СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 369
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 915
И аз ще записвам днес. Вече и група на класа си имат. Поне 12-13 деца вече фигурират нея още от вчера. Кога успяха толкова бързо да се изнамерят, не знам.
И трите "елитни" паралелки в нашето училище са със сходни показатели максимален - минимален бал и среден бал около 360 точки. Дано потръгнат добре нещата.

# 916
  • София
Момчета, мин бал второ класиране:
https://bg-mam.ma/p/1228148/40974178

Момичета, мин бал второ класиране:
https://bg-mam.ma/p/1228148/40973430

Санака имаше пуснати прогнози и за момчета, но не я открих. Като числа се дублираме почти, но тя беше дала повече училища.

# 917
Да, и при нас е такова положението...Баткото му стигна за Испанската и то само преди 2 години....а тя сега и във Фринската не знам ще влезне ли...А в Испанската в класа на баткото има момичета влезнали на второ класиране с 425....а ние с 440 почти не можем никъде да се класираме....забелязала бях, че с няколко точки се вдигат баловете всяка година и бях спокойна с този резултат, но, момичета, не очаквах с цели 40 😪 Това е....невероятно просто....

# 918
Какви документи носим за записване значи?
В сайта на училището трябва да ги пише.

Проверих, не пише.
Какво носихте вие?

# 919
  • софия
Какви документи носим за записване значи?
В сайта на училището трябва да ги пише.

Проверих, не пише.
Какво носихте вие?
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
1.      Заявление за записване
2.      Свидетелство за основно образование – оригинал
3.      Заявление за спортни дейности, ИУЧ и ФУЧ
4.      Декларация за участие в НП „Ученически олимпиади и състезания“
5.      Декларация за събиране, използване и обработване на лични данни

# 920
Ако нищо не пише на сайта на новото ви училище, то носите само оригинал на свидетелството и медицинското (ако паралелката е професионална), а останалите неща ще ги попълните на място.

# 921
Да, звънях току що, само Свидетелството носим, всичко друго се попълва на място

# 922
  • София
Подадохме заявление за второ класиране, но не ми дадоха входящ номер, само се подписах в една тетрадка, че е подадено.
Чудя се дали не трябва ли да ходя пак за да ми дадат входящ номер?

# 923
  • София
Добро утро!
Ние още домисляме дали ще чака второ или ще се записва на първо.
Документите, които искат - заявленията - ние ли си ги носим разпечатани от нас или на място ги разпечатват?

Няма как някой да каже с колко ще падне балът за дадена паралелка. За всяка паралелка всяка година е различно. Най-близък ориентир е с колко е паднал балът през 2019 за същата паралелка между първо и второ класиране.

# 924
# 925
Точно тази прогноза на Sanaka ме устройва идеално, но дали още е актуална?

# 926
Зори, в сайта на смг ги има и заявленията. Ако имаш принтер ги разпечатай и попълни вкъщи, ако не - в смг ще ти ги дадат да попълваш там.

# 927
  • София
Точно тази прогноза на Sanaka ме устройва идеално, но дали още е актуална?
Няма причина да не е! Нищо не се е променило от момента на нейното изчисление до сега.
Не се е чуло децата да са обърнали интересите си и желанията си в изненадваща посока.

# 928
В сайта на 18-о е написано във връзка с организацията на дейността по записване ,че трябва да има изготвени и залепени на видно място списъци с приетите деца по класове.Надявам се да видя колко момичета/момчета и евентуално ако има бал посочен.Надя Димитрова,ще споделя инфо ако има такова.Допивам кафето и отиваме да се записваме Simple Smile
Много благодаря! Grinning

# 929
Подадохме заявление за второ класиране, но не ми дадоха входящ номер, само се подписах в една тетрадка, че е подадено.
Чудя се дали не трябва ли да ходя пак за да ми дадат входящ номер?
                     В профила на детето трябва да отразят ,че кандидатства за 2-ро.
                     Моята дилема май ще бъде решена от девойката! Yum Сега е на репетиция,че довечера от 20 часа имат концерт и......чакам да дойде за да отидем до у-щето и там ще реши.Според мен вече е решила след като е успяла да убеди и майка си.Стискайте палци! Да свърши сагата днес!

Общи условия

Активация на акаунт