СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 107 102
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 430
  • София
Ох, стана ми малко смешно. 😁
Аз съм общо взето деликатен човек.
И абсурд точно на Дидева, след целия съпорт от нейна страна, да пускам л.с. да смята нещо.
Остана ден и малко до второ класиране, ще изчакаме.
Съжалявам, Мария. 😊

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 23:18 от Red

# 2 431
Ние пък точно паралелките с немски не сме писали никъде....те винаги с по-висок бал бяха и реших, че няма смисъл...а тази година са с най-нисък...прецаквация отвсякъде..съвсем ни намаля шанса...със сина ми писах 35 поне...с нея написах сега само 13...уфф значи...

# 2 432
Хм, само си представете след 5 години по това време Joy
Аз след 4 ще повтарям, дай боже да е по подобен начин.
След 5 години ще е чудо. Моята между две училища колко се колеба,а между стотици университети не ми се мисли.😂

# 2 433
  • София
Ох, не знам как ще издържа до понеделник....днес се въздържах и само 10 пъти влезнах да проверя😬 кажете нещо успокояващо...според вас има ли шанс от 9то място да мръднем до 6то...за протокола- момиче, бал 438.500, приета в 133 Пушкин на първо класиране...отпред са ФЕГ и 1ва АЕГ паралелки....За 164 знам, че няма шанс, но според един калкулатор и миналогод балове със сиг влизаше в тези двете поне....а сега...ситуацията май много се промени....как мислите...

Разбира се, че има шанс за ФЕГ. Зависи за кои паралелки, но е напълно реалистично, дори при завишените балове тази година, в сравнение с миналата.
Има значение и движението на желанията на децата преди вас, но системата така или иначе ви калкулира отново при поредност на желанията и балът ви е достатъчно висок, за да се надявате, съвсем основателно за движение напред. И моето мнение е, че за 164 много трудно, но, според мен няма да стигнете до класирания след второ.

Аз досега четох миналогодишната сага с класиранията след второ.

За 133 - фантастично училище, можете да бъдете спокойна и с този избор.

# 2 434
435.75 за паралелката с немски ли ти е прогнозата?

# 2 435
Ако въпросът е към мен - да, написала съм го в предходния пост. За ФЕ-ИЕ е 439,75, тоест пак сте близо, в рамките на статистическата грешка. Но да напомня, че това е просто прогноза на база миналогодишни и тазгодишни статистики. Няма как да знаем как децата са подредили желанията си.

# 2 436
Благодаря ти, Azzy, доста успокояващо ми подейства...ще спя с една идея по-спокойно тази нощ!!

# 2 437
  • София
Един приятелски съвет - изборът на гимназия съвсем не е въпрос на живот и смърт, особено ако на първо класиране детето е прието в добро училище.
Вредно е за психиката да се приемат нещата другояче, а и е важно като родители да дадем добър пример на децата, така че да оцелеят във всички инфарктни ситуации, които им предстоят в този живот. 😊

# 2 438
Дидева, благодаря ти, и ти ми подейства успокояващо....че имаме реален шанс за леко придвижване нагоре....

# 2 439
Така е, Red, съгласна съм и дори съм сигурна, че след време ще съжалявам, че съм приемала нещата толкова драматично и съм си причинявала негативни емоции....но, ето, по-силно е от мен...с това ставам..с това лягам..на този етап...😬

# 2 440
Ние пък точно паралелките с немски не сме писали никъде....те винаги с по-висок бал бяха и реших, че няма смисъл...а тази година са с най-нисък...
Къде са с по-нисък бал паралелките с немски?

# 2 441
Ние пък точно паралелките с немски не сме писали никъде....те винаги с по-висок бал бяха и реших, че няма смисъл...а тази година са с най-нисък...
Къде са с по-нисък бал паралелките с немски?
Във фег.

# 2 442
Ми в няколко гимназии мернах като разглеждах, фег, в 32ро ли май...нещо тези с испански като втори език са изместили немски като предпочитания от децата просто ми направи впечатление....

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 00:22 от Nata

# 2 443
  • София
Преди две години идваше едно момиче от 133. у нас да занимава сина ми пи английски. Беше 12. клас тогава, беше супер дете, знаеше къде ще учи, какво й се учи. Така че съвсем не е за подценяване 133. Училище. Иначе разбирам разочарованието ти, но всичко ще бъде наред, не се притеснявай.

# 2 444
Има нещо такова. Не съм правила изчисления, но на първо четене ми направи впечатление, че АЕ и ИЕ като че ли дърпат една идея нагоре в няколко училища и не само в комбинация един с друг.

Общи условия

Активация на акаунт