СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 318
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
И нашата девойка не е приета в училището което желаеше,разочарована е. Ще участваме на второ класиране,дано се придвижи напред със желанията .В Бургас балът е по- висок в сравнение с миналата година незнам дали ще имаме шанс.

За кое училище кандидатства?
френска ег ,руската   и строителния техникум

# 631
  • София
35-то, немски, руски география. Момиче, бал 429. Продължаваме за второ. Евентуално за паралелките немски руски бел, немски руски мат.
И ние сме в същата паралелка засега, момче, бал 419. Ще чакаме второ класиране евентуално за паралелката с математика.

# 632
  • София
Направо не е истина  - последното прието момче във ФЕГ френски/испански е с бал 407 колкото е и на моя! Явно се е стигнало до взимане под внимание на допълнителните критерии при равни балове. Надявам се на второ да мръдне напред!

# 633
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря Flowers Hibiscus, толкова съм щастлива, че усмивката ми е до ушите и направо летя

Поздравления за борбата и успеха! Присъединявам се към всички, които бяхме затаили дъх и стискахме палци да бъдете там, където желаете!
Нека попаднете на съвестни и добри деца и качествени преподаватели!
Още веднъж - много се радвам, че всичко се подреди!

# 634
  • София
Мама Мони, няма начин да не е във ФЕГ на второ. 😊

# 635
  • София
Редовно си влизам и ви чета , макар и да не съм от редовно пишещите тук. За статистиката - дъщерята е приета на първо желание - японската паралелка в 18СУ с бал 415.5. Тя си го искаше и сега е супер щастлива!  Надява се на второто класиране да приемат и един нейн съученик с бал 385 и една нейна приятелка с 395. Дано успеят да се преборят децата! Явно са се вдигнали малко баловете, след като детето с 395 не е успяло да влезе на първото класиране. А 395 беше минималния бал за миналата година за тази паралелка.
За приетите в 18СУ - обадих се лично до училището да попитам кои са им необходимите документи за записването - искат само свидетелството за основно образование и не им трябва служебната бележка с резултатите от НВО.
Успех на всички приети и продължаващи на второ класиране!

# 636
  • Бургас
Мони, вътре ще е Митко, сигурна съм. ☺️

elmi73, а сега къде е прието детето? Участвайте във второ класиране задължително.

# 637
Заради половин точка аз от сутринта получавам трети инфаркт! Полови точка! Мама Мони, ти съвсем Hug Дръж се, ще подаваме утре и смело напред!

# 638
Половин точка се наваксва. Равенството - още повече.
Ще стане на второ още при Мама Мони и при Хепи!

# 639
Късмет, момичета!
Ще успеете!

# 640
Даже се записахме.
По първо желание География в НПМГ.
Това си искаше девойката. Нищо, че за тази паралелка малко се говори тук.
Здрави да са ни децата, пък ще се изучат.

# 641
Абе да, ама сутринта бая се шокирах какво се случва Sad

# 642
  • София
6.6 точки е разликата за НПМГ физика спрямо бала на набора. Мисля, че е преодолимо препятствие - миналата година балът е паднал с 14т.
След всичкото триумене при реденето на желанията кое да е на първо място сега е твърд, че чакаме второ за НПМГ.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 16:49 от green_dawn

# 643
  • Банкя
Зравейте, имам едно питане:
За всички подадени желания не ни стигат точките. За една от паралелките става въпрос за разлика от 3.25 т. дали има шанс на второто класиране и с колко може да паднат баловете?

# 644
  • София
И ние ще подаваме на второ класиране, макар че сега след статистиката започвам да се съмнявам, че ще мръдне изобщо. 3 т. я делят от второ желание и 6 т. от първо желание.
Успех на всички на второ класиране!

Общи условия

Активация на акаунт