СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 107 282
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 950
lilfi, правих сметки преди първо класиране и беше 447 (АЕ+РЕ). Но след първо виждам голям интерес към 1аег и го изкарвам 449. А преди първо успокоявах детенцето, че ще му се случи мечтата. И то, милото, много ми вярва. Ще се изям, ако съм му дала фалшива надежда.

Мама Мони, Heart!

И аз много Ви вярвам с прогнозните балове Simple Smile

Колко според Вас е прогнозния бал за паралелката АЕ/ НЕ за второ класиране?
За 1 аег, нали? 454,5 съм я изкарала.

# 1 951
  • София
Ах, Azzy! 😁
Де да можех да съм сигурна при дефинирането на желанието си точно в този случай! 🤣
Но някак винаги вярвам, че човек си върви с късмета, та така ще проверяваме класирането в понеделник.

# 1 952
Дали днес няма да пуснат статистика колко деца са се записали и колко чакат второ класиране? Ако има инфо и по паралелки съвсем ще може да се ориентираме какво да очакваме в понеделник Simple Smile

# 1 953
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не вярвам да пуснат какво и да било преди понеделник.

Red, успех, малко остана!

# 1 954
Дикси, а не сте ли писали 18- то преди 127- мо и 7- мо? Трябват ни момчета.

# 1 955
Здравейте,
Много полезна и изчерпателна информация намерих в този форум през последния месец. Много благодаря за това, че я предоставяте на всеки, който желае. Особено много благодаря на Дидева Simple Smile
След три години ми предстои втори тур на седмокласните вълнения с набор 2009 и се чудя дали е удачно да се изпрати писмо до МОН с някои предложения за добавяне на функционалности на priem.mon.
Това, което открих, че ми липсва като информаця за по-доброто ориентиране и яснота какво се случва, са следните няколко неща:
1. Минимални и максимални балове за всяка паралелка след всяко класиране;
2. Коя резерва подред е детето;
3. Колко свободни места остават за слеващото класиране във всяка паралелка;
4. Да се заяви желанието за следващо класиране чрез системата на priem.mon.
Ако се сещате за нещо, което не ми е направило впечатление, добавете.

Предполагам, че има вероятност да ме изпратят някъде на .... си Simple Smile , но все пак ще пробвам.

# 1 956
# 1 957
  • СОФИЯ
lilfi, правих сметки преди първо класиране и беше 447 (АЕ+РЕ). Но след първо виждам голям интерес към 1аег и го изкарвам 449. А преди първо успокоявах детенцето, че ще му се случи мечтата. И то, милото, много ми вярва. Ще се изям, ако съм му дала фалшива надежда.

Мама Мони, Heart!

И аз много Ви вярвам с прогнозните балове Simple Smile

Колко според Вас е прогнозния бал за паралелката АЕ/ НЕ за второ класиране?
За 1 аег, нали? 454,5 съм я изкарала.

Да, за 1 АЕГ. Ако е така имаме шанс за АЕ / НЕ.Simple Smile
Благодаря !

# 1 958
Одавна исках да се включа относно пътуването до училище и все не го коментирам. Живеем извън София, като деца след 8 клас пътувахме с автобус до ЖП спирката, след това влак и след това градски транспорт до училище. 1 час беше най-бързото придвижване. Всички бяхме така и за най-елементарното училище и повярвайте ми никой не го приемаше за драма. Другия вариант беше да не учиш. Местоположението на училището винаги ми е било на последно място при избор. Все пак не е за винаги, 5 години все ще ги избуташ, толкова бързо минават.

# 1 959

Цитат
Учебната година трябва да стартира присъствено, но е възможно да има превключване

Милият! Smile
С първото 99% сме съгласни и изразяваме идеята още от април.
Второ си го знаем - то това управление дори двапъти за един рядко казва едно и също по един въпрос.
Иначе симпатизирам на този човек, конкретно, по принцип.

# 1 960
Когато нямаш избор и щеш-не щеш пътуваш за час до училище е едно. Но когато имаш 2 равностойни училища и едното е на 10 минути път, а другото на час път е нормално да вземеш предвид и местоположението.
За мен мястото е едно от основните неща за избор на училище, месторабота, ДГ и т.н.

# 1 961
  • sofia
Още вчера исках да го напиша, но се въздържах...Няма начин да не стартира присъствено учебната година, все пак има организационни неща, които трудно стават онлайн, а и осмокласниците трябва да се видят😀 Въпросът е колко ще продължи присъственото обучение и дали точно след две седмици няма да е пак ДО....

# 1 962
О, писали сме го. Но не вярвам да се получи.

# 1 963
О, писали сме го. Но не вярвам да се получи.
Стискам палци да се получи. Много биха си паснали момчетата.

# 1 964
За мен времето за пътуване винаги е било важно. По над час в посока с градски транспорт, особено и с прикачване, ми е трудно да си го представя. Тотална загуба на време, но аз не мога и да чета в превозно средство. При равностойни, сравнително, училища винаги бих избрала по-близкото или по-удобното за придвижване.

Общи условия

Активация на акаунт