СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 107 124
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 520
  • гр.София
ЧРД на девойката,Звънче,и прекрасни години в АК!

# 2 521
RanaGrig,  наистина не съм поглеждала резулт от ДЗИ и въобще не съм се поинтерисувала ....я да взема да погледна, че както е тръгнало, може да минем по-горно желание паралелката с  АЕ/РЕ и това да е нашето училище.....

# 2 522
  • София
Звънче, да е живо и здраво девойчето!
Да продължава да сбъдва мечтите си Wink и все така да й се получават нещата!

# 2 523
Звънче, да ти е жива и здрава 14 годишната прекрасница! Да е много щастлива!

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 11:01 от maria77bg

# 2 524
Звънче, честит празник на момичето ти! Да е щастлива и все такава умница! Много хубава торта.

# 2 525
Звънче,да ти е жива и здрава девойчицата ! Успех и реализация на всичките и мечти! Flowers Hibiscus Астрално близначе ми е! Щастливи години в АК! Весел празник!

# 2 526
  • София
Cool baby, пропуснала си нещо много съществено за Холандия в подробното описание. Вече ограничават децата с дипломи от професионални паралелки и гимназии... Smirk

# 2 527
  • Някъде в Европа...
Звънче, да ти е честито момичето! Пожелавам й много здраве и най-лудите тийн години в АК! 💐💐💐

# 2 528
  • софия
Didia, честит празник! Внуците да те радват, все така да се гордееш с тях и на правнуци да се радваш някой ден 🌷

# 2 529
  • гр.София
Опаа,Дидиа- Flowers HibiscusHeart

# 2 530
  • София
Ей, честити да са рожденичките - малкото Звънче и Дидиа!
❤️🎈🎉

# 2 531
Звънче, да ти е жива и здрава! Дидиа, честит празник и на теб! И татко ми е рожденик, да ми е жив и здрав, голяма опора ми е!
Днес съм на всяка страница, ще прощавате, ама така е като съм на работа... и пред класиране.

# 2 532
  • София
Вече ограничават децата с дипломи от професионални паралелки и гимназии... Smirk

Това може да се окаже много неприятно.

# 2 533
Проучи, Ната и поговори с детето. Ще е грехота да сте класирани в прекрасно училище и детето да не оцени успеха си. Помислете добре, дали да влизате рисково в трето, четвърто и амнайсто класиране... Аз ще следя баловете и ще се пробвам за там до край Simple Smile
RanaGrig,  наистина не съм поглеждала резулт от ДЗИ и въобще не съм се поинтерисувала ....я да взема да погледна, че както е тръгнало, може да минем по-горно желание паралелката с  АЕ/РЕ и това да е нашето училище.....

# 2 534
Честито на рожденничките. Да са здрави и щастливи. Звънче много успехи на тинейджърката

Общи условия

Активация на акаунт