Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 128
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм много доволна от тониращия шампоан на Матрикс. Поръчах го без особени надежди, но се справя чудесно с матиране на жълтото.
Аз много се чудя дали да не се върна скоро пак към тъмната коса. Сега съм руса с дълбок корен (air touch). Хубаво е, отива ми, но сякаш душата ми е на брюнетка. 😂 Може би няма да е пак черно, за някаква 5ца си мисля. Имам снимка след първото ми обезцветяване на черното, преди 2-3 години и също ми харесва сега, тогава не - скучно ми беше.

Страхотна коса 💕! Какъв номер е боята?

# 541
Благодаря ви, сега като я гледам малко ме е яд, че не я оставих така.
Mini Me ,нямам идея каква е боята. Косата ми беше черна, изсветлиха ми я в салон и не съм разпитвала, защото не ми беше окончателната цел този цвят.

# 542
Благодаря ви, сега като я гледам малко ме е яд, че не я оставих така.
Mini Me ,нямам идея каква е боята. Косата ми беше черна, изсветлиха ми я в салон и не съм разпитвала, защото не ми беше окончателната цел този цвят.
Разбирам 😊. Просто е уникален цветът, а аз доста се замислям да се разделя с русото и да мина в точно тази гама сега есента. Нещо такова ми харесва:

# 543
Момичета, дали ще ми отива такава прическа и с бретон, или без?
Скрит текст:

Моля да не ме цитирате, ще махна снимката по-късно.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 23:07 от Стрина Калина

# 544
Определено. Последният вариант според мен ще ти стои най-добре. Цветът също.

# 545
И аз съм за последния вариант. Ще ти отива!

Софт, имаш страхотна коса и цвят! На твое място не бих я потъмнявала, поне за момента.

# 546
Здравейте момиче на 18 години съм, искам да попитам какъв цвят бихте ми препоръчали да си боядисам косата естествения ми цвят е кестенява, но в момента съм с балеаш мисля си за светло кафяво??

# 547
Аз пък да питам отново наистина работещ продукт за/против всъщност фриз

# 548
Аз да си похваля пак боята. Тук е на месец и, макар че се е поизмила, пак е много хубав цвета. Разгеле, ще боядисвам само корени и ще правя обливка само.

# 549
Алечка, коя е боята? 😀 Цветът ти е хубав, но формата на косата ти не ми харесва. Не го казвам с лошо, а да ти дам тема за размисъл - харесваш ли се ти, отива ли ти .. 🙂

Поли,
Дай снимка на лицето си.
За избора на един цвят са важни кожата на лицето, цветът на очите, формите му - дали са по-меки или по-строги. Иначе ще си говорим малко наизуст.
Също имай предвид, че щом косата ти сега е два цвята (кестеняв и балеаж (сигурно рус), то боята не знам дали ще успее да докара еднакъв цвят по цялата дължина.

# 550
Алечка, коя е боята? 😀 Цветът ти е хубав, но формата на косата ти не ми харесва. Не го казвам с лошо, а да ти дам тема за размисъл - харесваш ли се ти, отива ли ти .. 🙂

Боята е  Lumia 7.44, наистина съм във възторг. Изсветли ме, покри белите коси, не се изми потресаващо както всичко останало, което съм слагала до сега Grinning Формата на косата си я харесвам и ми отива, няма да си я променям Simple Smile На тази снимка е излязла някак странно, обаче, сега се заглеждам Grinning Сигурно защото беше мръсна жега и я подмятах насам, натам, едвам изтраях да минат снимките, за да я вържа Grinning

# 551
От къде е боята, Али, само онлайн ли?

# 552
От магазин си я купувам тук, дистрибутори са на марката на едно с оборудване и консумативи за фризьорски салони. Ако харесаш нещо свиркай, ще пращам Simple Smile

# 553
От магазин си я купувам тук, дистрибутори са на марката на едно с оборудване и консумативи за фризьорски салони. Ако харесаш нещо свиркай, ще пращам Simple Smile

Ми не мога да видя цветовете, бих я пробвала иначе. Нещо гуглето не ми я намира

# 554
@Калина,
в поста ти има 3 снимки,  аз съм за вариант 1

Общи условия

Активация на акаунт