СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 249
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Искаш да кажеш, че Меридиан 22 и Ерих Кестнер са извели по 10 абитуриента тази година? Rolling Eyes
По 20.

Попеа, стига си циклила!

# 1 786
  • Отвъд алеята зад шкафа
Звънче, супер, че са дали домашно на децата. Аз се кефя на такива неща, но не знам децата дали ще са много щастливи Sweat Smile

# 1 787
Дидева, мисля, че не е коректно да сравняваш на едно място ДУ и ЧУ, все пак достъпността на двата вида обучение е много различна Simple Smile Според мен правилното е да са в две отделни класации. 
Скрит текст:
Искаш да кажеш, че Меридиан 22 и Ерих Кестнер са извели по 10 абитуриента тази година? Rolling Eyes
По 20.

Попеа, стига си циклила!
SIR, YES, SIR!  Laughing

# 1 788
По десет. Броят е удвоен. Явно просто са сумирали  явилите се на първи и втори ДЗИ.
Съвсем умишлено не отделих ЧУ, както и не извадих от групата училищата с по-малко от 26 ученици ( една нормална паралелка). Представих статистиката такава, каквато е публикувана в портала за отворени данни.
Допълвам се. Достъпността може да е различна, но изпитите са едни и същи.

# 1 789
  • София
По 20.

Попеа, стига си циклила!
Санака, по 10 са.
Бройката е по 2, защото се явяват на 2 матури. Съдя от бройката на НПМГ.

# 1 790
Физиката и на мен ми е сантимент от едно време. Дълги години бях категорична, че ще уча физика в университета и после от глупост се отказах.
И още нещо интересно по отношение на физиката, което ми разказваше мой приятел преди десетина години. Тогава той караше докторантура някъде в Германия, само че беше химик. Та в техния университет имало голямо наддаване за най-добрите завършващи студенти по физика от големи фирми във финансовия сектор - банки, застрахователни институции. Нещо, което лично мен тогава ме учуди.

# 1 791
  • софия
Звънче, супер, че са дали домашно на децата. Аз се кефя на такива неща, но не знам децата дали ще са много щастливи Sweat Smile
Докато нямаше се чудеше как така няма какво да прави. Вече друга песен пее, но тя има опит с домашно за ваканцията от Йонова.

# 1 792
  • София
Да, някак си не ми направи впечатление, че има училища с по 400+ випускника. Joy

# 1 793
Като разгледах ДЗИ по БЕЛ тази година, смятам, че повечето от седмокласниците тук биха се справили доста прилично с този изпит и още сега. Само им трябва една христоматия да прочетат набързо и са готови.

# 1 794
Аманда, ще ме накараш сега и ДЗИ да правя. Едно НВО по БЕЛ бях направила, когато наборът беше май четвърти клас. Нещо от форума ме беше провокирало.

# 1 795
  • софия
Покрай многото документи, които напоследък трябва да подписва детето, много се смея с подписа й. Прилича на мравка, на петно. Представлява първата й буква, задраскана с чертички. Нямам идея как го е измислила, но ще седи доста интересно на л.к., когато дойде време да го прави 😂
Вашите деца имат ли хубав подпис?

# 1 796
ston, виж го. Според мен на повечето въпроси биха могли да отговорят без проблем.

# 1 797
  • София
Може би ще ви се стори странен въпроса, но кои училища включвате в първи и кои във втори ешелон?
Най-общо без претенции за пълнота:
- първи - езиковите гимназии, ТУЕС, СМГ, НПМГ, НТБГ, АК.
- втори - гимназии с разширено изучаване на език, които са до около 25 (може би и по-високо) място като резултати от ДЗИ.
А какви се водят профилираните гимназии с ИИЧЕ, но явно не толкова известни, които са с по-задни позиции на ДЗИ по БЕЛ? всъщност това ли е показателят - с какъв бал се влиза и оценките от ДЗИ?

# 1 798
(шеговито, или не съвсем  Grinning)

Топ софийско училище приема деца с 90+ точки по БЕЛ.
Като им се вземат точките от ДЗИ БЕЛ средно, те не са 90+.
Значи училището не се е
справило. Stuck Out Tongue Winking Eye
Децата са си все същите топ отличници.
Класацията по входящ мин бал и тази по ДЗИ БЕЛ е доста близка, така че не виждам разминаване.

С повторение, че постът ми беше една ШЕГА с всички сравнения на училищата, все пак НЕГ е със средно ДЗИ БЕЛ 5,70 - поскалата към 84,5 точки и не мисля, че на входа средният успех от НВО БЕЛ е бил толкова "малко".
Потретям, че се шегувам. Чудесно училище явно с чудесни деца.

# 1 799
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами ..не мога да преценя дали е хубав, струва ми се един такъв "детски" Laughing

Покрай многото документи, които напоследък трябва да подписва детето, много се смея с подписа й. Прилича на мравка, на петно. Представлява първата й буква, задраскана с чертички. Нямам идея как го е измислила, но ще седи доста интересно на л.к., когато дойде време да го прави 😂
Вашите деца имат ли хубав подпис?

Общи условия

Активация на акаунт