Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 126
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
От магазин си я купувам тук, дистрибутори са на марката на едно с оборудване и консумативи за фризьорски салони. Ако харесаш нещо свиркай, ще пращам Simple Smile

Ми не мога да видя цветовете, бих я пробвала иначе. Нещо гуглето не ми я намира

Верно няма ... На мен фризьорът ми я препоръча и ме прати там.
https://www.facebook.com/Helen-Seward-%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D … ref=page_internal това е магазинът, ако искаш им пиши да ти пратят каталог. На живо са много отзивчиви Simple Smile

# 556
  • Street of Dreams
Аз пък да питам отново наистина работещ продукт за/против всъщност фриз

Ако един проблем нямам, това е фриз. Имала съм в много редки случаи - на изгорена и изтощена коса, но не помня как съм го прибрала и изглаждала, с някакви профи продукти мисля. От серията на Инсайт анти фриз съм много доволна, ползвах я докато бях с омбре и червена, така че доста третирана коса.

# 557
  • Някъде там
Аз пък да питам отново наистина работещ продукт за/против всъщност фриз

Ако един проблем нямам, това е фриз. Имала съм в много редки случаи - на изгорена и изтощена коса, но не помня как съм го прибрала и изглаждала, с някакви профи продукти мисля. От серията на Инсайт анти фриз съм много доволна, ползвах я докато бях с омбре и червена, така че доста третирана коса.
От както се подстригах по къса нямам фриз Simple Smile
Иначе този спрей е много добър , но има възможност да се прекали с него и косата стои като мазна .
https://www.arlen.bg/product/2908/sprey-za-ultra-blyasak-bez-par … nfusion-150g.html
Пак се почна мойта драма с косата ми .
След трето измиване след салона вече съм като морковче - (някои кичури)  и на жълтия ми подтон , това ме влудява и вбесява .
Ще си взем една чиста 6 ца ще се намажа и ще си седна на голямото Д и ще се кротна .

# 558
И мен ми писно с тая  промяна на цвета всеки път с отмиването. В салона изглежда добре,после не. Ще си мажа тъмна боя аз,цялата коса в един цвят и това е.

# 559
Вчера си направих преуош по идея от една друга тема, да използвам остатъците, та ползвах това

https://www.zlatnaribka.com/keratinov-2-minuten-rekonstruktor-ap … n-2-minute-237-ml

Никаква полза не видяхме от него като го ползвахме по инструкциите, дали става за преуош...да не се скопосам съвсем

# 560
  • Street of Dreams
Зависи от нуждите на косата. Не разбрах пробвала ли си вече или се чудиш дали да пробваш?

# 561
Пробвах, при миене я усещах странно, като степана, след балсама се оправи.
Като изсъхна си имаше фриз, както винаги, ама то от веднъж...знам ли има ли ефект. След пресата е ок, ама без преса....хвърчи навсякъде

# 562
Някой има ли опит в боядисване с естествени бои или продукти?
Има много изписано, но не знам дали е ефективно, никога не съм пробвала.
Вие от кое сте доволни, ама изпитано лично?

# 563
  • Street of Dreams
Пресата е нож с две остриета - решава временно проблема с фриза, но чрез изтощаване на косата го засилва.

Пробвала ли си ротираща четка? При мен много хубаво оформя и прибира, дава и обем. С подходящия продукт ще стане и с по-сериозен фриз. Мисля, че розовата серия на Керастаз също е с такова действие. Но на мен лично Инсайт повече ми хареса.

# 564
Не, не съм пробвала такава четка.
Ще пробвам инсайта. Мога ли да редувам със серия за боядисани коси?

# 565
  • Street of Dreams
Не, не съм пробвала такава четка.
Ще пробвам инсайта. Мога ли да редувам със серия за боядисани коси?

Не виждам причина да не може - редувай с каквото поискаш. Дано ти хареса или скоро да намериш своя продукт.

# 566
Пепина, сигурно знаеш, но и аз да кажа - има тема за къната и билките в Бг мама. Там има много и вярна информация. Момичетата споделят от личен опит, научих много от тях. За други естествени продукти за бояисване не се сещам.
Алечка, цветът ти е направо трепач, много ми хареса.

# 567
Алечка, коя е боята? 😀 Цветът ти е хубав, но формата на косата ти не ми харесва. Не го казвам с лошо, а да ти дам тема за размисъл - харесваш ли се ти, отива ли ти .. 🙂

Поли,
Дай снимка на лицето си.
За избора на един цвят са важни кожата на лицето, цветът на очите, формите му - дали са по-меки или по-строги. Иначе ще си говорим малко наизуст.
Също имай предвид, че щом косата ти сега е два цвята (кестеняв и балеаж (сигурно рус), то боята не знам дали ще успее да докара еднакъв цвят по цялата дължина.

Да ясно ми е че няма да е по цялата дължина, но от 2 години чакам да стане на 1 пласт и все още не е не знам защо и бих искала да си взема нещо за разтеж и си мисля дали сега да я направя на един пласт и да се свършва, но май ще стане много къса......и какъв цвят би ми препоръчала?
Ето ме

Ето я косата

# 568
Поли, косата ти е много хубава и гъста и изглежда здрава. Имаш и много красиво лице. Аз бих махнала това ужасно изрусено незабавно и бих поддържала тъмен цвят, максимално близък до естествения ти, който е много хубав.

С такива тъмни очи и черни вежди, това изрусено не е за тебе.

Понеже косата ти е тежка и плътна си мисля, че добре направени пластове биха падали много красиво. Обаче понеже е права, черта също ще стои и ще ти отива. Изобщо с такава коса имаш много варианти за прическа.

Само да кажа, че ако решиш да я потъмниш ще трябва да боядисваш често, защото обезцветеното няма да държи боя дълго.

# 569
  • Street of Dreams
Много ми харесва и поли и косата й. Добре прелято е и аз единствено бих матирала дължините.

Апропо - най - после намерих зелен коректор - поне на сайта пишеше коректор - и поръчах. Не стига че ме втрещиха с 8 лв доставка (щото било събота), ами на самия продукт пише боя за коса, а не коректор. Бърка се цялата с 1.5 части оксидснт.

Някой ползвал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт