СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 017
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 725
  • о`майна лунна нощ е
Потвърждавам за набор 2009 г. Конкретно за Пловдив той е най-големият повече от десетилетие. Минава 4000 раждания. Всички други са под тази цифра.
Което ме хвърля в тих ужас още от сега, на какви хапчета ще съм след 3 години. С тинейджърка, многобройна конкуренция и нови програми/формат на матурата евентуално.

# 1 726
  • София
На теб ще ти вдигнат, а аз потънах, защото малък синковец, който е набор 2010, също тръгна на 6 и май ще е с най-големия набор 2009...

# 1 727
  • у дома...
На теб ще ти вдигнат, а аз потънах, защото малък синковец, който е набор 2010, също тръгна на 6 и май ще е с най-големия набор 2009...
Грийн, остави го две години да повтаря...

# 1 728
Абе, смеете се вие, но когато аз бях дете най-много си мечтаех за училище по мой вкус. Дълги години продължи мечтата ми. И най-много исках на всички около мен много да им се учи и учителите да имат желание да ни учат.

Аз съм учила в такива години и в такова училище. В междучасието сме спорили разгорещено върху литературни произведения, върху урочни проблеми. Чак веднъж всеки да докаже правотата си, взехме и по чиновете да се качваме, един вид " от трибуна" да спорим. И беше въпрос на престиж да знаеш повече, включително и неща, за които трябвя да библиотеката да се разходиш, за да ги намериш. Наскоро се събирахме тези, които сме в града, заедно с класната ,едвам се разделихме.

Но като стана въпрос за мечти- аз пък мечтаех за ДГ ,в която да не се яде. Не че бях толкова злояда, просто не понасях градинската храна и имах драми. Исках само да има игра, рецитали, песни, танци,драматизации- такива имаше много по мое време, но не и ядене   Joy

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 15:46 от Светкавица

# 1 729
  • Plovdiv
https://https://infostat.nsi.bg/infostat/pages/reports/result.jsf?x_2=866

Grinning
Даже вече са по-малко от 1997.

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 15:50 от N i y a

# 1 730
  • о`майна лунна нощ е
Не знам откъде ги взеха тия 7000. Освен да броят ражданията в града, а не родените, които са и жители на Пловдив и имам предвид.

# 1 731
Значи да обобщим - за набор 2010 приемът в 8 клас ще е песен и без много конкуренция, а за 2020 - училищата ще се бият за учениците. Записвам си, да знаете. Satisfied

# 1 732
Може би ще ви се стори странен въпроса, но кои училища включвате в първи и кои във втори ешелон?

# 1 733
Аз съм отново на пангара с набор 2012. Няма да го мисля отсега, нито знам колко е многоброен, нито нищо.
Винаги съм се питала защо се пускат децата по-рано на училище? Не се заяждам, просто не виждам предимствата. Особено пък за момче. Моят е роден на 2 януари и си върви с набора. Като го гледам каква шамандура е, определено съм взела правилното решение.

# 1 734
  • София
Ние и покана получихме за Хогуортс - ИП изкарахме на село, махленската кукумявка, докато учеше малките да летят, взе че падна през нашия комин право в камината. Разпердушини ми билките, аз казвам "Пускам те, ама къде е поканата?", а тя "В priem.mon.bg". И те са дигитализирани, значи Simple Smile

# 1 735
  • София
Много ми е на сърце Хогуортс! Жалко, че го нямаше по мое време, но за малкия ще е перфектно. И си е първи ешелон. Форумското магическо няма да го обмислям, докато не излязат резултатите от първото му ДЗИ. Smirk

А ДЗИ след две години ще са още по-показателни, защото вече никой няма да ходи на уроци за тях. Laughing

Ние и покана получихме за Хогуортс - ИП изкарахме на село, махленската кукумявка, докато учеше малките да летят, взе че падна през нашия комин право в камината. Разпердушини ми билките, аз казвам "Пускам те, ама къде е поканата?", а тя "В priem.mon.bg". И те са дигитализирани, значи Simple Smile
Ох, бе! JoyJoyJoy

# 1 736
Хм, с тая жега и влага, не е за мен. На мен климатът в Швейцария ми понася повече:

През зимата се местят в Гщаад, щото ски, чист въздух, такива ми ти работи..

https://www.rosey.ch/le-rosey/the-rolle-campus/

Май на Надежда Михайлова дъщеря й е завършила там. Не знам дали има стипендии.
Абе за какво са ти стипендии, нали детски ще отпускат на осмокласниците.

Звънче, честито!

# 1 737
Тъй си мислиш. Като гледам колко неща повтарям стотици пъти, със сигурност ще минат години преди всички да разберат, че не участват във формирането на общия успех. Joy
А и не се знае дали няма да се сдобият с някоя нова важност във връзка с ВУЗ... ( както примерно сега е за някои специалности, ако си се явил на ДЗИ по балообразуващ предмет, да се взема тази оценка, а не оценката от дипломата).

# 1 738
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм отново на пангара с набор 2012. Няма да го мисля отсега, нито знам колко е многоброен, нито нищо.
Винаги съм се питала защо се пускат децата по-рано на училище? Не се заяждам, просто не виждам предимствата. Особено пък за момче. Моят е роден на 2 януари и си върви с набора. Като го гледам каква шамандура е, определено съм взела правилното решение.

Ами моята госпожица е на 18 декември 2011 и си върви с набора, тоест най-малка е от всички. Има деца, по-големи с 11 месеца от нея в същия клас. Съжалявам, че не я пуснах със следващия набор, нямаше къде да й избяга училището.

# 1 739
  • София
Моята дъщеря просто тръгна на градина с набор 2006 (родена е февруари) директно втора група. Там имаше места и Директорката директно я записа, тъй като нямахме шанс за първа група, а пък за втора нямаше кандидат 2006 за мой голям късмет и явно други майки от 2007 не се бяха усетили, ако децата им са били родени началото на годината. И така си тръгна. След това продължи в първи клас с част от децата от групата й. Добавям и още - вървеше си по-висока, беше по-висока даже от повечето момчета от 2006-Та + че беше много оправна от малка. На две години сама се обличаше и обуваше, е не перфектно, но все пак. Та за нея съвсем нормално се сличиха нещата с прдния набор. Искам да кажа, че изобщо не й личеше, че е по-малка с цяла година от някои.

Общи условия

Активация на акаунт