СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 677
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 390
Каква огромна разлика в баловете на момчета и момичета за по-желаните училища.... Добре че има квотен принцип, че иначе щяха да се заформят девически училища.

# 391
Здравейте  и от мен. С бал 414 момче - приет на 3то желание - НТБГ Банково дело с англ.  Има ли приет във 2 АЕГ София, за да се ориентирам имаме ли шанс за там?
2аег с 446 момче физика

# 392
Може ли някои от претите в НПМГ да сподели балове на за трите паралелки:
НПМГ      Математически - НЕ
НПМГ      Математически - АЕ
НПМГ      Софтуерни и хардуерни науки - АЕ
Благодаря!

НПМГ Софтуерни и хардуерни науки - АЕ - 462, момче, първо желание.
Брат му завърши миналата година същата паралелка. Училището е страхотно!
Надявам се да има повече момичета Simple Smile

# 393
  • Sofia
Момичета, честито първо на класираните по първо желание! Ние се изправяме пред голям проблем, сина мине приет по3 желание в паралелка, която иска, но не в училището, което иска, на второ класиране е почти сигурно, че няма да му стигне бала за първо желание, остава да чакаме трето класиране, за да пренаредим желанията и да се надяваме, че рулетката няма да е толкова жестока към нас. 🙂
Явно направихме грешка, че не наредихме паралелките в това училище, което иска в началото, защото явно си е наумил, че това е училището и толкова! Вие какво бихте ме посъветвали да направя?

зависи колко е бала в желаното у-ще! ако е много висок може и на 3то да не успеете.
Не е ясно кое е проблема - подминали сте желаното у-ще или не ви стига за него?

Ами оказва се, че иска да учи в определено училище и вече нямало значение коя паралелка! Но това го разбираме днес!

# 394
  • София
Никой още не е казал категорично, че ще се учи дистанционно.
Или бъркам?
Бъркаш. Работя във ВУЗ. Нещата се подготвят.

# 395
  • София
Неофициално от споделено между децата за момента се разбра ,че минимален бал за АЕ е 487.750, а за СМГ с НЕ е 492.750

# 396
Може ли някои от претите в НПМГ да сподели балове на за трите паралелки:
НПМГ      Математически - НЕ
НПМГ      Математически - АЕ
НПМГ      Софтуерни и хардуерни науки - АЕ
Благодаря!

НПМГ Софтуерни и хардуерни науки - АЕ - 462, момче, първо желание.
Брат му завърши миналата година същата паралелка. Училището е страхотно!
Надявам се да има повече момичета Simple Smile

Аз ще доведа едно Smiley

# 397
  • София
Ами освен и ние да спретнем един протест като фолкаджийките...

# 398
Неофициално от споделено между децата за момента се разбра ,че минимален бал за АЕ е 487.750, а за СМГ с НЕ е 492.750

Олеее, СМГ много високи балове.....

# 399
Здравейте! Поради липса на БГ Татко (или поне аз не знам да има), да питам тук, а и гледам всичко ви е ясно (може би повече, отколкото на повечето в МОН).
1. Синковеца е приет в 9 ФЕГ - френски и немски бал 413, но 25-то желание. Та питам, трябва ли да подавам някъде документи, за да се пази това място в тази паралелка, понеже иска да чака второ класиране, защото други неща са му приоритет.
2. Ще излиза ли някаква статистика с мимимални балове за другите паралелки (до ден-два), за да прециним дали изобщо да чакаме второто класиране.
Благодаря!

# 400
Хора, вие как си го представяте това второ класиране? Каква е логиката да се освободят  места? Щом някой вече е приет, каква е логиката да се откаже, за да освободи място?  Качва се нагоре....ОК! Но нали и там трябва да се освободи място? Надеждата умира последна, но наистина изглежда малко съмнително.

# 401
Здравейте  и от мен. С бал 414 момче - приет на 3то желание - НТБГ Банково дело с англ.  Има ли приет във 2 АЕГ София, за да се ориентирам имаме ли шанс за там?
2аег с 446 момче физика

Постреснах се, дано сте от приетите с максимален бал Simple Smile)))

# 402
Излезе ли статистика за Варна? Някой може ли да даде линк?

# 403
  • София
Здравейте! Поради липса на БГ Татко (или поне аз не знам да има), да питам тук, а и гледам всичко ви е ясно (може би повече, отколкото на повечето в МОН).
1. Синковеца е приет в 9 ФЕГ - френски и немски бал 413, но 25-то желание. Та питам, трябва ли да подавам някъде документи, за да се пази това място в тази паралелка, понеже иска да чака второ класиране, защото други неща са му приоритет. - подава се заявление за участие във второ класиране. Щом сте приети във ФЕГ, трябва да го подадете във ФЕГ до 16/07
2. Ще излиза ли някаква статистика с мимимални балове за другите паралелки (до ден-два), за да прециним дали изобщо да чакаме второто класиране. -да, може би до час-два ще излезе, на сайта на рУО СОфия
Благодаря!

# 404
  • София
1. Синковеца е приет в 9 ФЕГ - френски и немски бал 413, но 25-то желание. Та питам, трябва ли да подавам някъде документи, за да се пази това място в тази паралелка, понеже иска да чака второ класиране, защото други неща са му приоритет.
2. Ще излиза ли някаква статистика с мимимални балове за другите паралелки (до ден-два), за да прециним дали изобщо да чакаме второто класиране.
Благодаря!
2-ро класиране не се чака, а се подава заявление за участие в училището, в което е прието детето на първо класиране.
Ще излезе статистика, най-вероятно днес, в сайта на РУО София.

Ох, бе, Слънчева!

Общи условия

Активация на акаунт