СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 369
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 765
Какво ви е мнението за национална гимназия Константин Преславски

# 766
Gadamer, честито на Емка за НТБГ! Боил искаше да учи програмиране, но заради великия мързел по време на ДО има бал 380, 25, та се класира в паралелка Системно програмиране в ПГ по телекомуникации. Ще оставим за второ класиране за Джон Атанасов, но като гледам минималния за приложното - няма никакъв шанс. От друга страна отзивите за Джон Атанасов са по-скоро отрицателни, но ще видим. Каквото стане.
Както се казваше в една шега - "Едното от децата винаги става магистър, а другото - да е живо и здраво!" Хахахаха.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 19:11 от benighted

# 767
Да се отчета и аз. Моята е приета по второ желание в 31-во с испански и английски, бал 439,500. Първо желание е Испанската с английски. Видях баловете и , както предварително предполагах, шанс 0. Не е драма нито за нея, нито за нас. Утре ще ходя да я запиша, ако се организирам. Има ли и други мами тук за 31- во исп+англ.

# 768
Някой правил ли е прогноза с колко ще паднат баловете във Варна и най-вече за отделните паралелки в МГ?

# 769
  • София
Да се отчета и аз. Моята е приета по второ желание в 31-во с испански и английски, бал 439,500. Първо желание е Испанската с английски. Видях баловете и , както предварително предполагах, шанс 0. Не е драма нито за нея, нито за нас. Утре ще ходя да я запиша, ако се организирам. Има ли и други мами тук за 31- во исп+англ.

Имам приятелка, чиято девойка вероятно ще учи в тази паралелка /ако не мръдне на второ в Испанската/. Не знам дали пише тук - знае ли човек, но хлапето е страхотно.

# 770
  • Банкя
Момичета, може ли да отида сега до РУО и да добавя паралелки?

# 771
Не.
На 3то чак можеш.

# 772
Някой правил ли е прогноза с колко ще паднат баловете във Варна и най-вече за отделните паралелки в МГ?

Там пък не е възможно за прогнозиране изобщо... Знам, че много деца приети в ЕГ пускат за второ класиране там , почти всички момчета, които МГ им е първо желание ..

Моето дете е можело да се класира за НЕ+Инф и ИТ в МГ, ама не искаше и го писа назад в желанията.. Три пъти му обясних, че няма нужда да го пише назад изобщо.. накрая го оставих да подрежда както си иска, проконтролирах само първите две Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 19:28 от Mama TAZ

# 773

Днес за 5ти път виждам този въпрос, кой от къде го измисли не знам.. Ама сутринта едва удържах 2 мами да не ходят в РУО да пишат нови заявления..
Нали ако едни сменят желанията или дори подредбата им , то идеята за безопасното второ класиране е опорочена

# 774
  • София

Мисля, че вече няколко пъти Ви отговориха, че не можете. Опитайте да се успокоите. Три точки разлика не са много - вероятно на второ класиране ще стопите тази разлика. Пожелавам Ви го! Така или иначе към момента не можете да направите нищо. Мога да си представя какво Ви е и искрено съжалявам, но ако опрете до трето класиране - ще помагаме с каквото можем, за да подредите желанията.

# 775
  • София
Здравейте,моят син е англ+немски.Мисля,че балът ще му стигне на второ класиране да влезе исп+англ..Така че може би ще ни срещне съдбата😄

# 776
  • Пловдив
В интерес на истината, не един и два пъти съм попадала на съвети да се пишат максимално много паралелки. Именно защото и предишни години е имало такива случаи.

# 777
  • Отвъд алеята зад шкафа
Gadamer, честито на Емка за НТБГ! Боил искаше да учи програмиране, но заради великия мързел по време на ДО има бал 380, 25, та се класира в паралелка Системно програмиране в ПГ по телекомуникации. Ще оставим за второ класиране за Джон Атанасов, но като гледам минималния за приложното - няма никакъв шанс. От друга страна отзивите за Джон Атанасов са по-скоро отрицателни, но ще видим. Каквото стане.
Както се казваше в една шега - "Едното от децата винаги става магистър, а другото - да е живо и здраво!" Хахахаха.

Мерси, Рени! Аз се запознах с едно момче, завършва Джон Атанасов, КМ и даде добри отзиви, той самият също ми направи добро впечатление.

# 778
Предимно ви чета и сте ми много, много полезни Simple Smile
Дъщеря ми е приета по първо желание в 1АЕГ с немски Simple Smile
Това е и моето училище
Вече го поливаме Wink
Сигурно е от малцината, които в годините досега заложиха на немски език и познанията й по английски са мнооооого базови, та ще го почне почти от нулата
… вече се готви за мажоретка Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

# 779
  • София
Аманда,по кое време ющв ходите в училището.И ние утре отиваме Simple Smile Вече сме правили туристическа обиколка и оглед на училището.Въздейства и ни хареса определено.Съмнявам се да размисли

Общи условия

Активация на акаунт