ще е сенки/очна линия или само спирала е твой избор.
Имаш красиво лице с правилния грим ще светнеш. Simple Smile)

P.s. хаха, с Бингли мислим еднакво по едно и също време. Simple Smile

# 512
В духа на последните дискусии (съжалявам , че са на английски, но пък абсолютно разбираеми!):

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 01:00 от Agent Provocateur

# 513
Благодаря момичета. Имам и редки случеи с грим.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 21:21 от ЗЛОДЕИДА

# 514
  • Някъде там
Зло,и кaзваш,че с грим не ти прилича?
Страхотна си ,много ми харесваш ,с грим и без грим също.
Агент,винаги намираш подходящите клипчета и всеки твой пост е полезен.
Ориентирах се в избора си Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 15:51 от Искрица

# 515
Момичета, имам проблем! Косата ми не задържа боя по дължините. Мислех, че си въобразявам, но след последното боядисване се убедих, че не си. От година се правя с 8.666 на Инг, като преди за запопна с този цвят я бях изсветлила, за да се получи цвета. И той се получи, и се боядисвах с него без никакъв проблем до март месец, когато я потъмних до 6-ца мисля, пак на същата марка. Не се харесах, изтърпях я два месеца и пак сложих 8.666, без да изсветлявам. От тогава е ужас. Цветът става идеален, но буквално на следващото миене дължините ми стават рижи, а нагоре цветът не мърда. Не мога да си обясня защо се случва това. Последно се боядисвах миналата седмица и още на следващото миене дължините ми вече бяха рижави. Идеи защо се случва това след като не съм я изсветлявала? Дори не я правя с 9%, както е по принцип този цвят, а с 6, или смесвам 6 и 9 %.

# 516
  • София
Хей, много бързо триете снимките Simple Smile

Аз много се харесвам, но редовната дилема ми е-харесвам се, но няма блясък, няма живот.

Сега се чудя на профи тонерите за коса? Искам изобщо да няма жълто...

Ааа да допиша! Според мен много голям процент от възрастните жени се боядисват в светъл цвят заради белите коси (вкл. и аз)!

# 517
  • Street of Dreams
Елена, има си живот косата ти. Само трябва да обереш фриза и ще е перфектна - има само един кичур на снимката, който те дели от идеалната руса коса.

# 518
Много си красива, Елена. С този цвят си уау.

# 519
Elena_of_Avalor
остави така, перфектно ти е, слънцето е помогнало да стане естествено. Сега ти се виждат очите!

# 520
С какво се обира фриза?

# 521
А как " докарвате" подходящ цвят на веждите, който да пасне на светлите коси ?

# 522
Елена, и ти си много красива и цвета е супер. Размечтах се и аз за руса коса. Много се харесвам руса, но косата ми много се съсипва.

# 523
  • Някъде там
Елена, много ти прилича.И така с къдрици, перфектно.
За да не избиват отеннъци най вероятно ще трябва да вземеш нещо тониращо. Твоята коса си е направо руса и може би лилави шампоан и маска ще е идеално.
Благодарение на Агент аз се ориентирах и ще си поръчам на заплата редкен за брюнетки.

# 524
Елена, много си хубава и нежна! И цвета е хубав и ти отива много!

Общи условия

Активация на акаунт