СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 109 945
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Американския колеж е в Младост, а  Ам.Умиверситет е в Благоевград.

# 1 876
  • София
Благодаря. И аз така си мислех. Но реших да проверя да не съм пропуснала някакво ново учебно заведение. Дете на позната от провинцията трябва да се яви на изпит за Йелтс там и аз я упътих за АК. Тя твърдеше, че са им казали за някакъв американски университет в Младост.

# 1 877
  • sofia
Виж дали не става въпрос за базата на Американския университет в София
https://www.aubg.edu/bg-aubg-sofia

# 1 878
  • София
Мда, може и това да е. Утре сутрин ще я накарам да ми прати адреса за всеки случай. Много благодаря още веднъж.

# 1 879
Какви класации, какви статистики? По-големите деца в отбора, учащи в Първа ЕГ, поздравил сина ми с думите "Добре дошъл в Ада"!:scream:
Мисля, че това и гарантира първо място во всеки!

# 1 880
  • София
Има ли вероятност второ класиранеда излезе днес? Някой знае ли как е било предишните години?

# 1 881
  • Пловдив
Има ли вероятност второ класиранеда излезе днес? Някой знае ли как е било предишните години?
Чета теми от последните години, на датата си е все. И не виждам начин да стане днес при положение, че до вчера приемаха документи, и все още е възможно да не е отразен в системата адекватно статуса на всички деца. Предлагам да не чакате, настройте си се за понеделник,пък каквото стане.

# 1 882
  • Отвъд алеята зад шкафа
Според мен няма вероятност да излезе днес.

# 1 883
АК са приключили с приема. А аз познавам 5 деца, поканени като резерви, които не се записаха. Сигурно пак са поканили повече деца отколкото са свободните места, т.е. не са 25 освободените места за второ класиране от ученици на АК. Въпреки, че може да има записани деца още на първо класиране в АК, които са се пробвали за ДУ.
Аз за 1аег си се вълнувам с момиченцето на приятелка и само броя колко са се отказали Simple Smile.

# 1 884
Maria77, може да са звънели по телефона на следващите резерви или на отказали се, както на майката със спонсора.

# 1 885
Да изчакаме до вторник и ако нещо не вземе да се разтовари влакът тук, ще си пуснем нова неседмокласна тема, в която ще се разберем за апероли и други подобни. 😁
И анкета можем да си пуснем. Да видим кой кога е на линия.
Неседмокласна тема ще можем да пуснем след като осмокласниците освободят името, а те явно не бързат засега, тъй като не бързат да го направят и деветокласниците... Мисля, че по към септември това се случва.
Аз също с удоволствие бих участвала в среща. Ще отсъстваме чак в края на август от София. От друга страна, за някои от нас нещата няма да приключат с второ класиране. Със сигурност ще има хора, които ще опитват и на трето и т.н. Но това не пречи на срещата де...

# 1 886
  • София
АК са приключили с приема. А аз познавам 5 деца, поканени като резерви, които не се записаха. Сигурно пак са поканили повече деца отколкото са свободните места, т.е. не са 25 освободените места за второ класиране от ученици на АК. Въпреки, че може да има записани деца още на първо класиране в АК, които са се пробвали за ДУ.
Аз за 1аег си се вълнувам с момиченцето на приятелка и само броя колко са се отказали Simple Smile.

С какъв бал е момичето на приятелката, защото и ние с моята девойка тръпнем за 1АЕГ, на моето момиче е 452 писали сме всички паралелки. Ох как ми се иска да приключва вече, имаме резервация от 26 за моренце.

По повод училищата от втори ешелон и класациите, голямата ми дъщеря завърши 12 СУ, училище без особенни предимства и резултати. След завършването си влезе в СУ "Климент Охридски", но така се случи, че  ходи на гости при приятелка в Англия и познайте, в момента е студентка там завърши първата година с прекрасни резултати и се чувства щастлива.  За мен винаги е било важно детето да се чувства добре от решенията си, а не да покрива амбициите на родителите си.

# 1 887
  • София
Ще се пие Simple Smile

# 1 888
Надежда, 448. По мои сметки е точно на ръбче. А за вас ми се струва почти сигурно, че ще успеете. Стискам палци!

# 1 889
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тази година АК много бързо приключи с приема. Казвам ви, че има повсеместно "ранно" записване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт