СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 360
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 660
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мама Мони, и аз смятам, че на 2-ро класиране ще ви стигне, само да не го прескочите Simple Smile

Някой сравни ли баловете с тези от миналата година? Аз съм в движение и през телефона ми е много трудно.

# 661
В София нямаше ли деца с бал 500?
Гледах статистиката, но не ги видях къде са.
Във Варна видях две деца с бал 500 - едното за МГ, другото - ЕГс немски.
Може и да не съм догледала добре, че не ме касае пряко, но ми стана любопитно.
Не. Трите деца с 500 са от Плевен, Варна и Бургас. Явно никое от тях не е кандидатствало и в София.

# 662
  • Бургас
В София нямаше ли деца с бал 500?
Гледах статистиката, но не ги видях къде са.
Във Варна видях две деца с бал 500 - едното за МГ, другото - ЕГс немски.
Може и да не съм догледала добре, че не ме касае пряко, но ми стана любопитно.
А в Бургас имаше едно дете с  2х100 т на НВО, а според статистиката има две паралелки с максимален бал 500. Не разбирам как е възможно...

# 663
Мислех, че има от София с 500. Явно не  са били там. Значи за Варна или Бургас са кандидатствали две от тези деца, като гледах статистиката на единия град.
Да, значи за Бургас съм ги видяла тези 2 х 500 бал деца. МГ и ЕГ с немски бяха.

# 664
Детето от Плевен с 500 т, си остава в нашето училище.

# 665

А то какво си е харесало като специалност?
За да не си "похаби" бала? Smile Притеснявам се, понеже...

# 666

За да не си "похаби" бала? Smile
Информатика и ИТ с ИИ АЕ.
Мин.бал в паралелката тази година е 285.750т.

# 667

За да не си "похаби" бала? Smile
Информатика и ИТ с ИИ АЕ.
Мин.бал в паралелката тази година е 285.750т.

В по-малките градове си е нормално да има такава разлика между минимален и максимален бал.
И при нас има големи разминавания.
Голямо хабене на балове там, но то няма друг шанс, просто... Smile
Няма високоелитни паралелки.

# 668
О, ужас, какви са тия родители Simple Smile)))))))))))

2 паралелки с бал 500 в Бургас може да има ако и детето примерно от Варна е кандидатствало в Бургас.

# 669
  • София
Направо не е истина  - последното прието момче във ФЕГ френски/испански е с бал 407 колкото е и на моя! Явно се е стигнало до взимане под внимание на допълнителните критерии при равни балове. Надявам се на второ да мръдне напред!

Шегуваш ли се? Joy

# 670
Ами ние се бяхме настроили на 2 аег с руски и да е точно тази паралелка и бях в шок, че не стигна бала
Много моля приетите там младежи да се изнесат към по-престижни училища и езици и да не хабят бала Wink
Направо завиждам на групата във фег, но категорично няма да стъпи там моя сладур, ако ще пък...

# 671
  • София
По повод баловете и тяхното оползотворяване отново виждам 125 уч-ще Мат с АЕ с впечатляващия макс 482 и минимален 253.5. Тъй като клас от ученици с толкова голяма разлика ми беше интересен, държа да подчертая, че с изявените математици явно се работи сериозно и децата постигат успехи на олимпиади и мат. състезания. Наблюденията ми са От предходните набори. Открили са начина.

Да, тук има причина и на мен лично би ми било интересно да я разбера. Ако разсъждаваме рационално за да предпочетеш 125-то пред НПМГ, 91НЕГ, 164 ГПИЕ  или 73. СУ "Владислав Граматик", за които училища този бал би стигнал...тук има нещо друго. Предположенията са ми, че става въпрос за 1, максимум 2 деца и реалните причини не са от сферата на образованието, а са индивидуални за детето.

# 672
О, ужас, какви са тия родители Simple Smile)))))))))))

2 паралелки с бал 500 в Бургас може да има ако и детето примерно от Варна е кандидатствало в Бургас.

Да, и аз така си помислих, че като има по едно дете с 500 за област, то едно е кандидатствало "навън".
А плевенското не е, сигурно.

# 673
А в Бургас имаше едно дете с  2х100 т на НВО, а според статистиката има две паралелки с максимален бал 500. Не разбирам как е възможно...
Кандидатствал от друга област, или сто точки от НВО по единия предмет и признати 100 от олимпиада.

# 674
  • София
Хепи, и ние за там се борим, ама...не знам дали ще имаме тоя шанс, трудно!

Общи условия

Активация на акаунт