СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 659
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Моето момиче е прието по трето желание, НТБГ, електронна търговия с ИИЧЕ, АЕ, бал 393,5

Имаше лека драма, защото изведнъж реши, че желание 2 (22-ро,ИЕ) не го иска, а само желание 1(22-ро,АЕ), иначе по-добре да си останела с желание 3, НТБГ ѝ харесва. Проблемът е, че не знае дали да рискува с второ класиране, защото може и да попадне в желание 2.
За мой късмет, имам желанията, написани с нейния почерк, така че ме освобождава от отговорност, че аз нещо не съм подредила. Innocent

От споделеното тук прави впечатление, че балът за НТБГ не се е качил (много или изобщо), а за 22-ро е с над 13 точки спрямо миналата година.

# 436
Ако са затворени барове, дискотеки, заведения на закрито, стадиони, да речем, че бих могла да преглътна ДО, ако ситуацията го изисква. Ама кръчмите да се пръскат по шевовете, в магазините никой да не се спазва дистанция, а децата ми да "учат" пред компютрите, не го приемам.

# 437
Ако обмислят някакво смесено обучение предполагам, че ще е като с хоумофисите, който може от вкъщи, който не на училище.
И аз съм против всичко да работи, а децата вкъщи.

# 438
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Здравейте, мами

Честито на дечицата и вас!

Ние сме приети в Правец.
Имате ли представа ако го запиша там и след това го приемат на 2ро класиране в София в желаното училище можем ли да изтеглим документите от Правец?

# 439
Коригирам се. Мъжа ми отиде до 138мо,казали от утре заявленията и записванията. Нещо не се разбраха по телефона преди това.....

Е браво, горкият човек, нали има график.
Близо му е,няма страшно.

# 440
  • София
Здравейте, мами

Ние сме приети в Правец.
Имате ли представа ако го запиша там и след това го приемат на 2ро класиране в София в желаното училище можем ли да изтеглим документите от Правец?
Да, можете.

# 441
Статистиката по полове ли ще излезе? Видях в тази за другите градове само най-висок и най-нисък бал.
ДО е един от "виновниците" за по-високият бал тази година. Оценките по БЕЛ и Математика масово са +1 единица нагоре. Даже на някой места и повече.  В присъствена форма голяма част от съучениците на моето дете не биха си и мечтали за 6 по математика напр.

# 442
  • София
Поли, ако говориш за оценките от свидетелството - да, съгласна съм с теб.

# 443
  • София
Кой канал ще излъчва пресконференцията? Предполагам БНТ, но не анонсират нищо.

# 444
Поли, ако говориш за оценките от свидетелството - да, съгласна съм с теб.
Да, това има предвид.

# 445
  • София-Младост
Здравейте, мами

Ние сме приети в Правец.
Да, можете.
Вариантите не са ли: записвате в сега приетото у-ще (Правец) или участвате на вторf класиране?
Защото сега ако го запишете, мисля, че не може да отидете на второ класиране.
Или бъркам?

# 446
Здравейте,
за участие на 2-ро класиране какви документи се носят.
На 1-во : 51 соу, СХН, бал 387, момиче

# 447
Здравейте, дами! Ние сме приети в испанската гимназия в Бургас, в паралелка с биология и химия.Случайно да имате познати, които да са приети там?

# 448
# 449
  • София
Правец е в София област, София предполагам се има предвид София-град. Може да кандидатства в повече от една област и класиранията са отделни.
Ако на второ класиране в София-град се класира в желаното училище, отива и си взема дипломата от Правец и там местото се освобождава за трето класиране.

Общи условия

Активация на акаунт