СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 278
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 975
  • Пловдив
Хепи, аз се чудя за почти 100 точки, ти само за половин Kissing Face Laughing
Дай го по-ведро! Ще стане!

# 976
Надявам се Hug
Ами чета насам натам, и това ДО наесен ме побърква...5 месеца работя от дома, вече не е толкова гот...

# 977
  • София
Ай стига с хвалбите за 2 пералня, че аз за там чакам
Никакви другарчета не сте

Хепи, доколкото разбрах твоето момче е с много малко под мин. бал за първо класиране, предполагам , че
ще успее на второ класиране.
 Аз за това училище предимно на  негативни мнения попадах, чак се чудех толкова ли е паднало нивото! И изведнъж....  неочаквано покачване на баловете!  Ако е заради прочутите кроасани в лафката, да споделя, че до 1АЕГ правят неустоими  хамбургери ! Simple Smile

# 978
  • София
След 4 г., живот и здраве, ще се радвам да се присъединя към компанията на sanaka и на Мария из седмокласните теми. Simple Smile А дано и други от настоящата тема.
Малкият ми син е набор 2010,така че пак ще се срещнем.....темата ми беше изключително полезна,научих много неща,но си признавам и че много се шашках като четях тук някои деца колко отговорно се готвиха за изпитите и как учеха до полунощ😳

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 11:37 от perunika77

# 979
Здравейте, може ли да споделите мнение за 12-то СОУ - предприемачески с ФЕ, никъде не откривам скорошна информация за там?
Иначе целта е 18-то ФЕ с ИЕ или АЕ, но в момента не достигат 15 точки, дали има шанс на второ класиране да падне с толкова БАЛ-а?
Здравей, моята дъщеря също иска да участва във второ класиране за ФЕ в 18-то. За едната паралелка са и нужни 5 т. за другата 12. Ще изчакаме и ще видим какво ще се случи. Аз искрено се надявам да я приемат. Иска да учи в това училище. Пожелавам ѝ го!
За съжаление в сайта на 18то няма списък с приетите деца и точки, както в 7мо например, и не можем да се ориентираме как са разположени децата по бал и остава да чакаме до 20.07.
Успех и на вашето дете!

Здравей, при вас шансът е по-голям Simple Smile
, никой ли няма мнение за 12-то след 7-ми клас, доста странно, че няма никакви що годе скорошни мнения за там?

# 980
Аз да питам, след като подадохме заявлението за второ класиране ще се промени ли статуса от "незаписал се" или? Как да съм сигурна, че ще се отрази в системата?

# 981
  • Пловдив
Мистик, за кое училище чакате?

# 982
  • София
И аз мисля, че половин точка за момче ще се стопи. Ние се надяваме за 5-6 за момиче.

Red, и аз съм завършила 2 АЕГ, не знам кой подред випуск, но бяхме този експерименталния без квоти, предимно девойки с малко момчета.

# 983
  • София
Малко цифри за броя деца, кандидатствали от други области в София град.
https://www.monitor.bg/bg/a/view/sedmoklasnici-ot-stranata-prevz … bPFtYyqtSSFGP-Dhs

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 17:13 от zazu1

# 984
  • София
Възможно ли е балът за второ класиране да падне с 2.5 точки за Испанската гимназия с ИЕ+ФЕ?(За момче)
Благодаря предварително!

# 985
  • България, София
Някой за 138мо СУЗИЕ АЕ/ИЕ има ли прието дете? Всичко изчетох ,май няма такъв.
Племенницата ми е приета в тази паралелка. Сутринта подадохме заявление за второ класиране.

# 986
  • София
Убедена съм, че много от тези деца са подали ей така за спорта и няма да се запишат. Подробно днес разгледах баловете и наистина са доста нагоре спрямо миналогодишните. Особено при девойките е доста тежко положението. При тях излиза, че с бал от 444 не могат да ги приемат в никоя ЕГ. Някой питаше за шансове във ФЕГ с 438,500. Гледах миналогодишните - фЕ/АЕ е паднал балът с 6,5 т., ФЕ/НЕ с 11,50 и ФЕ/ИЕ с 5 т. , т.е. мисля че има реален шанс за това момиче на второ класиране особено ако няма претенции за втория език.

# 987
Има ли опашки в училищата? Отложих разхождането за утре.

# 988
  • София
Възможно ли е балът за второ класиране да падне с 2.5 точки за Испанската гимназия с ИЕ+ФЕ?(За момче)
Благодаря предварително!

Миналата година е паднал с 2 т за тази паралелка. Възможно е сега да са 2.5 т, но не е сигурно. Дано успеете!

# 989
Аз да питам, след като подадохме заявлението за второ класиране ще се промени ли статуса от "незаписал се" или? Как да съм сигурна, че ще се отрази в системата?

linskia, при нас този статус се промени на "Заявил участие" след подаването на заявлението за второ класиране.

Благодаря на всички тук за помощта, споделените мнения и емоции, насоки, ценна информация и за духа!

Общи условия

Активация на акаунт