СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 267
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 930
  • Бургас
Добро утро! За езиковите гимназии в Бургас  с колко мислите че ще падне бала на второ класиране ? По специално за руска  и френска ег.За  руска ег не ни достигат 13 точки от минималния бал. Има ли смисъл да подаваме за второ класиране?

Винаги има смисъл. Какво губите, освен още една седмица чакане?

Къде е прието детето сега?

# 931
Записан. Не пробих острата съпротива . Много му хареса обстановката.

# 932
  • София
Ей.... изпревари ме Simple Smile Днес е националния празник на Франция.Няма случайни неща

# 933
  • Някъде в Европа...
И аз ще записвам днес. Вече и група на класа си имат. Поне 12-13 деца вече фигурират нея още от вчера. Кога успяха толкова бързо да се изнамерят, не знам.
И трите "елитни" паралелки в нашето училище са със сходни показатели максимален - минимален бал и среден бал около 360 точки. Дано потръгнат добре нещата.
Стон, същата работа. Вчера вече са се намерили почти всички, без 4-5, в Инстаграм. При нас 19 са по първо желание, така че ще са тези деца. 2 от момчетата са му съученици, единият - най-добрия приятел. За момента само 9 момичета в класа...
И тази година се оказва, че СХН и професионалната "Приложно програмиране" в ПМГ са най-високобаловите в общината. (Професионалната е изцяло запълнена с деца на първо класиране по първо желание...пак се чудя откъде такъв интерес за тази професионална)
Айде на късмет да им е на бъдещите "франсета" днескашния празник на Франция!

# 934
Grinning Имаше само две деца записани. Момичета и то за японската паралелка. Показаха ми списъци на приетите, сред тях има пет- шест момчета, но дали ще се запишат, не е ясно...

# 935
  • София
Подадохме заявление за второ класиране, но не ми дадоха входящ номер, само се подписах в една тетрадка, че е подадено.
Чудя се дали не трябва ли да ходя пак за да ми дадат входящ номер?
Входящ номер не се издава.

# 936
  • sofia
Записан. Не пробих острата съпротива . Много му хареса обстановката.
   Понякога, зад определени решения, не стои рационално и прагматично обяснение , а просто "шестото" чувство за правилност. Уютът и спокойствието, които чувстваш, ако избереш точно тази посока. Довери се на момчето 😀

# 937
  • София
Grinning Имаше само две деца записани. Момичета и то за японската паралелка. Показаха ми списъци на приетите, сред тях има пет- шест момчета, но дали ще се запишат, не е ясно...

Едно от приетите момчета японски е моят син. Днес ще ходя да подам за второ класиране. Помоли ме аз да отида, че като видел пак хубавата обстановка да не се разколебае Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 10:25 от green_dawn

# 938
  • София
Zazu, ние ще се пробваме на второ. Дано да се освободят места.

# 939
  • София
Много гадно това с хубавата обстановка. Simple Smile
И мене днес ме налегнаха терзания като влязох лично в сградата на Втора АЕГ.
Ама нищо де, там имаме още две паралелки нагоре, може пък и да не стигнем до Първа.
Я ми кажете какво трябва да се отрази в системата под Статус на записване?
Хич не очаквах да го видя това с тетрадките и без обратен документ или входящ номер.

# 940
Записан. Не пробих остата съпротива . Много му хареса обстановката.
Обстановката в 18 СУ ли е спокойна и приятна? Започнах да съжалявам,че не записах това училище в списъка с желания.Толкова го мислих предварително и накрая се отказах. Май ще вървим към 3то класиране да коригираме списъка малко(ако 2ро не ни удовлетвори напълно). Ехх,ако знаех всичко това което знам към днешна дата,нещата щяха да са различни сега.

# 941
  • у дома
Аз с второто вече ще съм "гърмян заек" и се надявам да протече с по-малко притеснения. Макар че с новия интегрален изпит няма да ни оставят да скучаем.

gadamer, Мария, ако позволите да споделя опит- с НВО няма такова нещо като "гърмян заек", поне що се отнася до вълненията и притесненията.Blush
Потвърждавам-тази година второто по утъпканата пътека ми пилеше стократно повече нервите...

# 942
  • sofia
Red, защо да е гадно, много е хубаво да се учи на чисто, ново и просторно място, с хубави специализирани кабинети и достатъчно компютри в час по ИТ😀 Кой каквото ще да ми говори, обстановката си има значение.

# 943
Много гадно това с хубавата обстановка. Simple Smile
И мене днес ме налегнаха терзания като влязох лично в сградата на Втора АЕГ.
                 2 АЕГ е най-новото у-ще в Сф.Моя приятелка имаше къща на мястото ,на което е построено преди около 20-25 години.Не помня точно колко.Май беше през 2011/12 година когато се премести в новата сграда.Преди беше някъде из Илинден.Обстановката е повече от добра.Видях им кабинетите ,когато записвахме голямата и мога да кажа,че има абсолютно всичко.Изключителна материална база.Така,че в това отношение няма забележки.Добавям,че кабинетите са оборудвани с всичко необходимо и даже малко повече.
                 В системата трябва да се отбележи ,че участва на 2-ро класиране.Не помня точно какво пишеше ,но си спомням,че имаше статус за участие.

# 944
  • Бургас
Сигурно сте прави момичета. А и малкия ми е доста по-твърдоглав от батко си. Ще имаме емоции, но ще му мисля тогава. Сега почивка. 😃

Общи условия

Активация на акаунт