СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 452
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Има ли някое друго форумско дете в 31 су?Не прочетох някоя майка да се е похвалила тук...като сравних миналогодишното движение между първо и второ класиране,имаме реален шанс за паралелката испански и английски...

# 751
А аз се надявам Sanaka да е познала и прогнозните балове за второ класиране. Според тях с бал 394 ще ни стигне съвсем точно за нашата най-желана паралелка.  Simple Smile

За къде се надявате?
22-ро

# 752
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние много се чудихме за 31 и 22, обаче девойката ги сложи по-назад заради липсата на квоти.

# 753
  • София
Здравейте, може ли да помоля за линк към статистиката максимален, минимален бал във Варна. И ние ще сме в чуденка дали да се записваме или да бягаме към второ класиране и ще ми е важно да я погледна, но не я откривам на сайта на варненското руо. Може би не търся на правилното място Simple Smile Ще ви бъда благодарна - майки от Варна ...

На сайта на Дидева има за всички области. От тел. ми е трудно да пусна линк.

# 754
2018 г. между първо и второ класиране в НЕГ разликата е била точка и половина. За миналата година имам спомен за 11 незаети места /говоря за девойки/ - очевидно деца от други градове, писали НЕГ заради спорта. И без да помня цифрите, миналата година в НЕГ имаше сериозно падане на бала на второ класиране. Пускайте заявление за второ класиране и чакайте. От сърце жела успех!

# 755
Има ли някое друго форумско дете в 31 су?Не прочетох някоя майка да се е похвалила тук...като сравних миналогодишното движение между първо и второ класиране,имаме реален шанс за паралелката испански и английски...
Моята е в 31во, но не ви помагам, защото е приета с АЕ и НЕ, и всички останали паралелки от училището са под нея.

# 756
Миналата година десет деца от други области са били приети в НЕГ на първо класиране. Две от тях са подали заявление за участие във втори етап, а 4 не са се явили. Останалите са се записали.

# 757
  • sofia
Някой, който е класиран в Първа АЕГ с немски ( детето много настоява да се запознае с хора отрано)

# 758
35-то, немски, руски география. Момиче, бал 429. Продължаваме за второ. Евентуално за паралелките немски руски бел, немски руски мат.
И ние сме в същата паралелка засега, момче, бал 419. Ще чакаме второ класиране евентуално за паралелката с математика.

И ние сме тук, и ние продължаваме, цел - паралелката с НЕ, РЕ, БЕЛ Simple Smile

# 759
Нали няма опасност паралелката френски с испански за момчета във ФЕГ да падне под 400? Искам да съм максимално сигурна, че вземаме правилно решение. Според мъжа ми откъм среда със сигурност ще се чувства по- добре в училище като 18 СУ

Мисля,  че ще падне под 400

# 760
  • София
Не че ме засяга пряко, но от чисто любопитство, как се получава бал 393,580? Паралелката е в НПМГ, видях я случайно в таблицата на РУО.

... видях и една, която завършва на. ...,340. Явно там се формират по-различно баловете, или?

# 761
С балообразуване от олимпиада.

# 762
  • София
Дидева, има ли такава статистика и за СМГ за 2019 - колко деца от други области са подали, колко от тях са се записали на първо и колко са подали за второ или са се отказали?

# 763
35-то, немски, руски география. Момиче, бал 429. Продължаваме за второ. Евентуално за паралелките немски руски бел, немски руски мат.
И ние сме в същата паралелка засега, момче, бал 419. Ще чакаме второ класиране евентуално за паралелката с математика.

И ние сме тук, и ние продължаваме, цел - паралелката с НЕ, РЕ, БЕЛ Simple Smile

Супер! Значи може да сме заедно, там някъде из паралелките Simple Smile

# 764
При нас е много сложно и откъм пътуване..Утре ще го решим като отидем на място...Ако го почувства свое мястото, остава.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 19:16 от Amanda.D

Общи условия

Активация на акаунт