СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 107 165
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
Абе и аз се сетих, че си казвала, че си от нашата група.
Най-вероятно няма конкретна причина.
Иначе през последните години зачестяват по-осезаеми алергични реакции. Не знам дали не са мигрирали нови видове комари насам.
От край време племенницата ми от Австрия прави сериозни реакции тук, а там - не, просто нормално ухапване.

# 2 416
Ох, не знам как ще издържа до понеделник....днес се въздържах и само 10 пъти влезнах да проверя😬 кажете нещо успокояващо...според вас има ли шанс от 9то място да мръднем до 6то...за протокола- момиче, бал 438.500, приета в 133 Пушкин на първо класиране...отпред са ФЕГ и 1ва АЕГ паралелки....За 164 знам, че няма шанс, но според един калкулатор и миналогод балове със сиг влизаше в тези двете поне....а сега...ситуацията май много се промени....как мислите...

# 2 417
  • София
В Първа АЕГ надали, но за ФЕГ е напълно възможно.
За Испанската - абсолютно не според мен.

# 2 418
Ох, така ми се иска да те успокоя, но за 1 аег не го виждам. Аз там се моля за 447 да падне. Дори на 447,5 съм навита Simple Smile))). ФЕГ на 441 са ми сметките. ДАНО греша!

# 2 419
Ох...тогава май не губя нищо да пробваме за трето и пето и шесто...неща в руското....пък балът и не е толкова зле да си влезне в 18то накрая, то си е нейното и много си го искаше....мисля, че ако така стоят нещата си заслужава да се рискува...а вас къде ви приеха на първо класиране?

# 2 420
Миналата година на второ класиране в 1АЕГ е бил 436 за девойки и бях сигурна  че ще влезне там, защото с по няколко точки се качват всяка година...а сега и мъжа ми ги вижда евентуално само за ФЕГ шансовете в момента ....а ако си останем в 133то....направо ще се гръмна....поне някой знае ли за това училище Пушкин добро ли е..като в езиковите ли се учи само език първата година...направо се поболях с това класиране вече...не съм очаквала изобщо да ни приемат там и още съм в шок

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 23:08 от Nata

# 2 421
Моето дете ли къде е прието? Във фег.

# 2 422
За ФЕГ съм доста под Мария. Преди да излезе първо класиране минималната ми прогноза беше точно 438,50 за Чужди езици - ФЕ интензивно НЕ. След излизане на първо класиране съм още по-надолу - 435,75.
Първа АЕГ мисля, че я пусках. Не съм я преизчислявала след излизане на първо класиране.

# 2 423
  • София
Ами няма нужда чак да се поболявате. 😊
133-то е чудесно училище, имате много реални шансове за ФЕГ. След като гледате и 18-то, в което АЕ няма, значи приоритет ви е ФЕ.
Дидева, ти пък защо точно Първа АЕГ не преизчисли? 🤣

# 2 424
За да побелея и аз Simple Smile

# 2 425
Ох, не знам как ще издържа до понеделник....днес се въздържах и само 10 пъти влезнах да проверя😬 кажете нещо успокояващо...според вас има ли шанс от 9то място да мръднем до 6то...за протокола- момиче, бал 438.500, приета в 133 Пушкин на първо класиране...отпред са ФЕГ и 1ва АЕГ паралелки....За 164 знам, че няма шанс, но според един калкулатор и миналогод балове със сиг влизаше в тези двете поне....а сега...ситуацията май много се промени....как мислите...
[/quote
И аз съм така... с едни три точки да падне, но.... Дано

# 2 426
Ми, щото никой не ме е питал. Аз работя само по заявка на ЛС.  За сметка на това ме скъсаха с Френската. Joy
Скрит текст:
Не във форума, да уточня.

# 2 427
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, само си представете след 5 години по това време Joy

# 2 428
Миналата година на второ класиране в 1АЕГ е бил 436 за девойки и бях сигурна  че ще влезне там, защото с по няколко точки се качват всяка година...а сега и мъжа ми ги вижда евентуално само за ФЕГ шансовете в момента ....а ако си останем в 133то....направо ще се гръмна....поне някой знае ли за това училище Пушкин добро ли е..като в езиковите ли се учи само език първата година...направо се поболях с това класиране вече...не съм очаквала изобщо да ни приемат там и още съм в шок

# 2 429
Ред, пусни заявка за 1 аег, че аз прекалих със 73 преди 2 дни и сега ми е неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт