СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 666
  • 2 759
  •   2
Отговори
# 375
Ей ме на и мен тук. Не съм чела назад и не знам кой къде е приет, но честито на всички успели на първо класиране и късмет на тези, продължаващи с второ.
Митко е приет по второто си желание след ФЕГ – 133 СУ, френски и руски. Ще участваме и на второ като чакам с нетърпение да видя колко е минималния бал на момчетата и има ли шанс. Така или иначе съм доволна и той, и аз и дори и да не стане във ФЕГ, 133-то много ми допада, а и имам добри отзиви за френската паралелка там. Поуспокоих се поне на този етап!

И моя младеж е приет в 133 СУ - френски с руски, ние ще се записваме Simple Smile
[/quot   
Бихте ли споделили с какъв бал сте,аз съм с момче, бал 403, също сме писали 133то,ще пробваме на второ кл.УСПЕХ!

# 376
Извинете, от къде се взима заявлението за участие във второ класиране? Само това ли е необходимо? И днес може ли да стане? Предварително благодаря.
Мъжа ми отиде в 138-мо да подаде за 2ро,може днес.
Проверете в сайта на конкретното училище, само в някои може от днес.

# 377
  • София
Ей ме на и мен тук. Не съм чела назад и не знам кой къде е приет, но честито на всички успели на първо класиране и късмет на тези, продължаващи с второ.
Митко е приет по второто си желание след ФЕГ – 133 СУ, френски и руски. Ще участваме и на второ като чакам с нетърпение да видя колко е минималния бал на момчетата и има ли шанс. Така или иначе съм доволна и той, и аз и дори и да не стане във ФЕГ, 133-то много ми допада, а и имам добри отзиви за френската паралелка там. Поуспокоих се поне на този етап!

И моя младеж е приет в 133 СУ - френски с руски, ние ще се записваме Simple Smile
[/quot   
Бихте ли споделили с какъв бал сте,аз съм с момче, бал 403, също сме писали 133то,ще пробваме на второ кл.УСПЕХ!

Бал 392

# 378
  • София, "Младост 3"
За статистиката: СПГЕ ком.мрежи бал 403.5 продължаваме да чакаме за програмиране.

Май бала е доста висок тази година или така ми се струва? Имах очакване поне някакво приложно програмиране да ударим в СПГЕ....

# 379
  • Sofia
Момичета, честито първо на класираните по първо желание! Ние се изправяме пред голям проблем, сина мине приет по3 желание в паралелка, която иска, но не в училището, което иска, на второ класиране е почти сигурно, че няма да му стигне бала за първо желание, остава да чакаме трето класиране, за да пренаредим желанията и да се надяваме, че рулетката няма да е толкова жестока към нас. 🙂
Явно направихме грешка, че не наредихме паралелките в това училище, което иска в началото, защото явно си е наумил, че това е училището и толкова! Вие какво бихте ме посъветвали да направя?

# 380
  • Sofia
Момичета, честито първо на класираните по първо желание! Ние се изправяме пред голям проблем, сина ми е приет по 3  желание в паралелка, която иска, но не в училището, което иска, на второ класиране е почти сигурно, че няма да му стигне бала за първо желание, остава да чакаме трето класиране, за да пренаредим желанията и да се надяваме, че рулетката няма да е толкова жестока към нас. 🙂
Явно направихме грешка, че не наредихме паралелките в това училище, което иска в началото, защото явно си е наумил, че това е училището и толкова! Вие какво бихте ме посъветвали да направя?

# 381
  • София, "Младост 3"
Момичета, честито първо на класираните по първо желание! Ние се изправяме пред голям проблем, сина мине приет по3 желание в паралелка, която иска, но не в училището, което иска, на второ класиране е почти сигурно, че няма да му стигне бала за първо желание, остава да чакаме трето класиране, за да пренаредим желанията и да се надяваме, че рулетката няма да е толкова жестока към нас. 🙂

зависи колко е бала в желаното у-ще! ако е много висок може и на 3то да не успеете.
Не е ясно кое е проблема - подминали сте желаното у-ще или не ви стига за него?

# 382
# 383
  • София
Не се побирам в кожата си. Значи, ще се учи дистанционно в училищата и университетите, но се отварят барове и дискотеки пак. Дъщеря ми няма да си види съучениците в новото училище, но може да ходи да метнат по един кюбек заедно, ако се изнамерят в социалните мрежи.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 11:25 от бъръльо-бъръльо

# 384
  • Sofia
Извинявайте, опитах да редактирам, но нещо се обърка!

# 385
  • София
127-мо, бал 338,500т., математически - интензивен АЕ с втори ФЕ, математика и информатика.
Участваме във второ Simple Smile
Много ти благодаря за споделеното. Явно имаме шансове за там поне на второ класиране.

# 386
Моята девойка е приета в 22-ро с Английски и испански, бал 422 т.
Това ни е първото желание след езиковите гимназии, така, че сме доволни, но ще изчакаме 2-ро класиране /малко безсмислено, но все пак.../.

# 387
Здравейте  и от мен. С бал 414 момче - приет на 3то желание - НТБГ Банково дело с англ.  Има ли приет във 2 АЕГ София, за да се ориентирам имаме ли шанс за там?

# 388
Никой още не е казал категорично, че ще се учи дистанционно.
Или бъркам?

# 389
  • София и там където не се пуши

Риск печели, риск губи, така накарах една приятелка да не записва децата на второ, че беше омазала яко и двете деца влязоха в желани паралелки на трето, но всеки решава сам за себе си.

Аз да питам втора английска и френска къде мога да видя минималните балове. Пуснахте ли ги за да ги търся.

26 страници направо биете всякакви рекорди

Общи условия

Активация на акаунт