СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 344
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Направо не е истина  - последното прието момче във ФЕГ френски/испански е с бал 407 колкото е и на моя! Явно се е стигнало до взимане под внимание на допълнителните критерии при равни балове. Надявам се на второ да мръдне напред!
Ура, ура, ура! Мама Мони ще е при нас Heart.
Кой печели шкафа сега Simple Smile)))

АЗ!!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 676
  • София
Или ако е на едно от първите три места на някоя от двете олимпиади (национален кръг) и има 100 точки по другия предмет.

# 677
# 678
Да, и олимпиада може да е причината.

# 679
Да ви кажа, че мадам Богданова, дето викате, че не е в час не иска служебна бележка. Но г-н Тонев иска (и издава). Та изобщо слуховете за недостатъци на директорката на фег явно са силно преувеличени. А и ние вече и обявена РС си имаме. Изобщо кеф за моята душа: информацията струи Simple Smile

# 680
  • Бургас
А в Бургас имаше едно дете с  2х100 т на НВО, а според статистиката има две паралелки с максимален бал 500. Не разбирам как е възможно...
Кандидатствал от друга област, или сто точки от НВО по единия предмет и признати 100 от олимпиада.

За това с олимпиадите не се бях сетила, а сега ми се струва по-вероятно, защото тук имаме доста състезатели на национално и международно ниво.

# 681
  • Банкя
Зравейте, имам едно питане:
За всички подадени желания не ни стигат точките. За една от паралелките става въпрос за разлика от 3.25 т., a за друга 1.5 т, дали има шанс на второто класиране и с колко може да паднат баловете?
Някой да коментира Innocent

# 682
Аууу някой й е подшушнал да пази поведение;) 
Абе не са зле, и на мейли отговаря Wink Всичко ще е ток и жица

# 683
  • София
Ами ние се бяхме настроили на 2 аег с руски и да е точно тази паралелка и бях в шок, че не стигна бала
Много моля приетите там младежи да се изнесат към по-престижни училища и езици и да не хабят бала Wink
Направо завиждам на групата във фег, но категорично няма да стъпи там моя сладур, ако ще пък...
А нашият младеж иска да не се записва във II АЕГ, защото майка му щяла да го следи от балкона какви ги върши в училището Simple Smile

# 684
И аз имам един агент там, ама ти ще си ми втори, ще черпя да мяташ по едно очо Hug , само да го вземат и да не тръгнат с ДО
Според вас половин точка преодолима ли е Sad

# 685
  • София
Не е съвсем по темата, но коронавирус в СМГ https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Koronavirus-v-SMG-edin-ot … razen_732679.html

# 686
  • София
За 7 клас едно от първите три места е на дете от Бургас по БЕЛ. По математика има едно дете от Варна.

# 687
Зравейте, имам едно питане:
За всички подадени желания не ни стигат точките. За една от паралелките става въпрос за разлика от 3.25 т., a за друга 1.5 т, дали има шанс на второто класиране и с колко може да паднат баловете?
Някой да коментира Innocent
За кои училища? Виж в справките от миналата година горе-долу колко са мръднали баловете.

# 688
  • София
Хепи, ще падне бала, чакайте си спокойно.

# 689
  • София
Оказва се, че сме влезли в 127-мо (АЕ с нем.) с минималния бал от 353.50 точки.
Поразгледах статистиката. За училищата, в които ние се целим (7-мо, 138, 127-мо) балът тази година за първо класиране е с между 20 и 31 точки по-висок. Имаше такива прогнози, но не ми се вярваше.

Общи условия

Активация на акаунт