СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 096
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 215
Аз влизам само с бърз коментар по повод обсъжданата служебна бележка с резултатите от матурите. Просто днес разбрах защо е необходима.
Списъците, с които разполагат в училищата, нямат имена. Имат само входящ номер и бал. Името се попълва при записване. А входящият номер го няма в удостоверението за завършено средно образование. По бележката сравниха номера и това, че името в бележката съвпада с името в останалите документи. Та, не знам дали е отпаднала, както някой спомена преди дни, но определено си има функция тази бележка при записването според мен.
Това изобщо не е вярно за ФЕГ. Нито искат измислената бележка, нито имаше проблем с идентифицирането на кандидата без бележката и без входящ номер, а само с име.

# 1 216
  • София
Да ви кажа напълно прави са да искат служебна бележка. Поне за заявление за второ класиране.
Човекът, който чакаше преди мен днес, беше написал нещо съвършено различно в графа "входящ номер".
Във Втора АЕГ не видях имена в списъците.

# 1 217
  • Варна
Аз днес подадох заявление за второ класиране, и ми искаха служебна бележка и акт за раждане..... след това ми дадоха и входящ номер. За Варна става въпрос..

# 1 218
  • София
Днес освободихме място в Колежа. zvаnchе, може би за вас Flowers Four Leaf Clover
Дъщеря ми каза, дано някое умно момиченце влезе там на мое място Simple Smile

За нас сагата 7 клас приключи Smiley, днес се записахме по първо желание СМГ НЕ.
Късмет на всички дечица, които продължават да се състезават. Дано всички попаднат на правилното място, да имат добри съученици и да се адаптират лесно! Innocent Ние СМГ си го познаваме отвътре, надявам се да нямаме изненади Yum

# 1 219
  • Варна
Аз днес подадох заявление за второ класиране, и ми искаха служебна бележка и акт за раждане..... след това ми дадоха и входящ номер. За Варна става въпрос..
Кое училище? В сайта на училището в което ще бъде записан синът ми няма списък с необходимите документи които искат при записване.

# 1 220
  • София
В нашето училище си имаха пълен списък с имената по паралелки.
Служебната бележка изобщо не са я гледали. То не сме се и легитимирали. Кой си ти? В.Н. Търси го по списъка и го отбелязва. Обаче не разбрах списъкът по каква система беше организиран. Не беше нито по бал, нито по азбучен ред.
По паралелки е.

# 1 221
  • София
В служебната бележка на набора са вписани резултатите му по рисуване и физика, които принципно ги няма в удостоверението за завършено основно образование. Там са вписани само НВО БЕЛ и математика.
Според сайта на НПМГ един документите, които изискват при записване е именно тази служебна бележка и според мен е заради резултатите от тяхното състезание.

# 1 222
Аз влизам само с бърз коментар по повод обсъжданата служебна бележка с резултатите от матурите. Просто днес разбрах защо е необходима.
Списъците, с които разполагат в училищата, нямат имена. Имат само входящ номер и бал. Името се попълва при записване. А входящият номер го няма в удостоверението за завършено средно образование. По бележката сравниха номера и това, че името в бележката съвпада с името в останалите документи. Та, не знам дали е отпаднала, както някой спомена преди дни, но определено си има функция тази бележка при записването според мен.
Това изобщо не е вярно за ФЕГ. Нито искат измислената бележка, нито имаше проблем с идентифицирането на кандидата без бележката и без входящ номер, а само с име.
Както уточних, говоря за училищата, които искат такава. ФЕГ като не искат, не носите. Явно всяко училище си има свои правила.

# 1 223
  • Варна
Кое училище? В сайта на училището в което ще бъде записан синът ми няма списък с необходимите документи които искат при записване.

Хуманитарната... звънях им по тел.предварително, странно ми стана че искат акт за раждане..

# 1 224
Здравейте,
Днес подадох заявление за второ класиране в НЕГ. Не ми дадоха входящ номер и ми е много притеснено. Има ли някой друг подал заявление днес в НЕГ? Дадоха ли ви входящ номер?
Днес записах младежа в НЕГ, но не ни дадоха входящ номер.

# 1 225
  • София
Добре де, аз ли бъркам като смятам, че трябваше просто да се доработи софтуерът, така че при записване/ подаване на заявление във всяко училище данните да се вкарват директно в компютър, сиреч в системата?
Що за хамалогия с риск от грешки е това аналогово записване?

# 1 226
  • Sofia
Добре де, аз ли бъркам като смятам, че трябваше просто да се доработи софтуерът, така че при записване/ подаване на заявление във всяко училище данните да се вкарват директно в компютър, сиреч в системата?
Що за хамалогия с риск от грешки е това аналогово записване?
Не бъркаш, Ред, ама сме в България...

# 1 227
Както каза вчера една приятелка, в България няма ли те записан с химикал в тефтера, не вАжиш.

# 1 228
  • София
Ми понеже всичко супер електронно до тук и накрая - прас! - записват те на ръка в книга. 😁

# 1 229
Ние подадохме в 73-то за второ класиране, като нямаше опашка, бяха много мили и получихме бележка с дата и печат. Моля се да има разместване и да се случат нещата по най-добрия начин за всички.

Общи условия

Активация на акаунт