СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 292
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 855
Дъщеря ми също е приета НЕ и АЕ в 31-во, но тази комбинация е единствената, която представляваше интерес в това училище и влезе в желанията. И аз не помагам... Ще участваме във второ класиране, защото факторът “локация” там ни е много проблемен...
Има ли някое друго форумско дете в 31 су?Не прочетох някоя майка да се е похвалила тук...като сравних миналогодишното движение между първо и второ класиране,имаме реален шанс за паралелката испански и английски...
Моята е в 31во, но не ви помагам, защото е приета с АЕ и НЕ, и всички останали паралелки от училището са под нея.

# 856
  • София
sssani , струва ми се , че най-удобно от нашия квартал е със 60, за 20 мин.сте до 18-то .
Не ползвам градски транспорт и не съм наясно какво се движи в интерес на истината.Само тихо страдам че няма да ползва дългоочакваното метро ... В краен случай баща й  ще съдейства с логистиката.И без друго работи не близост Simple Smile  Вие къде сте приети? Извинявай ако си писала,но днес целият форум и теми са ми като в мъгла.
Мария, благодаря за споделеното

# 857
  • София
Само тихо страдам че няма да ползва дългоочакваното метро ...
Не зная кой е вашият квартал, но щом ще си имате дългоочаквано метро, то с едно прекачване ще може да се ползва и за 18-то. Станция Опълченска не е много далече от училището.

# 858
  • Пловдив
А според вас на второ класиране с колко може да падне бала?

# 859
  • София
Живеем до НБУ.Третият лъч на метрото отива в друга посока Евентуално прекачване е възможно някъде към Орлов мост или другаде по средата на маршрута.Което обезсмисля упражнението.Ще го мислим.Не е далеко като разстояние от нас,просто  трябва да огледаме и обмислим транспортните опции по най-добрия начин.Ако ,не дай си Боже учат дистанционно,и това не е казус

# 860
А, няма да и върши много , да не кажа хич метрото...но има варианти за лесно придвижване до 18-то.
sssani , в НПМГ е приет (двамата с него сме много доволни).

# 861
  • София
Честито и на вас,denyil!

# 862
бал 334,5 и е приет по второ желание.Първото ни желание е в Ломоносов-Компютърна техника и технологии,където минималният е 341.Дали имаме шансове за второ класиране-6,5точки.Цял ден чета статистики,мисля,пресмятам.
Може да се провери разликата между 1 и 2 етап за 2019 за всяко училище тук:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NFd9UFiSz31tdOHuQrphvvFO … it#gid=1429564488
и 2018:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NFd9UFiSz31tdOHuQrphvvFO … dit#gid=101721247
Най-вероятно - да. И 2019, и 2018 на второ класиране балът е с 9.5 точки по-малко.

# 863
Здравейте, може ли някой да сподели кой входящ номер се пише в заявлението на второ класиране- този , който е  вписан в служебната бележка за вход в сайта на мон/ при подаване на желанията/ или входящият номер, който системата дава при заявлението за участие в първо класиране? Simple Smile

# 864
Входящият номер на ученика от служебната бележка.

# 865
бал 334,5 и е приет по второ желание.Първото ни желание е в Ломоносов-Компютърна техника и технологии,където минималният е 341.Дали имаме шансове за второ класиране-6,5точки.Цял ден чета статистики,мисля,пресмятам.
Може да се провери разликата между 1 и 2 етап за 2019 за всяко училище тук:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NFd9UFiSz31tdOHuQrphvvFO … it#gid=1429564488
и 2018:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NFd9UFiSz31tdOHuQrphvvFO … dit#gid=101721247
Най-вероятно - да. И 2019, и 2018 на второ класиране балът е с 9.5 точки по-малко.
Благодаря, аз проверих за последните 3 години тази специалност. Гледах и други, някъде балът пада с до 2 единици. Знам ли, при тези високи балове тази година. Може и по-малко да падне. Дано имаме късмет.

# 866
Входящият номер на ученика от служебната бележка.
Дидева, благодаря много! Simple Smile

# 867
Вече официално си имам гимназистче!
Ходихме тази вечер (с пълна кола с багажа от морето, само минахме през вкъщи да вземем Свидетелството) в 17.10 ч и го записахме в  ПМГ-то ВТ (СХН). Заявлението е от името на детето, но се подписва и родител. Профилиращи предмети са ни Информатика, Информационни технологии и АЕ. Подписахме заявление и за СИП Математика. Точно за 5 мин. бяхме готови. Класът му е с 17 момчета и 9 момичета по списък след 1 класиране ( 19 от децата са по първо желание). "В" паралелка ще е...
Честито! И аз съм завършила там. Спомени...

# 868
  • у дома
Сериозна група заформихте за ФЕГ❤
С такава компания чак ми се прищя и моят да го бях пратила във ФЕГ. И балът щеше да му стигне. Нищо ще ви се радваме отдалеч.

Охх и аз така-ще им се радвам отдалеч...От форума са поне 7 деца ФЕ+АЕ,направо си е една четвърт от паралелката.
Да подсетя тези,които са приети във ФЕГ за лагера-от миналогодишната тема имаше много хубави отзиви,а местата бяха свършили бързо.
Аз ударих рекорд с 500 непрочетени мнения и лека полека наваксвам.

# 869
Щерката се намериха половината клас във фб, но преобладаващо момичета засега - не разбрах 2 или 3 момчета са издирени, а уж професионална гимназия... Търсенето продължава, а и след второ класиране ще има нови включвания.

Общи условия

Активация на акаунт