СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 660
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 420
Приета е по първо желание - 9 ФЕГ с ФЕ и АЕ-  Бал-451т.
Много сме щастливи 🙂

# 421
  • София
И аз мисля, че няма да посмеят да стартират с ДО при сегашната ситуация. Само това им трябва - още (минимум 10000) недоволни.

# 422
  • София и там където не се пуши
Все пак зависи от епидемичната обстановка за ДО. Какво да кажем ние, като от нас нищо не зависи.

ВУЗ-овете цял сват все още са и за сега ще бъдат.

# 423
Все пак зависи от епидемичната обстановка за ДО.
С оглед на цялостната ситуация в държавата вече не мисля, че зависи от това.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 12:02 от Анонимен

# 424
  • България, София
Има възможност още сега да има свободни места - да са приети 24 деца, а са заявени 26 места.
Да, в паралелките с бал около 100 ...
Традиционно в СМГ остават по 1-2 места на четвърто класитаране в предишните години, когато следях кампанията. Предполагам - и в други много желани училища.

# 425
  • София
Държавата в момента наистина е качамак. Врабчо е права.

# 426
Коригирам се. Мъжа ми отиде до 138мо,казали от утре заявленията и записванията. Нещо не се разбраха по телефона преди това.....

# 427
  • София и там където не се пуши
Коригирам се. Мъжа ми отиде до 138мо,казали от утре заявленията и записванията. Нещо не се разбраха по телефона преди това.....

Е браво, горкият човек, нали има график.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 11:54 от Dorothy

# 428
Има възможност още сега да има свободни места - да са приети 24 деца, а са заявени 26 места.
Да, в паралелките с бал около 100 ...
Традиционно в СМГ остават по 1-2 места на четвърто класитаране в предишните години, когато следях кампанията. Предполагам - и в други много желани училища.
НЕ коментирам 3-4 класиране... А "още сега" - сега е 1во класиране .. това как да стане, освен ако наистина е не много желана паралелка и не са събрали достатъчен брой деца?

# 429
  • София
Значи да ви кажа, от студентските си години не съм ходила на протест, но излизам веднага, ако от септември почнат ДО в досегашния формат и без никаква идея докога. Извинявам се за правописните грешки на дразнещите ги в темата, ама сериозно се ядосвам вече!

# 430
# 431
За статистиката, приет по второ желание - ТУЕС, КМ - бал 450. Ще участва за второ класиране, иска СП пак в ТУЕС.
(Той и така си е щастлив, а аз исках НПМГ. Ама не аз избирам... Чакам статистиката, да видя какви са баловете там. )

# 432
Духи, в интерес на истината миналата година в Пловдив в най-желаните гимназии имаше по 1-2 свободни места и за трео класиране

Да, но това са изключения. Според мен рискът е изключително голям. Особено че следващите поред най-желани са запълнени. И ако не стане остават само доста по-слаби училища.

# 433
За статистиката: СПГЕ ком.мрежи бал 403.5 продължаваме да чакаме за програмиране.

Май бала е доста висок тази година или така ми се струва? Имах очакване поне някакво приложно програмиране да ударим в СПГЕ....
И ние сме там Бал 412 вашия колко е?

# 434
Относно ДО. Децата в езикови училища все пак ще имат някакъв шанс да научат нещо онлайн. Какво да кажем ние с техническите профили? А пък съучениците на моичкия, които са в дуално обучение... мехатроника или каквото и да се сетите...как се учи това онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт